Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23975
20.4.26 14:03
@Luxusnixicht píše: Více

Snazim se vychovavat syna tak, aby žádný takový pinde nenaletel. Je to s ním slozitejsi, ale od utleho věku umí zapnout pracku a susicku, na vareni taky pracujeme, horkovzduska, remoska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36092

To, že někdo, kdo ani po několikanásobné facce od osudu není schopen změnit anebo aspoň korigovat své chování a stále opakovaně nastupuje na stejné hrábě a nabíhá na stejné vidle, má co nejméně mluvit o sebereflexi a poučovat ostatní. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37012
@Lorre píše: Více

Takový ten dětský:
Kutálí se dvě vypadlá rajčata po silnici…
„Bacha kamion!“
Plesk!
„Kde?!“
Plesk!…

Zkuste v Praze něco blokovat… Druhý bude v bavoráku a čtvrtý taxikář… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jentaktak uskočíte a…Plesk! Kurýr!… :P

Příspěvek upraven 20.04.26 v 14:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36092
20.4.26 14:04

Ano, všichni jsou blbí, jenom Ty jsi letadlo, že? ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
20.4.26 14:05

Hele. Před pár dny jsi měla schůzku, snažila jsi se nás přesvědčit, že takhle to přesně chceš, že takhle jsi opravdu spokojená. A teď najednou, už zase hledáš poslední důkaz, aby jsi to mohla utnout? Ve kterém vesmíru lze tohle považovat za spokojenost? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14633
20.4.26 14:07
@Arturie píše: Více

Tak narcisove a hysterky se pritahuji, to jsi rikala i ty…tedy pokud byl narcis…tak dobre ho neznam. A nevidime do toho…nevime uplne, jak se choval treba on. A holt kazdy ma asi jina meritka toho, co je pro nej pritazlive…muj bracha mel taky hysterku a paradoxne, ona se rozesla s nim… on z toho byl dlouho spatnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36092
20.4.26 14:10
@Anonymní píše: Více

No jasné, jakmile jde u Tebe člověk na dřeň, tak začínáš vyšilovat, urážet se a urážet oponenta. To už jsem poznal v uzavřence, kde jsem chtěl vědět, co se změnilo, žes v průběhu pár dní několikrát kardinálně změnila názor, přičemž vnejší okolnosti se vůbec nezměnili. :zed: :poblion:

Takže ještě jednou a pomalu: jak se stane, že si s někým, čí chování v diskuzích a jeho vztah k ženám Ti vadí a nepřipadá Ti vtipný, začneš intenzivně psát a rozjedeš se za ním někam do Tramtárie, přičemž on nemá vůbec snahu udělat první krok a přijet aspoň na půl cesty? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3814
20.4.26 14:10
@jege píše: Více

Nebuď zlej brouku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37012
20.4.26 14:11
@Adull píše: Více
:think: Když je zima, tak se zcvrkne…

8) No nic… Mohl! :palec: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14633
20.4.26 14:12
@Honza 12 píše: Více

V mem vesmiru :D V mem vesmiru patri neshody a problemy do vztahu. Jinak to neni vztah, ale iluze. Ale u Helmuta je to samozrejme uz trochu extrem…protoze tam nejsou jen obycejne problemy, tam on si zije svuj druhy zivot…zaroven to ale byla velka laska, takze to pak casto bylo ode zdi ke zdi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36092
20.4.26 14:16
@zmrzlik píše: Více

Na Tebe nikdy! :* :hug:

Jenom už mi asi některé zdejší individua typu slunce v duši a nevím co se sebou a se svým životem, ale vím, co s Vámi a Vašimi životy, lezou trochu krkem! :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3814
20.4.26 14:17
@M_Vladim píše: Více

No on se srazil celej :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14633
20.4.26 14:19
@My Melody píše: Více

Ano, tak to je…protoze uz v zacatku prisla rana, kdy on se zacal chovat divne a nekonzistentne…a casem jsem pochopila, ze Ex neni Ex…a tim, ze mi lhal v tomhle, tim jsem vedela, ze mi muze lhat i ve vsem ostatnim a stal se ze me uplnej cvok :zed: Je to ten nejprolhanejsi clovek, jakyho jsem poznala. A jeste se mi kolikrat vysmival, ze zase spradam nejake konspiracni teorie a on, jak je z toho hrozne v soku, jak o nem spatne smyslim… :zed: Problem byl teda u me, ne u nej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106227
20.4.26 14:19
Ňam Ňam Ňam
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.26 14:20

Já to smažu, nechci s tebou už vůbec nic řešit, jen bych byla zlá a to nechci, prostě mě nech být a ty kecy na moji adresu si odpusť, fakt ti dělá dobře způsobovat lidem bolest a moc rád by ses mi šťoural v mojí ráně ;) V uzavřence jsem potřebovala poradit, plácala jsem se v tom a psala o radu, nic, co by tě mělo nějak pohoršovat nebo urážet, nijak se tě to nedotýkalo, šlo o můj problém a řešila jsem ho za pochodu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová