Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
On jaksi hovoří sám od sebe. Poněvadž mu chybí filtr na hubu. ![]()
@Venetia píše: Více
Proto ti píšu, že to nemusí být dvakrát příjemné. ![]()
No holky, jak ctu ty vase milenecke peripetie, tak to je normalni rehola : to nesmim, hento nesmim, nesmim projevit emoce, muzu jen cekat, nemuzu s nim byt kdy ja chci, nemuzu mu rict hento, nemuzu mu rict tamto, nemam pravo vedet hento… znasilnovat v sobe city… furt si neco zakazovat, odpirat, prikazovat…
Potrebuju rikat veci kdy chci, jak chci, otevrene a naplno, citum davam pruchod naplno, vzdyt to ani jinak nejde, bych se zblaznila si furt neco zakazovat, korigovat se… zda se, ze milenectvi je narocnejsi jak neskryvany, normalni vztah.
@My Melody píše: Více
Nekdy to muze byttak ale i v normalnim vztahu bohuzel…
@Andelskej_Satan píše: Více
Ano muze, ale jaky ma pak ten vztah smysl, kdyz nemuzes byt otevrenej a musis si furt neco prikazovat, aby ten druhej ( zatim ) neutekl..
Pro mne vztahy, kde nemuzu byt uprimna, otevrena, prirozena, davat naplno prostor citum, smysl nemaji, at uz milenecke, nebo ofiko neskryvane. Protoze jsou v podstate postaveny na iluzich, ne na pravdivosti muze a zeny, jaci jsou a co opravdu citi..
Proto máš vztah vážný nikoliv milenecký
@Fukitol píše: Více
Ono je jedno, jak to kdo pojmenuje…jak jsou v tom city alespon z jedne strany, eskapady jsou tam tak jako tak
Tyhle „zalezitosti“ se blbe udrzuji dlouhodobe bez emoci…a ano, da se to vykomunikovat, ale jak pise Velryba, casto za velkeho sebezapreni te strany, ktera chce vic…
Ja to rikam narovinu… a jeste pekne za zhaveho stavu
Akorat je mi to casto, vis k cemu…
Ale Helmutovi jsem vzdy dokazala rict, co me trapilo..dokonce mnohem vic, nez ve vztahu s Ex, ktery nebyl milenecky…i kdyz je fakt, ze posledni dobou uz to tolik nedelam a radeji mlcim…ne proto, ze bych se bala neco rict, ale proc porad opakovat tisickrat to stejne… Dosly mi baterky…
![]()
@Velryba černá píše: Více
Z 90% ne.
Aspoň pokud jde o nějakou tu zamilovanost, motýlky. ![]()
To už jsem měl „horší případy“.
![]()
No to je
. Proto to taky muzou provozovat jen ty nejlepší
. ![]()
@Lorre píše: Více
No ono je tech jmen hodne…treba jeste Pankrac, Servac, Bonifac…
Hugo, Kvido, Borivoj, Ignac, Vavrinec, Bronislav, Oleg, Jeronym, Hanus, Bohdan, Otmar, Venceslav…
A ja treba nesnasim i pomerne obycejne jmeno - Milan
Je mi hrozne nesympaticky
A kdyby se tak mel jmenovat muj chlap, tak ho snad prejmenuju ![]()