Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14471
6.5.26 14:06
@Arturie píše: Více

To dela Helmut taky rad :lol: Ze mi ochutnava bez zeptani z meho talire :lol: Asi si rika, kdyz jsem si to zaplatil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23972
6.5.26 14:33
@Luxusnixicht píše: Více

Tak možná jsem si to vysvetlovala já tak blbě, tenkrat, že to je intimni. Byl to můj milenec 30 let, zazili jsme rozvody (4×), deti (4×), ruzne byty a chaty (asi milion). Shodou okolností měl včera narozeniny, ale je to pryč, vzal to čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30633
6.5.26 14:40

No ani jedno bych nechtěl mít, to se shodneme :mrgreen:. Casto si k jmenum totiz priradis i konkretniho cloveka. Mel jsem celkem rad jmeno Lenka, ale pak sem poznal jednu Lenku a uz ho rad nemam :nevim: :lol:.
Ja třeba nikdy nemel rad tehdy vcelku klasické jmeno Marie. Hrozne mi to evokuje nějakou starou babu :D. Vera, Jirina to stejne. A pak nemusim moc zenska jmena co jsou i mužského tvaru - Jana, Petra, Pavla, Jaroslava, Michaela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30633
6.5.26 14:43

Nevim jestli se mam vic podivovat na jezeni z cizího talíře, nebo ze ti skutecne helmut nekdy zaplatil veceri. Oboje je stejne podivny ukaz.
Jinak ja to nesnasim jist po nekom :lol:. A nebo kdyz nekdo chce ochutnat treba mou zmrzlinu, napit se ze stejne flasky, nikdy :jazyk:. Maximalne zenska s kterou neco mam, tam to nejak zvládnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17888
6.5.26 14:54

No tys psala, ze exmanzela si nemilovala, moc neprekvapuje, ze sis radeji veci nechavala pro sebe.
K te komunikaci s Helmutem, no z toho cos parkrat zverejnila tady, nevite o sobe zasadni veci, chybi otevrenost a duvera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17888
6.5.26 14:59
@xiaxxx píše: Více
.jj, nejlepsi masochistky :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17888
6.5.26 15:05
:D Ja byla jednou na kafe s jenm, ktery z niceho nic strcil cely prst do meho poharu se zmrzlinou, zacal si ho oblizovat a slizacky pri tom na me cumel. Vzdelany, pomerne inteligentni chlap se zajimavym povolanim, ja se tesila, jak si s nim dobre pokecam a prd.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21066
6.5.26 15:18
@My Melody píše: Více

Nemoc z povolání? Čím se živil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
6.5.26 15:29
@Lorre píše: Více

Michaela se mi libi a Petra docela taky…jinak se zbytkem souhlas :) Ono je celkove u nas malo peknych jmen…vetsina je tak nejak z praveku :lol: Ale na druhou stranu se mi nelibi ani ty hypermoderni cizi jmena, co se ted davaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
6.5.26 15:30

Bez dovolení tedy ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
6.5.26 15:39
@Lorre píše: Více

Hlavne tu zmrzlinu vid :mrgreen: Nejhorsi je, kdyz je v te lahvi uz jen takovy ten zbytek vody na dne…to uz jsou pry jen sliny :lol: A to ja vzdycky vylejvam… :lol: I kdyz z toho piju jen ja… :jazyk: Jinak samozrejme, kdyz s nekym neco mam intimniho, nemam problem s tim, ze mi pije z lahve, nebo ji z talire, i tu zmrzlinu bych mu dala oliznout :mrgreen: Ale spis jde o ten kontext…kdyz to nekdo udela nahle bez zeptani, je to trochu zvlastni :D I kdyz treba po letech v nejakem vztahu uz tolik ne… :D Tak Helmut platil veceri snad pokazde, mam dojem…i kdyz to nebylo mnohokrat :lol: :jazyk: Ale zase o ty vecere tak nejde…to si vzpominam na jednu kolegyni, co mela rande pres seznamku a pak nam to vypravela, jak ten dotycny chtel jit na veceri a ona z toho byla cela rozmrzela, pac chtela uz jit su.kat do auta :lol: :lol: Takze ne vzdy se chlap veceri zavdeci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17888
6.5.26 15:42
@KalamityJohn píše: Více

ehm, profak a psycholog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21066
6.5.26 15:45