Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
To dela Helmut taky rad
Ze mi ochutnava bez zeptani z meho talire
Asi si rika, kdyz jsem si to zaplatil ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Tak možná jsem si to vysvetlovala já tak blbě, tenkrat, že to je intimni. Byl to můj milenec 30 let, zazili jsme rozvody (4×), deti (4×), ruzne byty a chaty (asi milion). Shodou okolností měl včera narozeniny, ale je to pryč, vzal to čas.
No ani jedno bych nechtěl mít, to se shodneme
. Casto si k jmenum totiz priradis i konkretniho cloveka. Mel jsem celkem rad jmeno Lenka, ale pak sem poznal jednu Lenku a uz ho rad nemam
.
Ja třeba nikdy nemel rad tehdy vcelku klasické jmeno Marie. Hrozne mi to evokuje nějakou starou babu
. Vera, Jirina to stejne. A pak nemusim moc zenska jmena co jsou i mužského tvaru - Jana, Petra, Pavla, Jaroslava, Michaela.
Nevim jestli se mam vic podivovat na jezeni z cizího talíře, nebo ze ti skutecne helmut nekdy zaplatil veceri. Oboje je stejne podivny ukaz.
Jinak ja to nesnasim jist po nekom
. A nebo kdyz nekdo chce ochutnat treba mou zmrzlinu, napit se ze stejne flasky, nikdy
. Maximalne zenska s kterou neco mam, tam to nejak zvládnu
No tys psala, ze exmanzela si nemilovala, moc neprekvapuje, ze sis radeji veci nechavala pro sebe.
K te komunikaci s Helmutem, no z toho cos parkrat zverejnila tady, nevite o sobe zasadni veci, chybi otevrenost a duvera.
@Lorre píše: Více
Michaela se mi libi a Petra docela taky…jinak se zbytkem souhlas
Ono je celkove u nas malo peknych jmen…vetsina je tak nejak z praveku
Ale na druhou stranu se mi nelibi ani ty hypermoderni cizi jmena, co se ted davaji…
@Lorre píše: Více
Hlavne tu zmrzlinu vid
Nejhorsi je, kdyz je v te lahvi uz jen takovy ten zbytek vody na dne…to uz jsou pry jen sliny
A to ja vzdycky vylejvam…
I kdyz z toho piju jen ja…
Jinak samozrejme, kdyz s nekym neco mam intimniho, nemam problem s tim, ze mi pije z lahve, nebo ji z talire, i tu zmrzlinu bych mu dala oliznout
Ale spis jde o ten kontext…kdyz to nekdo udela nahle bez zeptani, je to trochu zvlastni
I kdyz treba po letech v nejakem vztahu uz tolik ne…
Tak Helmut platil veceri snad pokazde, mam dojem…i kdyz to nebylo mnohokrat
Ale zase o ty vecere tak nejde…to si vzpominam na jednu kolegyni, co mela rande pres seznamku a pak nam to vypravela, jak ten dotycny chtel jit na veceri a ona z toho byla cela rozmrzela, pac chtela uz jit su.kat do auta
Takze ne vzdy se chlap veceri zavdeci ![]()
@xiaxxx píše: Více
No dobre, ze jses to ty, tak " ty nejodolnejsi masochistky"
![]()