Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23971
10.5.26 16:51
@Venetia píše: Více

To jsem ráda, ze nejsem jediná, kdo tomu nerozumi. Precetla jsem to 2× a vzdala jsem to. A to jsem myslela, ze umim pasivne slovenčinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36012
10.5.26 16:56
@Luxusnixicht píše: Více

A my jsme patníky kolem silnice! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36012
10.5.26 16:58
@Arturie píše: Více

Aby si to pochopila, tak musíš slovenčinu ovládať i aktívne! Já tomu rozumiem. :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
10.5.26 17:33
@Mkmkz píše: Více

Co k nemu podle stačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29606
10.5.26 17:34

Já dostala krabičku (ručně vyrobenou) a v tom naaranzovane květiny a jablečný zavin (ten mám rada). To tedy musím říct, že hlavně ta květina byla krásně udelana, jak z obchodu. a druhá dcera delala dneska donuty. :lol: to sice není úplně můj šálek kávy, ale bez polev třeba se skořicí to bude dobré. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
10.5.26 17:34

Podle mne to chce většina
Výjimka je ten co to nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
10.5.26 17:35

Taky jsem to nepochopila.. Hlavne to my na konci, s čím to má souvislost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
10.5.26 17:35
@jege píše: Více

Tak vysvětli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6181
10.5.26 17:43

Aktualne za seba si teraz myslim, ze odvaha. Hladat stale nove cesty a dat si aj poradit. Od niekoho, kto je nezaujaty a moze ti poskytnut iny pohlad na situaciu, v ktorej sa nachadzas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6181
10.5.26 17:47

Ked sa motame okolo vlastnych emocionalnych zraneni a neuzdravujeme ich, nie sme schopni s niekym vytvorit vztah. Zo strachu zo zlych skusenosti. A tak sa z ja a ty nestane my.
A to @Sonarku nijako nenapadam. To je normalne, vela ludi to tak ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36012
10.5.26 17:47

@Venetia : Ale vždyť to je ono - motáš se (stále) kolem něčeho (Helmuta a jiných), tady i u AI, a stále poýžaduješ jenom odpovědi, které chceš slyšet. Od lidi tady i od AI. Stále jsi sama se svými myšlenkami, místo toho, aby ses posunula k něčemu skutečnému a od (individuálního) já se dostala k (společného) my. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36012
10.5.26 17:54
@Venetia Když se točíme kolem vlastných citových zranění a neléčíme je, nejsme schopní vytvořit s někým normální a zdravý vztah. Ze strachu z budoucnosti i předchozích špatných zkušeností. Tudíž se z já a Ty nestane my!

A to Son nijak nenapadám, protože hodně lidí to takhle má a bere to jako normální stav.

Konec hlášení. :jazyk:

Jinak je to hodně volný překlad, kdy jsem se soustředil spíše na smysl, než na doslovné znění. A to mám v sobě 3 velké panáky Professorado, jelikož zašel soused na zdvořilostní návštěvu. :oops: ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23971
10.5.26 18:06
@jege píše: Více

Chapu, když jseš rodily Slovak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36012
10.5.26 18:09

U mě je asi čeština, ruština i slovenčina nastejno, jelikož všechny 3 jazyky aktivně využívám, paradoxně slovenčinu nejméně ze všech. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14471
10.5.26 18:10

Tak fotku občas někdo chtěl, ale video teda si nevybavuji :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...