Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
To jsem ráda, ze nejsem jediná, kdo tomu nerozumi. Precetla jsem to 2× a vzdala jsem to. A to jsem myslela, ze umim pasivne slovenčinu ![]()
@Arturie píše: Více
Aby si to pochopila, tak musíš slovenčinu ovládať i aktívne! Já tomu rozumiem.
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Já dostala krabičku (ručně vyrobenou) a v tom naaranzovane květiny a jablečný zavin (ten mám rada). To tedy musím říct, že hlavně ta květina byla krásně udelana, jak z obchodu. a druhá dcera delala dneska donuty.
to sice není úplně můj šálek kávy, ale bez polev třeba se skořicí to bude dobré. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Podle mne to chce většina
Výjimka je ten co to nechce
Taky jsem to nepochopila.. Hlavne to my na konci, s čím to má souvislost
Aktualne za seba si teraz myslim, ze odvaha. Hladat stale nove cesty a dat si aj poradit. Od niekoho, kto je nezaujaty a moze ti poskytnut iny pohlad na situaciu, v ktorej sa nachadzas.
Ked sa motame okolo vlastnych emocionalnych zraneni a neuzdravujeme ich, nie sme schopni s niekym vytvorit vztah. Zo strachu zo zlych skusenosti. A tak sa z ja a ty nestane my.
A to @Sonarku nijako nenapadam. To je normalne, vela ludi to tak ma.
@Mkmkz píše: Více
@Venetia : Ale vždyť to je ono - motáš se (stále) kolem něčeho (Helmuta a jiných), tady i u AI, a stále poýžaduješ jenom odpovědi, které chceš slyšet. Od lidi tady i od AI. Stále jsi sama se svými myšlenkami, místo toho, aby ses posunula k něčemu skutečnému a od (individuálního) já se dostala k (společného) my. ![]()
@Mkmkz píše: Více@Venetia Když se točíme kolem vlastných citových zranění a neléčíme je, nejsme schopní vytvořit s někým normální a zdravý vztah. Ze strachu z budoucnosti i předchozích špatných zkušeností. Tudíž se z já a Ty nestane my!
A to Son nijak nenapadám, protože hodně lidí to takhle má a bere to jako normální stav.
Konec hlášení. ![]()
Jinak je to hodně volný překlad, kdy jsem se soustředil spíše na smysl, než na doslovné znění. A to mám v sobě 3 velké panáky Professorado, jelikož zašel soused na zdvořilostní návštěvu.
![]()
U mě je asi čeština, ruština i slovenčina nastejno, jelikož všechny 3 jazyky aktivně využívám, paradoxně slovenčinu nejméně ze všech. ![]()
Tak fotku občas někdo chtěl, ale video teda si nevybavuji
![]()