Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@My Melody píše: Více
Jak uz jsem psal, pokud jsem mel rovnou fotku, mel jsem úspěšnost seznameni zhruba 0%
. Takze jsem to nejdřív musel zahrát na písmenkovy šarm, a az pak jsem vytáhl slabinu coby vzhled ![]()
@Velryba černá píše: Více
To se nedivím, já to kolikrát taky rozdejchávám ten flirtovací hlasitý smích, mám ráda když se lidi nahlas smějí, ale ty ženské se snad trumfují
A teď si představ ty hadí jedovaté pohledy, když si ten chlap jde nedejbože povídat se mnou
a ty drby když se to opakuje, jop, radši se komunikaci s chlapem potom vyhnout a nechat ho těm kobrám ![]()
A neříkej mu hnusnej Kačák!!! ![]()
@Velryba černá píše: Více
vubec nemusi byt osamela. Staci, ze je dlouhodobe nespokojena s chlapkem, co ma doma. Pak staci zmacknout ty spravne knofliky a.., voilà ![]()
@Lorre píše: Více
Ty se neumíš prodat
vyfoť jim ruce, ty máš dobrý a napiš k nim příběh ![]()
No hlavně je měly proto, že je mít mohly. ![]()
@Anonymní píše: Více
Hnusnej Kačák hovořil nejen o tomto fenoménu, ale že jsou ženské horší než dlaždič, dojde-li na debaty. ![]()
@malarybicka píše: Více
Nejdřív hod do placu obě prsa, takhle to vypadá jak kdyz mas jedno vadné kdyz ho schovavas ![]()
No tady se to rozjelo, než vyřídím jednoho klienta, jsou tu 2 nové stránky ![]()
Tak mu mám říkat jen Hnusnej? Nebude to ještě divnější? Musím promyslet… ![]()
V tomto zeny dokazou byt hnusne a zavistlive, zena zene neodpusti vzhled a zajem muzu, pokud ona sama ma o ty muze zajem.