Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106366
27.5.26 16:02
@Ephemeral píše: Více

Tak to se mi nestalo taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30840
27.5.26 16:03
@Fukitol píše: Více

Ja sem vzdycky pred prvnim rande doufal, ze dotycna bude ukecana, jinak budeme jako politická strana mlcici většiny 8). Jakoze jsem potkal uz i zensky, kde sem musel vést konverzaci ja, a to byla tezka tragedie. Teda versinou jen z meho pocitu, ona se obvykle ozvala ve smyslu kdy se uvidíme znovu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30840
27.5.26 16:04
@Luxusnixicht píše: Více

Lepší nez kdyz to je obráceně jak s Helmutem :D. Pak by jste mohli randit tak, ze budete sedět vedle sebe a psat si 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30840
27.5.26 16:07
@Anonymní píše: Více

Jako třeba co, neco oplzleho? :mrgreen: Nebo treba: Tyto ruce ti zajistí budoucnost, teplo i potěšení. Neváhej a ozvi se :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
27.5.26 16:07
@Velryba černá píše: Více

Jo :jazyk: V tomle jsem druha Ven :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
27.5.26 16:13
@Lorre píše: Více

Jo, tohle se mi u Martina libi, ze porad meleme :D To se mi stava malokdy…i kdyz, mne to zase nejak nevadi, obcas mlcet…z toho nic spatneho neusuzuju ;) A u Martina se trochu bojim, ze to u me bude mit tendence sklouzavat k tomu kamaradstvi…protoze vetsinou, kdyz si takhle s nekym rozumim, je to jen kamarad :oops: :lol: A Helmut mi i rikal, ze je rad, ze nejsem jako ostatni zeny, ktery melou a melou, ze mu to pak leze na nervy :lol: Takze kazdy tohle asi vidi jinak…mne teda ukecanost taky nijak zvlast neimponuje :lol: Respektive, neni to pro me nic rozhodujiciho. Spis jde o to, co ten dotycny rika, kdyz mluvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
27.5.26 16:16

Jakoze jsi snil o tom, vypadat starsi jo…? 8o To nedelej :jazyk: Mne se teda libi spise mladistveji vyhlizejici muzi :oops: :* Ne teda uplny kurata zase :D Ale kdyz maji toho kluka trochu v sobe, je to fajn… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3013
27.5.26 16:26

@Luxusnixicht Kolik dní už Helmut mlčí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
27.5.26 16:26

Jde spis o to, ze tam necitim takove to napojeni, kdyz nejsme spolu…ze hrozne rychle ztracim nit… :think: To neni dobre znameni, s Helmutem jsem to napojeni mela hned od prvni zpravy…kazdopadne zitra mame rande a zmrzlinu :D :jazyk: A zase je fajn, ze z nej nejsem vubec nervozni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
27.5.26 16:30
@Klopotkova píše: Více

Zitra to budou 3 tydny, kdy psal naposled…a uprimne, uz u me zadnou sanci nema. Sice mi chybi porad a jeste bude, ale s manzelkou neni prirostlej, navic je hodne mimo domov, kdyby chtel, psat muze. A ted uz by to nebylo stejny, neumela bych mu uz psat s takovou laskou jako predtim…zabil to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3013
27.5.26 16:36

Dávala jsi mu původně šanci do konce tohoto měsíce? Nechceš mu napsat ty? Vím, vím, je to takové proti srsti, ale jinak to bude pořád mezi vámi viset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
27.5.26 16:38
:lol: dobrý…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106366
27.5.26 16:39

Mas směrovku do čekárny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
27.5.26 16:43
@Klopotkova píše: Více

Ne nechci mu psat vubec…celou dobu to akorat kazil, lhal mi, podvadel a ted tomu nasadil korunu :roll: :zed: Mohl mit dozivotne vernou a milujici, ktera pro nej udela vse v posteli, i mimo postel..a udela tohle…na toho vemte hul, to neni clovek, to je vul :jazyk: :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14869
27.5.26 16:45
@Velryba černá píše: Více

Mne uz prije i tenhle vek vysoky :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...