Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ephemeral píše: Více
Co ta džínová minisukně, už ti přišla? Ja mam jednu z GAP na druky a na to letní pobíhání auto- chata-práce je super.
@Ephemeral píše: Více
Dočítám postupně, neznáš?
A stejně nedočtu, protože zase už někam jdu, takže večer budu v ještě větším skluzu.
A?
Zaujalo mě, jak dlouhodobě deklaruješ, že tě vztahy a seznamování nezajímají, a pak tu od tebe překvapeně najdu postřeh právě ohledně (ne)balení.
Tebe by nejspíš taky zaujalo, kdybych se tady já po návštěvě libovolné země začala vyjadřovat o tom, jak jsou na tom s cyklistikou. ![]()
@Arturie píše: Více
Tu jsem vrátila. Mně ty sukně celkově úplně nefungují. ![]()
@sirikit píše: Více
A? Nemám vůbec potřebu se k tomu vracet. Něco jsem napsala, za hodinu o tom nevím.
Explicitně pro tebe - nic to neznamená a nepotřebuju se o tom bavit dále na X stránkách
Sama píšeš, že to bylo Xkrát probrané.
@Luxusnixicht píše: Více
Ale zase ses dostala az na čtvrtý rande a neco malo bylo
, to bych vlastne jasal
. Ja se pres druhe nedostanu, bo sem to vzdycky ukončil ![]()
@Mkmkz píše: Více
No na to, že nejsem zrovna matka roku to ještě jakžtakž klaplo ![]()
@zmrzlik píše: Více
Ještě ne, až koncem měsíce. Už se chystáš?
![]()
@Lorre píše: Více
No ja se taky malokd dostala na druhe
Neb jsem to ruzne rusila a odkladala…uz jen proto to u Martina vypadalo nadejne..a kdyby nebyly ty kiksy, tak bych tomu nejspis jeste sanci dala…i kdyz chemie nebyla moc zatim pritomna…ale mohla jsem to mit v hlave, tim jak se blbe zachoval, tak jsem mela uz pak blok. Blboun no.
@Andelskej_Satan píše: Více
I kdyz mam malo penez, da se nakoupit nejake skromne pohosteni na vecer…mohl to klidne nakoupit sam a vybrat neco pro nej levneho…a ne udelat pak takovy trapas.
@Luxusnixicht píše: Více
Mohl si vzít příklad z Beana. Cibule
![]()
@Fukitol píše: Více
Protože nikdo nemůže vysvětlit nelogické chovaní některých exotek typu Son anebo Mango. Jak třeba chceš klukovi vysvětlit paradox, že když se ženskou komunikuješ slušně a taktně, tak je to pro ní podlost a zákeřnost, ale z někoho, kdo jí tituluje děfkou a kuvou je naměkko, a na dalšího, kdo jí použije jak jednorázovou utěrku, vzpomíná ještě rok?
![]()