Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
@Adull píše: Více
Náhodou, vždy to má velký úspěch a každý si dává nášup. Holt, kdo umí, ten umí, a i z mála dokáže uvařit chutně a levně!
![]()
@Lorre píše: Více
To je jasny
Vzala jsem si vse, co jsem si koupila ![]()
@Klopotkova píše: Více
Nemela…ale nevybiram si pochybne typy…u Andyho to bylo mozna trochu rizikove, ale on zase se svyma fobiema, si myslim, ze si dava pozor a myslim, ze promiskuitni zeny ho ani nelakaji…to on daval docela najevo, ze zena musi byt pomalu panna
![]()
Můj chlap při prvním sexu vytáhl gumu jako první. V mých očích docela stoupl ![]()
Já mám hrůzu s někým mít sex bez kondomu. Viděla jsem tolik slušných mužů, kteří chodili k nám do clubu, do nich by to člověk prostě neřekl. I proto jsem tak moc opatrná. To je ale na jinou diskuzi, ať si každý dělá co chce,
@Adull píše: Více
Ja považuji skoro za hazard nechat si od někoho uvarit těstoviny. To je hruza co z toho lidi tvoří ![]()
@Luxusnixicht Potom by na tebe třeba i zkusil, že mu máš zaplatit za spotřebovanou vodu, když sis umyla ruce, šla se osprchovat atd.
Kolem mě hodně chlapů vaří, spíš ale asijská jídla, nebo domácí falafel. Často něco nosí do práce ochutnat a zrecenzovat.