Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Ty jo, my jsme tak podobní, že ani nevím, proč se nesnášíme?! Asi právě proto, že stejné póly se odpuzují. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
To teda není, pak bych brečel do polstare. Takhle
![]()
@Honza 12 píše: Více
Jasny jak facka.
Tohle nejde oblbnout, kdyz se mi nelibi komplet a kdyz to necitim, tak se chlapa nemuzu dotknout…ty budes nakonec vic citovy typ, jak se tady prezentujes ![]()
@sirikit píše: Více
Samozrejme, ze se musi osekat sacharidy a alkohol…protoze se pribira z kombinace tuky - sacharidy…pokud budes jist jen tuky, nebo jen sacharidy, budes hubnout…coz znamena, ze tuk neni nepritel, jak se cela leta myslelo. A vetsina lidi ani nadmiru tuku neji, vetsina lidi ji nadmiru sacharidu
Sacharidy te totiz nezasyti, tuk ano, proto ho nelze snist kvanta, i kdyby jsi chtela
Ja na lc ani nezazila vlci hlad, jako to byva u bezneho stravovani. Jinak co se tyce meho hubnuti, ano zatim nic nedodrzuju, leju alkohol a jim sacharidy
Ale zacala jsem behat…hodne hodne behat, nemyslim tim jednou tydne pul hodky
Fakt jsem se do toho oprela… a hubnu
I se spanelskymi chipsy
Zkratka kazde telo je jine, u me ten pohyb dela hodne. Ale do budoucna chci poresit i jidlo…abych to trochu urychlila. A nejspis to bude low carb, i kdyz to nepojmu asi tak prisne, jako v minulosti.
@Mkmkz píše: Více
Ale mne chuti sladke vino a ked sa to zmiesa s javorovym sirupom a je vychladene, ta chut je bozska, preto si to dam.
Ja si takto vylepsujem jedlo a objavim nieco, co mi potom chuti, volakedy som mala rada nutellu, tak som si cokoladu nahriala v teple, pridala trochu sojoveho mlieka a jedla lyzickou miesto nutelly a teraz uz inak cokoladu nejem, len takto vylepsenu, pretoze mi to tak chuti.
Příspěvek upraven 03.06.26 v 14:48
@jege píše: Více
@Mkmkz píše: Více
Napriklad dnes mam bob a ako dezert trochu mojej cokoladovej nutelly, zrovna si ju davam. Toto jem uz cely tyzden, zamilovala som sa do zmrazeneho bio bobu
, kupila som asi desat sackov a mam jedlo na cely tyzden. Bob hodim na trochu oleja, podlejem troskou vody, vela soli a neviem sa toho dojest.
Příspěvek upraven 03.06.26 v 14:48
@Arturie píše: Více
Ja to mam opacne… mne moc a moznosti, ktore s tym suvisia, u muzov nic nehovoria. Typy osobnosti, ktere maju radi moc, ma odpudzuju.
Příspěvek upraven 03.06.26 v 14:36
@My Melody píše: Více
Ja bych treba nemohla pit suche vino bez bublinek…to mi nejede, ale kdyz jsou tam ty bublinky, tak mi to prijde dobry
A drive jsem pila taky spis sladsi vina, ale postupne mi to prestalo chutnat a ted uz vesmes jen vina typu Prosecco, ci Calvet…ale ty levnejsi mi taky nejedou, ta cena je znat, ze pak ta chut je fakt vyladena a vubec ti to neprijde…ale clovek se k tomu suchemu asi musi dopracovat…
Mne treba drive chutnalo Avanti
A ted mi to nedavno koupila kolegyne k narozeninam a ja teda, ze to po case zkusim…no pul lahve jsem vylila
To se nedalo…jak si zvyknes na to suchy, tak tohle uz nejde. Je to uplne neco jineho.