Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36971
3.6.26 14:05
@Luxusnixicht píše: Více

Ty jo, my jsme tak podobní, že ani nevím, proč se nesnášíme?! Asi právě proto, že stejné póly se odpuzují. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
3.6.26 14:10
@Luxusnixicht píše: Více

To teda není, pak bych brečel do polstare. Takhle :,( :,( :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
3.6.26 14:11
@Honza 12 píše: Více

Jasny jak facka.
Tohle nejde oblbnout, kdyz se mi nelibi komplet a kdyz to necitim, tak se chlapa nemuzu dotknout…ty budes nakonec vic citovy typ, jak se tady prezentujes :)

• Citovat
  • Upravit
15570
3.6.26 14:17
@sirikit píše: Více

Samozrejme, ze se musi osekat sacharidy a alkohol…protoze se pribira z kombinace tuky - sacharidy…pokud budes jist jen tuky, nebo jen sacharidy, budes hubnout…coz znamena, ze tuk neni nepritel, jak se cela leta myslelo. A vetsina lidi ani nadmiru tuku neji, vetsina lidi ji nadmiru sacharidu ;) Sacharidy te totiz nezasyti, tuk ano, proto ho nelze snist kvanta, i kdyby jsi chtela ;) Ja na lc ani nezazila vlci hlad, jako to byva u bezneho stravovani. Jinak co se tyce meho hubnuti, ano zatim nic nedodrzuju, leju alkohol a jim sacharidy :D Ale zacala jsem behat…hodne hodne behat, nemyslim tim jednou tydne pul hodky :D Fakt jsem se do toho oprela… a hubnu ;) I se spanelskymi chipsy :mrgreen: Zkratka kazde telo je jine, u me ten pohyb dela hodne. Ale do budoucna chci poresit i jidlo…abych to trochu urychlila. A nejspis to bude low carb, i kdyz to nepojmu asi tak prisne, jako v minulosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
3.6.26 14:24
@Mkmkz píše: Více

Ale mne chuti sladke vino a ked sa to zmiesa s javorovym sirupom a je vychladene, ta chut je bozska, preto si to dam.

Ja si takto vylepsujem jedlo a objavim nieco, co mi potom chuti, volakedy som mala rada nutellu, tak som si cokoladu nahriala v teple, pridala trochu sojoveho mlieka a jedla lyzickou miesto nutelly a teraz uz inak cokoladu nejem, len takto vylepsenu, pretoze mi to tak chuti.

Příspěvek upraven 03.06.26 v 14:48

• Citovat
  • Upravit
106906
3.6.26 14:25
@Adull píše: Více

A proto já tam nikdy nedojdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
3.6.26 14:26
@jege píše: Více
:D Taky jsem si vzpomnela na tebe :mrgreen: Asi neco podobneho tam bude…a mas pravdu, me hrozne u druhych vytaci chyby, ktere mam i ja :oops: :jazyk: Takze potrebuju nekoho, kdo je spis muj protipol…jinak mi to leze hrozne na nervy :mrgreen: :nevim: :hug: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
3.6.26 14:27
@Lorre píše: Více
:mrgreen: :hug: Neboj, prisla bych te utesit a uvarila ti rizoto :* :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
3.6.26 14:28

Napriklad dnes mam bob a ako dezert trochu mojej cokoladovej nutelly, zrovna si ju davam. Toto jem uz cely tyzden, zamilovala som sa do zmrazeneho bio bobu :), kupila som asi desat sackov a mam jedlo na cely tyzden. Bob hodim na trochu oleja, podlejem troskou vody, vela soli a neviem sa toho dojest.

Příspěvek upraven 03.06.26 v 14:48

• Citovat
  • Upravit
My Melody
3.6.26 14:34
@Arturie píše: Více

Ja to mam opacne… mne moc a moznosti, ktore s tym suvisia, u muzov nic nehovoria. Typy osobnosti, ktere maju radi moc, ma odpudzuju.

Příspěvek upraven 03.06.26 v 14:36

• Citovat
  • Upravit
37669
3.6.26 14:35
@Velryba černá píše: Více

O kterém? O běžném, nebo,,, :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
3.6.26 14:38
@Arturie píše: Více

Od 35, mazec.
Tak to už je jak manžel.))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106906

Alkohol má i jiné benefity než jen chuť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106906
@M_Vladim píše: Více
Česnek to není
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
3.6.26 14:39
@My Melody píše: Více

Ja bych treba nemohla pit suche vino bez bublinek…to mi nejede, ale kdyz jsou tam ty bublinky, tak mi to prijde dobry :) A drive jsem pila taky spis sladsi vina, ale postupne mi to prestalo chutnat a ted uz vesmes jen vina typu Prosecco, ci Calvet…ale ty levnejsi mi taky nejedou, ta cena je znat, ze pak ta chut je fakt vyladena a vubec ti to neprijde…ale clovek se k tomu suchemu asi musi dopracovat… :) Mne treba drive chutnalo Avanti :mrgreen: A ted mi to nedavno koupila kolegyne k narozeninam a ja teda, ze to po case zkusim…no pul lahve jsem vylila :oops: To se nedalo…jak si zvyknes na to suchy, tak tohle uz nejde. Je to uplne neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová