Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Hlavne pres tyden byva vicemene mimo domov…a jestli toho teda na nej bylo moc a potreboval jen chvili klid, pak bych pochopila, ze se odmlci na tyden, max dva…ale tohle uz je dost ulet..a jeste si mysli, ze az buhvikdy napise, tak zase navazeme, nebo co…?
Vzdyt to uz nepujde…ja bych uprimne po takove dobe ani nevedela, co mu psat…a navic se tvarit, ze je vse v pohode…to jestli jsem predtim byla obcas neprijemna, ted bych byla imrvere…to by si pekne vyzral. Idi.ot
Nejhorsi je, ze to vsechno byla jeho chyba, jeho necestne jednani se mu vymklo z rukou a odskakala jsem to ja…i kdyz on mozna taky, buhvi, jak to ted ma doma…ale za to si muze sam. Asi uz se zacinam zdrave na. sirat
![]()
@Ephemeral píše: Více
Ale zase vypada o 10 let mladsi, jako kazda tady, takze to je ok ![]()
Příspěvek upraven 05.06.26 v 21:04
@Fukitol píše: Více
Hmhm. Zajímavé. Takto definované já to nemám
ani jsem to tak necítila. Mně přijde, že ta chemie je vždy „za něco“, jako odměna
když někdo splňuje moje požadavky - chemie je.
Ja spis nevim, kolik je Lorremu. Rozsah tady prezentovanych cisel byl dost siroky. Navic kdyz je nekomu 19 uz 4 roky, tak je to podezrele nebo se narodil o prestupny rok ![]()
20
, vsak sem pořádal velkou oslavu. Všichni tam byli krom tebe a Son ![]()
@Lorre píše: Více
Ano, presne
Obcas te utru, obcas te necham lezet ladem…ale vzdy tu budes se mnou
![]()
@zmrzlik píše: Více
No u tebe clovek nevi. Ty i kdyz tam si tak tam vlastne nejsi
![]()
@M_Vladim píše: Více
Naštěstí má úplně jiný odstín, jedině tím se utěšuji!
![]()
Tak ja furt nahazuji udicky, čekám kdy me pozve na zmrzku, na kafe ci tak a furt nic
. Ja jsem stara skola, zena by se měla vic snažit
. Vic uz opravdu nevim jak ji mam pomoct
Chemie se projevi velmi brzy, je to reakce na pritomnost a energii toho cloveka. Pozadavky uz je ta racionalni cast nezavisla na tom vjemu.