Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zmrzlik Zkus ten odtok pořádně vyšťourat uchošťourem, bez legrace. My jsme tam vylovili takovou gelovou průhlednou hmotu, díky které to neodtékalo. A od té doby máme bohabojný klid.
@jege dávala jsem odkaz, ale na Vadima. https://www.stravovanihvezdicka.cz/ Ale bude to asi taky z ruky, tam vaří dobře. Má to i cenu jídelna minulého roku. Někde na Florenci má být také něco nového https://www.lacinkanaflorenci.cz/
Ale to neznám.
@Fee-bee píše: Více
Taky jsem použila. Ješte třídím šuplíky. V lince. Mám chuť hodit do kuchyně napalm. ![]()
@zmrzlik píše: Více
to já ji mám skoro prázdnou, moc toho nenavařím ![]()
@Lorre píše: Více
@Klopotkova píše: Více
Nic moc, jen ze za pul roku chce jit do toho, ze si koupi byt, ze uz zjistoval, ze by na to dosahl i sam…takze neco nasetreno mit musi…ale holt na vino uz mu nezbylo
![]()
@Josef_t píše: Více
Ja ti moc nerozumet
![]()
Ale chemie opravdu existuje, to neni jako dukaz o tom, zda existuji duchove, nebo zivot po zivote, tohle je vedecky dokazane…
Partneri si musi vonet, to je zaklad a jestli na to veris, nebo ne, neni podstatne, protoze to je potvrzeny fakt
A ze se to nekdy projevi az pozdeji, je taky normalni
Clovek muze byt v te dobe zadany, nepriblizi se ke svemu objektu natolik, aby to zjistil, ma moralni zabrany, brzdu a nerozviji to dal…ja to treba ve dvou pripadech zjistila az pri tanci…a dotycne jsem znala leta…jeden je muj ex
Nelibil se mi nijak zvlast, rok se o me snazil a pak se to zlomilo, kdyz jsme si zatancovali…
To stejne u kamarada po 13 letech…ja ho nesnasela, mela jsem averzi
Ale chemie se holt na tohle nepta…a po 13 letech jsme se jednou potkali na jednom vecirku a on me vyzval k tanci…a najednou se to uplne otocilo…
@Luxusnixicht píše: Více
Mu řeknem ze maji v obchodě akci na balené jidlo sebou z globusu a hned budeme zase dva
. Jen si to predstav my dva jen spolu, takhle blizko ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Ty ploužáky maj něco do sebe. Tělo na tělo, pečlivě vybraná hudba. Můj otec jim říkal ploužáky oplodňováky a něco na tom bude.
@Arturie píše: Více
Tak na to si dáme preslazeneho Eda
![]()