Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josef_t píše: Více
Copak románek na pracovišti, ale abych o někoho projevila zájem, docela to trvá. ![]()
Pepo, chtěla bych aspoň na jeden den se podívat do tvého světa. Románky na pracovišti a tak ![]()
To víš, Pepo. V dnešní době je těžký mít románky ![]()
Já jsem třeba v ofisu jen dva dny v týdnu a pokaždé tam potkám úplně jinou sadu lidí. ![]()
Barel s vodou je hned vedle kafemasiny. Naprosto stejna situace dat se s nekym do reci a je jedno, jestli ma v ruce kafe nebo sklenku s vodou. Jsem prekvapeny, ze jsi o necem takovem v tvem veku neslysel. Mne tato setkani u barelu s vodou potkala hned na zacatku pracovni kariery. Americani tomu rikali water cooler talk ![]()
@Fukitol píše: Více
U nás ta filtrovaná voda teče přímo z kohoutku, pokud ho dáš do správné pozice.
barely s vodou jsou old school
@Ephemeral píše: Více
ja jsem taky old school, tak mi to sedne ![]()
@Fukitol píše: Více
A pokud kohoutek otočím ještě jinak, teče z toho perlivá
máme na zdi pěkný manuál se všemi možnými pozicemi ![]()
@M_Vladim píše: Více
Večer se mi pokusil láskyplně sdělit, ať si vytáhnu hlavu z pozadí - italsky. A že jde radši spát. Četla jsem to až ráno a dosud mi tečou slzy - smíchy. ![]()
@Ephemeral píše: Více
To jsou ty korporáty, než aby se starali o lidi, tak je raději pošlou domů. ![]()
Co nějaké orgie maskované jako tmelení kolektivu (teambulding).
Kafe je dobrá příležitost na small talk. Je ale pravda, že záleží na pracovišti a zaměstnavateli. Zažil jsem taková, kde žádný koutek s kafem nebyl, vaří se v kanclu (…nebo čaj). A naopak.
Zpětné musím říct, že ten koutek se zaměstnavateli vyplatí, řešili se tam i pracovní věci. ![]()
Příspěvek upraven 05.06.26 v 09:12
@Luxusnixicht píše: Více
Te vezmu do globusu
, tam dostanes vzdycky sacharidovou naloz ze se to ani nevejde na talíř. A k tomu jahudky se šlehačkou
. Budu te krmit ![]()