Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Samozřejmě, ten byl tak malý, že to ani nepocítil!
![]()
@zmrzlik píše: Více
Dneska byla na ráně IKEA, a teda zlatý Globus! 500 Kč v čudu, a nic moc teda, to v závodní jídelně anebo někde v bufetu asi vaří lépe.
![]()
Manželka si dala jejích slavné kuličky, jedna o průměru cca 3 cm za cca 11 Kč, já neriskoval a dal si kuřecí stripsy a hranolky. K tomu jsem nechtěl klasickou tatarku tak mi nabídli čedarovou omáčku - nebyla nic moc, ale celkem ušla. K tomu přeslazený mandlový dort, čokoládou kulličku a něco zeleného - přeslazené jak exkrement z nutrie, uvnitř něco sypkého a zrnitého, asi kokos - zlaté studentské špagety s omačkou z konzervy. Oproti tomu jsem michelinský kuchař! ![]()
@jege píše: Více
@zmrzlik píše: VíceŠťáva je výpek zahuštěný jíškou, neurazí nenadchne, k tomu brusinky a přílohu jsme vzali hranolky. Jako jíst se to dá, nějak hnusné to není, ale lahůdka také né a dát za to 89 Kč za 8 ks 3 cm kuliček a k tomu 40 kč za hranolky…
To minule jsem v Globusu měl steak z tuňáka, k tomu grilovanou zeleninu a pepřovou omáčku, a byť to stálo 200 Kč, tak to bylo fakt dost dobrý! Anebo nedávno mi manželka dovezla od Asiatů kachnu na medu s rýžovými nudlemi za cca 200 - 250 Kč, a to byla dobrota, byť se jednalo běžný bufet. ![]()
@Adull píše: Více
Mám je spojené spíš s Mikulášem, ale s Vánocemi taky.
No jo no, za ty peníze moc nekoupíš. Ten tuňak byl stopro lepší
Dnes jsem Ti koupila dárek.
Paštiku Matěj
Když máš tak rád Hamé ![]()
Co bys chtěl
, vsak to je fest levné 89 + 40
Kuličky jsou v pohodě. ![]()
Tedy, nevím, jestli nemáš nějakou alergii - nebyl bys jedinej na světě…
@M_Vladim píše: Více
Uvař kafe nebo nalej čaj. Paráda. Vyndej všechny desky s Elvisem. Paráda. Nostalgický, to já někdy jsem. Paráda.
@Klopotkova píše: Více
Je to fuška to zazpívat aspoň malinko…
@Lorre píše: Více
No, jako drahé to není, ale v Globusu máš za cca stovku poctivý vepřový řízek anebo 2 kuřecí řízky, (falešnou) svíčkovou na smetaně anebo další jídla, kam to maso musíš dodat v normálním stavu, a nemůžeš to nijak ošidit, kdežto tady máš 8 ks cca 3 cm kuliček, ve kterých je namleto bůhví co. ![]()
Zlatý Interspar, kde si člověk mohl dát ugrilovat jelení steak, k tomu marinovanou hrušku, grilovanou zeleninu anebo hranolky/krokety/americké brambory a asi 5-6 druhů omáček.
![]()
Já si dnes dala poke bowl s tuňákem. Příště chci objednat s úhořem. Jo, Asiati umí
Jo a jdu si taky stěžovat. V albertovi přestali prodávat candáta, musím tedy do seafood shopu nějakého.
@M_Vladim píše: Více
Nemám alergii, jenom to skoro nemělo žádnou chuť. Ani dobrou, ani špatnou. Nuda, asi směs nejlevnějšího masa a housek v poměru 1:1 (1 kg masa a 1 kg suchých housek
).
Taky mi ty kuličky v IKEE nechutnají…zlatý doma dělaný karbanátek (ideálně s cuketou či kapustou).