Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36659
4.6.26 20:12
@Luxusnixicht píše: Více

Samozřejmě, ten byl tak malý, že to ani nepocítil! ;) :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36659
4.6.26 20:21
@zmrzlik píše: Více

Dneska byla na ráně IKEA, a teda zlatý Globus! 500 Kč v čudu, a nic moc teda, to v závodní jídelně anebo někde v bufetu asi vaří lépe. :zed: :poblion:

Manželka si dala jejích slavné kuličky, jedna o průměru cca 3 cm za cca 11 Kč, já neriskoval a dal si kuřecí stripsy a hranolky. K tomu jsem nechtěl klasickou tatarku tak mi nabídli čedarovou omáčku - nebyla nic moc, ale celkem ušla. K tomu přeslazený mandlový dort, čokoládou kulličku a něco zeleného - přeslazené jak exkrement z nutrie, uvnitř něco sypkého a zrnitého, asi kokos - zlaté studentské špagety s omačkou z konzervy. Oproti tomu jsem michelinský kuchař! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4125
4.6.26 20:32
@jege píše: Více
:hug: Když jsem tam byla naposledy, dala sem si radši zákusek. :D A co k těm kuličkám dávají? Zlatá česká nebo balkánská kuchyně. :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36659
4.6.26 20:41
@zmrzlik píše: Více
Šťáva je výpek zahuštěný jíškou, neurazí nenadchne, k tomu brusinky a přílohu jsme vzali hranolky. Jako jíst se to dá, nějak hnusné to není, ale lahůdka také né a dát za to 89 Kč za 8 ks 3 cm kuliček a k tomu 40 kč za hranolky… :think: :nevim:

To minule jsem v Globusu měl steak z tuňáka, k tomu grilovanou zeleninu a pepřovou omáčku, a byť to stálo 200 Kč, tak to bylo fakt dost dobrý! Anebo nedávno mi manželka dovezla od Asiatů kachnu na medu s rýžovými nudlemi za cca 200 - 250 Kč, a to byla dobrota, byť se jednalo běžný bufet. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3129
4.6.26 20:47
@Adull píše: Více

Mám je spojené spíš s Mikulášem, ale s Vánocemi taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4125
4.6.26 20:52

No jo no, za ty peníze moc nekoupíš. Ten tuňak byl stopro lepší :kytka: Dnes jsem Ti koupila dárek. :* Paštiku Matěj :mrgreen: Když máš tak rád Hamé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30980
4.6.26 21:03

Co bys chtěl 8o, vsak to je fest levné 89 + 40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37378
4.6.26 21:09

Kuličky jsou v pohodě. :palec:
Tedy, nevím, jestli nemáš nějakou alergii - nebyl bys jedinej na světě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3129
4.6.26 21:15
@M_Vladim píše: Více

Uvař kafe nebo nalej čaj. Paráda. Vyndej všechny desky s Elvisem. Paráda. Nostalgický, to já někdy jsem. Paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37378
4.6.26 21:22
@Klopotkova píše: Více
;)
Je to paráda
s nikým se nehádat a číst knížku
a mít představu že pro svou zábavu zdolám výšku.
:pankac:

Je to fuška to zazpívat aspoň malinko… :roll: :) 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36659
4.6.26 22:04
@Lorre píše: Více

No, jako drahé to není, ale v Globusu máš za cca stovku poctivý vepřový řízek anebo 2 kuřecí řízky, (falešnou) svíčkovou na smetaně anebo další jídla, kam to maso musíš dodat v normálním stavu, a nemůžeš to nijak ošidit, kdežto tady máš 8 ks cca 3 cm kuliček, ve kterých je namleto bůhví co. :zed:

Zlatý Interspar, kde si člověk mohl dát ugrilovat jelení steak, k tomu marinovanou hrušku, grilovanou zeleninu anebo hranolky/krokety/americké brambory a asi 5-6 druhů omáček. :zed: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
4.6.26 22:09

Já si dnes dala poke bowl s tuňákem. Příště chci objednat s úhořem. Jo, Asiati umí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
4.6.26 22:11

Jo a jdu si taky stěžovat. V albertovi přestali prodávat candáta, musím tedy do seafood shopu nějakého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36659
4.6.26 22:17
@M_Vladim píše: Více

Nemám alergii, jenom to skoro nemělo žádnou chuť. Ani dobrou, ani špatnou. Nuda, asi směs nejlevnějšího masa a housek v poměru 1:1 (1 kg masa a 1 kg suchých housek ;) :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8439
4.6.26 22:21

Taky mi ty kuličky v IKEE nechutnají…zlatý doma dělaný karbanátek (ideálně s cuketou či kapustou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová