Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: VíceÚplně normálně jak se to dělá. Vyghostuju te a kdyz budes otravovat dal, budu ti vyhrozovat zveřejněním osobnich informací a tvych fotek
@Velryba černá píše: Více
To zas neni treba litovat, protoze dulezite si je uvědomit, ze ona to vubec nepovažuje za nějaké zoufalstvi. Naopak se jeste temadle zaverama jeste vic zatvrdi
. Je to jeji vyber, svobodná volba a kdyz ma pocit, ze jen s nim to bylo ono
. Přitom by mela na to ulovit alespon půlku chlapu na ktere si ukaze diky vzhledu a smyslu pro humor, ale vidíš, zase se vrátila k temhle a ceka na ne
. Mě na tom ubiji jen to, co si necha vsecko libit ![]()
@Lorre píše: Více
Hmhm. Ten vzhled evidentně ale zas tak moc nefunguje, viz Andy, Helmut ![]()
Respektive, ten vzhled samotný ![]()
@Monicka36 píše: Více
Tvl, tak ten by se mi teda líbil taky. Ale ne, ten to neni.
@Fukitol píše: Více
Furt se něco děje. Je možné, že povýším s pozice milenky do pozice partnerky. Ale k tomu je zapotřebí nějakých právních úkonů na obou stranách, což není zas uplně ejchuchu.
Já asi nejsem typická milenka, když to mám tak nějak už delší dobu otevřené. Ani nevím, co jsem. Možná flundra. ![]()
@Anonymní píše: Více
Písni mi sz, jestli se trefíš, potvrdim ti to.
@Ephemeral píše: Více
To je jasne ze ne, ale je to vstupenka k mnohem většímu vyberu
. A ona nepotrebuje chlapa co si nastehuje domu a ani nepotrebuje vyrábět deti, coz celou věc znacne zjednodusuje
@TerezaVoříšková píše: Více
Flundra je pekny. Mne muj milenec No 1 rikal couro, protoze jsem moc nedodržovala cas, ale zas mela jsem klice od jeho bytu tak co jako. A desne se mi to libilo. Ja ti nevim, jestli bych chtela povýšit z milenky na partnerku. Spis ne. Vyhovuje mi ta volnost. Ale třeba jses ten pečující typ.
@Lorre píše: Více
Jenže ona nepotřebuje větší výběr chlapů. Potřebuje prostě Helmuty. ![]()
Furt na to nějak zapomínáš ![]()
Tipuju podle toho datumu narození a to je hodně charizmatický pán
, to se Arturii nedivím, že je z něho hotová, je to přesně typ pro ni