Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Tak, když měl někdo dvacet milenek a má dvacet, tak se mu se svou nulou a jedenácti pochopitelně nevyrovnám. ![]()
Proč jsem tak asi nabručený, ne?
Dyť to píšu, stačí číst. Na to snad není potřeba žádné vysoké IQ, jenom špetka empatie. ![]()
Co mám pořad psát? Že jít v patnácti na sexuologii proti vůli dospělých byla za socíku utopie? Že jsem mohl v šestnácti dělat vzor na andělíčky na kůru, což jako něčí kluk bylo celke map_d? Že jsem se tam vydal sám v devatenácti? Že základní léčba trvala přes čtyři roky ovšem něco už nešlo? Že jsem pak randil na inzerát, ale kvůli nesmělosti neúspěšně? Že randit navážno s chlapem s diagnostikou neplodnosti holt každá v pětadvaceti nechce? Že jsem byl hrozně rád, že jsem našel manželku? Že dostat se na IVF nebylo tenkrát tak úplně snadný? Že jsem fakt čekal, že se náš manželský sex po vyléčení vrátí, kluci byli v pubertě?
Napsali jste, co jste napsali. ![]()
Stále dočítám. ![]()
Příspěvek upraven 04.07.26 v 12:06
@Adull píše: Více… Protože děcko?
@Andelskej_Satan píše: Více
Jak je Tobe v tom horku? Nebo si poposedni! Tady je zrovna teď 22 stupňů ![]()
A bacha na kulovej blesk, ten rád „pronasleduje“ ![]()
@M_Vladim píše: Více
Vladime já se fakt snažím…a přísahám, že jednou..jednou tě pochopím 😂 😂
@Adull píše: Více
To nebylo o mě.
To byla jen sarkastická glosa, o sobě k pochopení píšu o kousek vedle…Nene, neslibovat. ![]()
Mě už přísahalo lidí…vlk taky sliboval. ![]()
@stock píše: Více
Ve staročestině prý „pivčen“
![]()
Možná šel někdo z piva, když ho to napadlo. ![]()
Ale fakt je, že jsem u toho taky četl celkem logickou radu: přebrodit se přes potok na druhou stranu.
Na polňačce mezi dvema lany obilí je to tedy trošku zádrhel… ![]()
@lina1717 píše: Více
Dneska už milenky nechtěj, aby se chlap rozváděl. Co se secondhandem? Milenka má radši milencu víc, každý se hodí na něco jiného.
@M_Vladim píše: Více
Možná nářečí..
Jo, prebrodit potok, ale to nesmí do ty vody zrovna „šlehnout“ ![]()
@Adull píše: Více
Vzdej to, tolik času Ti už nezbývá! To spíše vyřešíš tohle: 5000 let staré písmo nedokáže nikdo přečíst. Úspěšnému luštiteli připadne pohádkové jmění
![]()
@Arturie píše: Více
Za chvilku už milenky nebudou, prý už se někde dá oženit s umělou inteligencí…