Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zmrzlik píše: Více
Nevím, kdo tam mluví nejvíc primitivně a hulvátsky ![]()
@Cvrček4576
Cvrcku, necetlas ten znamy manual pro diskusni fora, jak ublizovat bez rizika banu? Tady ho mas ![]()
1. Kultivujete sit kamaradu, zakladate uzavrenky, obklopujete se slabsimi jedinci, kteri radi vzhlizeji k silnejsimu a obklopujete se lidmi, kteri maji problemy, jsou osameli a jsou radi za vasi nabidnutou pomoc, vaše autorita a sila utocnika je v presile proti jednemu.
2. Kultivujete si " flying monkeys", pri vhodne prilezistosti rikate lidem o vasem cilu lzi a polopravdy a nenapadne je tak poštvete proti člověku, který jim nic neudělal a ony budou za vas vykonavat špinavou praci a útočit na vas cil, bez toho, aby si toho byli vědomi.
3. Cekate, az na vas cil nekdo jiny zautoci, v tom momentu se přidavate ke kolektivnímu lynčování, kdy si dotyčného v posměchu a ponižování prohazujete mezi sebou a nahrávate si na smeč.
4. Zasadne nepouzivate vulgarismy a vyrazy, kterych by se mohl admin chytnout, posmesne ponižujete vas cil bez jediného vulgarismu inteligentním způsobem, příklad: neřeknete, ze je blbec, ale řeknete, at si lide vemou pampersky, az budou ty jeho perly cist. Blbce se admin chytne, pri druhem způsobu ban nehrozí.
Příspěvek upraven 12.07.26 v 14:49
@Cvrček4576 píše: Více
@Adull píše: Více
A opět slovo trapný, to je okouzlující slovní zásoba
Pravdou je, že diskuze s psí hlavou má alespoň úroveň, teda většinou, dokud drží emoce, ale s tebou je to jen o tom, kdo řekne poslední slovo, z nějakého důvodu to nutně potřebuješ a to i za cenu přisprostlých smajlíků, tebe bych chtěla fakt doma
Je to blbý, ale bavím se tím, jak se vztekáš ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Aaaale kdeze:) nam utkvely jine veci:)
@Luxusnixicht píše: Více
Rypu tady tak maximalne do klopci a i to uz me popravde prestalo bavit… tebe je mi spis lito…
@Velryba černá píše: Více
Hele, ja ti taky casto nerozumim, neco načrtneš a my se pak domníváme co a jak si to myslela.
Ale v teto věci to na mne působí tak, ze si proste normálně lidsky a partnersky ( nechci použití slovo milenecky ) rada, ze ti on vyjádřil podporu a nabídl pomoc se šikanou syna, jak se by se zachoval každý slušný clovek. I když by realizace te pomoci byla v reálu asi zlozitejsi a proto malo pravdepodobna.
@MyMelody píše: Více
Prostě vzpomínka, když jsem tu se cvrčkem řešila, jak a proč nemá kluk rád školu, vybavilo se mi tohle. Moje děti ho vždycky zajímaly a vždycky říkal, že je nemůže ignorovat, když jsou nedílnou součástí mne samé.
Ale úplně stejně si vzpomenu na spoustu jiných věcí. Jak se kdy tvářil, co řekl, udělal, to se nedá hned smazat.
@zmrzlik píše: Více
Joo to jsem celá já
.."kde bych bývala mohla být, kdybych neztloustla "
..Baletka v ND ![]()
@Luxusnixicht píše: Více…a mohly jsme ti to my tady říkat 2 roky…proste jsou věci, na které si clovek musí přijít sam, většinou, az si tu pusu sam nabije.
@MyMelody píše: Více… aneb lezte tam, kam Vás nezvou, zastávejte se těch, kteří se o to neprosí, pochlebujte všem tak, až je to protivné, a až lidem dojde trpělivost a začnou Vám to dávat najevo nejdříve jemně a narážkami, ale pak stále tvrději a přímo, tak se pak divte, co jste komu udělali a zakončete to hysterickou scénou, jak Vám všichni ubližují!
@Cvrček4576 píše: Více
Neotravuj…čekám kdy to už konečně pochopíš…ale s tvou vrozenou vlezlostí a pomalým chápáním je to nekonečný příběh…
Ne nevztekam se…směju se tu těm tvým trapnostem…a to je pravě mezi námi ten rozdíl…moc to tu žereš…ani se nedivím, že tě chlapi maji u zádele i když bys jim vlezla do trenclí…