Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
Posloužím, díky. Poslední dobou vážně pořád před chlapama utíkám a to nemusím být ani zakomplexovaná a vychrtlá s panickou hrůzou z tloustnutí.
Já tu o sobě ani náhodou nebudu psát víc, tyhle příspěvky ukazují, že máš asi vážně psychicky naloženo, takže lítost je i z mojí strany ![]()
@M_Vladim píše: Více
https://www.youtube.com/watch?…
Asi 32 minuta… ![]()
Vite, co je smutnejsi nez ty vase trapne hadky a utoceni tady? Ze radsi netravite cas s temi milenci nekde venku u vody, v prirode, v hotelu…
![]()
@zmrzlik píše: Více
A co tohle? To na mě vyskočilo, když jsem hledal Chobotničky.
![]()
@Cvrček4576 píše: Více
Ty utikáš…a oni před tebou
a ani se nedivím.. zkus shodit ten převis na břiše, jak jsi tu psala a třeba to bude lepší.. ![]()
Tys mě někdy viděla?…a kdes přišla na to, že mám panickou hrůzu z tloustnutí?…víš totální houno o tom proč takhle vařím…což potvrzuje jen to, že jsi vážně jednoduchá nanynka…
@Adull píše: Více
Nebudu se snižovat na Tvou úroveň. Tvoje osobní útoky ukazují jen to, kdo jsi Ty, ne, kdo je ona.
Zdá se, že trávíš spoustu času a energie snahou ponižovat ostatní. To vypovídá spíše o tvé vlastní potřebě pozornosti než o jeji, na kterou útočíš. Už toho bylo dost, zabrzdi!
@Cvrček4576 píše: Více
Nejsi přátelská, ale lezeš lidem do zadku, i když o to nikdo nemá zájem a zastávaš se lidí, kteří se tě o to neprosí, a to i případě, že nechápeš kontext, což ale v tvém případě celkem často. Smysl pro humor a ironii také nemáš, ale přesto se chceš mermomocí zapojit, byť to nepobíráš.
![]()