Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše: Více
Ale bezdomovci neleží na trávě a neopalují se s úsměvem na tváři.
Někteří sedí nebo leží na horkých chodnících nebo lavičkách, takže si kromě přehřátí obstarají i popálení kůže. Což by se jim nestalo, kdyby měli třeba tričko, které si ale sundají, protože jim je teplo, protože běžná městská ulice není klimatizovaná. Tudíž si taky spálí kůži. Ale bezdomovci zároveň přece nesmí sedět na lavičce ve stínu stromu, protože taková lavička je pro slušné lidi.
Z klimatizovaných prostor jsou bezdomovci často vyháněni, protože jsou přece špinaví a smrdí - v tom horku ještě víc než kdy jindy. Jedná se třeba o obchody, kde by si jinak mohli koupit třeba chlazenou vodu. Od pítek jsou vyháněni, protože pítka jsou přece pro normální slušné lidi. Pak občas kolabují, ale pomoc se jim hned nedostane, protože je to přece další bezdomovec, co se válí na chodníku, smrdí a překáží.
Doufám, že kupuješ nocleženky, aby bezdomovci nemrzli. ![]()
No obavam se, ze ta vedra pres den na ne maji uplne stejne nicivy vliv jako mrazy v zime.
Opouštím diskuzi. Přijdu si jak jak u pitomečků na dvorečku. Že vás to baví
krasný den VŠEM. ![]()
@JenTuOkouním píše: Více
Tak to jedině do politiky, jinak nevím, co by jsi s tim mohla sama delat
@Venetia píše: Více
Jsem si vědomá, že řadu věcí bych mohla ovlivnit jedině na politické úrovni, ale nejsem ten typ pro politickou kariéru. Sežralo by mě to a vyplivlo tak do půl roka. Stačilo by mi tím pádem mít v politice zástupce, kteří by za životní prostředí bojovali a prosadili potřebná opatření. Tento pocit ale aktuálně nemám a ve svém okolí nejsem jediná. K volbám chodím, takže mám snahu ovlivnit politickou situaci.
Sama v oblasti ekologie a ochrany přírody dělám, co můžu, ale nestačím na to, abych ekvilibrovala situaci.
@xavierka píše: Více
Takže až bude zase to blbé náledí, plno lidí rozsekaných a plno autonehod, nikdo ani necekne a všichni budou děsně happy, protože to nezměníme.
@JenTuOkouním píše: Více
ne, čekám že oteplování ČR zařídí, aby nemrzli,
a koupit chlazenou vodu?
to jsi měla psát do diskuse vedle „Znáte dobrý vtip?“
tak chlazenou vodku, to ano, tu kupují často a rádi
@Anna766 píše: Více
no držkováním na emiminu nezměníme opravdu vůbec ale vůbec nic
@Anna766 píše: Více
a ještě, jaké náledí? však je katastrofální oteplování, žádné náledí už nebude, takže super
@Bytsamsebou píše: Více
Jakože přiběhneš na komentář k někomu úplně jinému mířený aby sis zavytahovala a schováváš to za nadsázku? Tak budeme dělat že ti to věŕíme no.
Ale ono toho držkování je a bude zase všude plno. To si piš.