Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše: Více
To sice ano, ale pocity z toho má stejne jako vy z vedra a rozhodně to netrvá pár dní a pěkných pár měsíců s výhledem do nikam, když v červnu a být pořád hnusně.
Přežít nutnou dobu venku a do tepla x měsíců
no ono v podstatě jsou, ale některé jsou aspoň zábavné
@Venetia píše: Více
No vidíš, ty píšeš o psychickém vlivu, já o fyzickém. S psychikou můžeš pracovat, proti zimě se můžeš otužovat.
@stinga píše: Více
No, vždyť není povinné to tu číst, ani sem přispívat. Pořád je to jen diskuze, o nic nejde. ![]()
přesně, je to hrozný nepoměr, 10 měsíců je zima jako chladno, a 2 měsíce horko a všichni remcají, také je mi horko, ale co s tím? v práci máme 33 stupňů, a včera začal hořet robot - lépe řečeno filcová podložka v něm, no na klimatizaci německý majitel chudák nemá
Tak já třeba mám i ty fyzicke vlivy.
Pokud nesnášíš zimu, těžko se budeš otužovat… radeji se co nejvíc zdržujes v teple
@stinga píše: Více
Většinou to v součtu ani ty dva měsíce nedá
Ale to otužovani je účinné aby ti v zimě bylo líp. A ideální začít teď v létě.
Poslední roky je vedro od dubna do října, to je pořád 7 ku 5 ve prospěch milovníků tepla. ![]()
Brrr… Nikdy
Na podobný blbosti jsem fakt už moc stará
@xavierka píše: Více
Ano, můžou být lidi kteří z těhle teplot se můžou zbláznit. Já už občas taky k tomu nemam daleko.Doma už teď máme permanentně 31-32°C..Jeden pán psal že pokuď 35-40°C teploty budou dál že si to hodí. Takže lidi i děti jsou různí. V někom to vyvolává strach jak pani psala.
@Luxusnixicht
Jo, tak to máš naprostou pravdu. ![]()
Protože všeho moc škodí. A letos je to fakt až extrém. ![]()
Coze
?
Možná do října se občas zadari… vedro bych tomu ovšem neříkala
Od dubna určitě ne… To byla ještě zima i v květnu
letos jsme mírně přitápěli do půli května, nějak začátkem června jsem si na pedikúře nechala nalakovat nehty, které jsem pak 14 dní měla schované v teniskách, protože byla zima, horko začalo 19. června
Dobře použila jsem slovo vedro, spíš se hodí teplo.