Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@iswet píše:
asi budou fakt lepší pro případné to pokleknutí
No určitě ![]()
@ncc1701 to teda zaslouží obdiv, já bych ho hnala:)
@terinka4444 on sladky nejí (tím trpím převážně já protože pro sebe si neupeču…) a dneska jsem mu udelala skvělou večeři:)vždy když se ho ptám co k jídlu tak odpoví já nevím ale aby tam bylo maso ![]()
@blorchi píše:
hele, ale ono by mozna vic potesilo jak ten spenat![]()
a co s dcerou když se probudi? s plnou pusou se nemluví ![]()
@dadasik píše:
a co s dcerou když se probudi? s plnou pusou se nemluví
Uvarim mu nejake jeho oblibene jidlo, pripadne mu vecer namasiruju nohy, i kdyz se mi treba desne nechce a radsi bych sebou flakla do postele. Prichystam nejake prekvapeni, jako treba piknik v prirode nebo koupim nejakou malickost…jak kdy…
@blorchi píše:![]()
kruci ted me nic nenapada
![]()
ja cekam na chlapa, za deset minut prijde z prace, predem me varoval, ze mam byt dneska hodna, tak ja mu dam jen buchtu no
![]()
![]()
@terinka4444 píše:
Tak polož plech s buchtou na zem a zaklekni, třeba to bude mít úspěch, pak napiš, na co se vrhnul dřív.
JÁ TO OTESTOVAT NEMŮŽU, MŮJ BY MĚ URČITĚ PŘEKROČIL A VRHNUL SE NA TEN PLECH![]()
ten můj by měl nejspíš taky dilema co si vybrat ![]()
@terinka4444 píše:
Tak polož plech s buchtou na zem a zaklekni, třeba to bude mít úspěch, pak napiš, na co se vrhnul dřív.
JÁ TO OTESTOVAT NEMŮŽU, MŮJ BY MĚ URČITĚ PŘEKROČIL A VRHNUL SE NA TEN PLECH![]()
Myslím, že Blorchi neměla na mysli plech s buchtou, ale jen a pouze prostě buchtu. Tu svoji ![]()
Já mu to sem tam pošlu sms-jak romatické
,ale já to nějak moc neumím říkat, připadám si trapně. Prakticky to sojevuju tak, že jsem mu ještě nevyházela ty pitomý flinty z okna, i když takhle sedím skoro každý večer sama doma, čumákuju do eMimina, zatimco on si relaxuje v lese.
hele, ale dávej pozor kde ukážeš buchtičku..lepší někde na koberečku, protože na plovoučce, linu a tak by ses mohla přisát jako přísavka
Pak by to vypadalo jako šnek s cestičkou ![]()
hele, ale ono by mozna vic potesilo jak ten spenat