Mimibazar - problém s nakupující

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14047
21.1.12 10:50
petra.lovosice píše:
no jo alenež se dohadovat, tak bud si to zaplatí a pošle a dostane peníze a nebo at si je nechá, a ty je mužeš prodat jinam a nekdo bude spokojený,třeba jí nemusí sedet, třeba máširší nárt nebo užší, a třeba taky nemá penez na zbyd…kdyby mela koupí si je v kráme, …to je muj názor, to že je to na dohodě, .

jde o princip, o to že paní sejří. a peníze na ZBYT nemá nikdo (teda asi nikdo, kdo nakupuje na MMB :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
21.1.12 11:21

Tyhle magdy fakt nechápu.I mně se již stalo,že jsem koupila boty,které byly dceři malé ( paní ale opravdu záměrně uvedla velikost o číslo větší,nevím proč),no tak jsem je vyfotila,vystavila a prodala dráž,než jsem je koupila. :jazyk: Ono je to všechno o úhlu pohledu,kdo chce psa bít,vždy si najde hůl.
Tímto ti neporadím,jen soucítím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
21.1.12 11:34

Tak jsem k ní koukala a boty prodává :roll: a samozřejmě dráž než je koupila, ale to je její právo. Jenže já prostě nechci ustoupit, mám nohu menší než ona a boty nosit mohla a ona ne :think: ?

Jako já chápu, že to naštve, ale aby na mě útočila, to fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
21.1.12 12:00
vykyna píše:
Petro, ona by to jistě na své náklady zpět neposílala, musela bych to platit já. Navíc to snad nedělá nikdo, aby vrátil peníze za zboží jen proto, že dotyčnému se nelíbí. Navíc kozačky jsou téměř nové, já je měla fakt jednou, takže si myslím, že je snadno prodá.. Já mám teď na prodej také 2 věci, které jsem koupila a nejsou mi, prostě riziko podnikání.

Nikde neexistuje, že by prodávající vrátil peníze dopředu.
Ať zboží vrátí, vy je převezmete, podíváte se, jak bylyjejí výtky opodstatněné a teprve potom vrátíte částku za zboží a pokud byla chyba na vaší straně i poštovné. Nejste komerční prodejce, tudíž je to na vás.
Pokud byste vrátila dopředu riskujete, že nebudete mít ani peníze ani boty, případně boty odeslané třeba po delším čase a paní vesele ten čas používané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
21.1.12 12:06

No právě, manžel mi taky říkal, že je třeba nosí a v jakém stavu by je vrátila, to nikdo neví :roll: . A toho já se fakt bojím, protože kozačky jsou téměř nové..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
21.1.12 12:09

ale vždyt to tak bylo myšleno na vlastní náklady pošle balík a pak jí dojdou peníze,je jasný že nepošlu peníze zpet a nebudu mít ani boty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
21.1.12 12:15

a jinak na mimibazaru platí, že kdo se hodně ptá a otázky táhá skoro až z paty, váhá a většinou si věc nevezme nebo jsou s ním pak podobné problémy.
Z hodnocení si nedělejte hlavu, pokud výhružky splní, rovnou napište adminům a oni vám hodnocení smažou.
:kytka:
zkuste nakouknout do diskuze na mimibazaru „Je to na mimibazaru nutné?“

…ta vás uklidní :hug:
občas nakouknu a jsem díky ní připravená na vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
21.1.12 12:20
petra.lovosice píše:
ale vždyt to tak bylo myšleno na vlastní náklady pošle balík a pak jí dojdou peníze,je jasný že nepošlu peníze zpet a nebudu mít ani boty…

mě docela překvapilo, kolik lidí podlehne tlaku a radši peníze vrátí dopředu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
21.1.12 15:04

bych je dopředu nikdy nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
21.1.12 21:24
Taky bych to tak udělala. Než se s babou dohadovat. Raději bych jí řekla, ať mi je pošle zpět a pokud by je vrátila v pořádku, vrátila bych ji já peníze. Samo, že jen za boty, poštovné ne. Ale chápu, jak jsi rozčílená. Mně tak jeden magor nevyzvedl balík na dobírku (zakládala jsem tady o tom diskusi) a pak mně ještě obviňoval, že jsem mu poslala něco úplně jiného, ať se stydím. Balík se mi vrátil zpět, ještě dlouho, jsem ho urgovala (mailem a telefonem), ať mi to poštovný zaplatí, ale nakonec jsem to vzdala.
petra.lovosice píše:
a včem je problém aby ti boty poslala zpetna své náklady a ty jí vrátila peníze??? přeci je nebude prodávat ona dál?? snad je tona domluvě ne??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák