Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
nám se moc líbí… manželovi se libi, že se bude jmenovat jakoby po mně (lucka) je to podobne. mne se líbí samo o sobě
akorat nam ted uz 2 lidi rekli jestli jsme verici. ze to byl evangelista… ![]()
Jo? Tak to jsem zatím nikde ani nezaslechla snad.. ;D. Jéžíš já jsem taky asi marie terezie…
jenom tereza
. Lucka a co Luciáš? To není asi ani co…
![]()
hele asi to bude ale zas je to moc podobný tobiášům a tadeášům
lukášek je nej.
ale dneska sem měla sen že na ultrzvuku ve 20tt nam chlapečka zrušili a řekli že to bude Lili ![]()
myslis v tom 20 tydnu?
no občas je to na tom 3d tak dobře vidět že klukům to už nikdo neodpáře ![]()
Ahoooooooj holky, tak jsem tu a bohužel ohledně porodopisu dodám info až zítra.
Přítel měl v práci výjimečnou poradu a jelikož jich jezdí víc v jednom autě, tak ho tam chudáka nechali a jeli domů. Já pro něj musela a už bysme to do porodky nestihli… Tak jedeme dneska - to už na 100%, tak dám vědět zítra, co tam po nás chtěli… ![]()
Lucienne:
kamarádce také říkali, že budou mít určitě holčičku.. a z porodnice šel Honzíček v růžovým ![]()
Já i přesto, že věřím tomu, že čekáme kluka, tak jsem pro jistotu zabalila žlutý komplet ![]()
Zuziiiik:
to nevadí, dnes nebo zítra…
Ahoj holky tak mě to uhádli při obou dětěch, ale vždy dodali, ale neručíme za to nejsme si jistý
, ale trefili se. Přesto jsem vždycky měla výbavičku radči neutrální ![]()
Já mám taky připravený neutrální věci do porodnice…
My bysme to měli mít snad potvrzený na 100%… Ze začátku těhu jsme měli problémy, tak jsme museli na odběr choriových klků a doktor říkal, že geny jsou ženský… Tak snad ![]()
Jinak vám ještě musím říct, že máme fakt dilema, protože pořád nevíme, co nahlásit za klučičí jméno… Co by se hodilo k příjmení Kubík???????
no já taky nevim co dám za jméno absolutně mě ještě nic nenadchlo a protože mám Sebastiana a Jennifer o to to bude těžší nemůžu ted dát třeba ANIčku nejdřiv jsem uvažovala nad Elizabeth manžel ji nechce že jí budou řikat Líza jako koze pak jsem chtěla Bibianku a to zas že tam je ta Janka a je to podobný jako Jennifer které říkáme Jenny manžel vymyslel Noemy , ale to zas nejde zdrobnělit. U kluka jsem chtěla Kevina , ale přestalo se mi to líbit. Ted Samuel a to zas nechce manžel. Zatím jsme se shodli na Ester a Alex tak uvidíme mám ještě spousty času. Nevim jestli jsem to tu už nepsala jestli ano tak se omlouvám. Tobě bych doporučovala Jakub, Jan , Vojta vzhledem k příjmení teda. A co radíte mě??
Zuziiiiik:
tak to jsi mě pobavila…
u nás taky padaly dobré návrhy jako Šimon Matouš, Matouš Matouš…
Naštěstí vyhrál původní Vojtíšek ![]()
O kterých jménech doma diskutujete?
No mě by se líbila ta Noemy… Ale stejně tak i ta Ester a Alex… Ještě se mi strašně líbí jméno pro holčičku Mia…
Honzíků a Vojtíšků máme v rodině a mezi kamarádama fůru… A Jakub Kubík - to by přítel nepřežil. Buď tam prostě napíšeme Martin (po přítelovi) nebo Michal, Lukáš, Tadeáš…
manca 1:
Ester je hezký jméno… a pro kluka třeba Tadeáš ? Jméno Alex se dá použít na holku i na kluka, tak aby na to jednou třeba nedoplácel…
No já si myslím že z těch co jsi napsala se hoděj všechny mě ještě napadl Adam