Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6654
16.7.21 08:44

@Luucka123 ja to rekla uz dvema blizkym kamaradkam, te nejlepsi jsem psala v totálním soku hned po pocuranym testu :lol: a te druhe jsem to ted uz taky musela rict, protoze spolu chodime pravidelne behat a chtela vedet, proc si ted davam od behu pauzu, kdyz jsem jeste pred 3 tydny bezela normalne zavody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
16.7.21 08:50
@Ernais píše:
@Luucka123 ja to rekla uz dvema blizkym kamaradkam, te nejlepsi jsem psala v totálním soku hned po pocuranym testu :lol: a te druhe jsem to ted uz taky musela rict, protoze spolu chodime pravidelne behat a chtela vedet, proc si ted davam od behu pauzu, kdyz jsem jeste pred 3 tydny bezela normalne zavody :mrgreen:

Uff, nejsem v tom sama. 😁 Já neumím lhát, každý to na mě pozná 😁 no taky jsem přemýšlela, jak se sportem dal, jestli třeba kolo je bezpečný, občas si doma zacvičit… Běhat asi nebudu. To mi přijde na prd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
16.7.21 09:58

@Luucka123 já sem to dneska chtěla říct kámošce, ale pak sem si rekla že počkám do toho pondelka do kontroly a pak jestli bude všechno cajk tak ji to řeknu, ty dva dny to vydržím Bo se přes víkend stejně neuvidíme… Dneska se mi zdál sen, že sem měla neomezený rozpočet na pořizování dětské vybavicky :lol: :mrgreen: :lol: to byla kraaasa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
16.7.21 10:00
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 já sem to dneska chtěla říct kámošce, ale pak sem si rekla že počkám do toho pondelka do kontroly a pak jestli bude všechno cajk tak ji to řeknu, ty dva dny to vydržím Bo se přes víkend stejně neuvidíme… Dneska se mi zdál sen, že sem měla neomezený rozpočet na pořizování dětské vybavicky :lol: :mrgreen: :lol: to byla kraaasa :lol:

No kdyby jsme se neviděli, tak to asi zvládnu 😂 😂 ty Joo, tomu říkám sny 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
16.7.21 10:17
@Luucka123 píše:
Uff, nejsem v tom sama. 😁 Já neumím lhát, každý to na mě pozná 😁 no taky jsem přemýšlela, jak se sportem dal, jestli třeba kolo je bezpečný, občas si doma zacvičit… Běhat asi nebudu. To mi přijde na prd..

Ja jeste na konci 5tt zabehla zavod s umistenim na 3 misto, protoze jsem nevedela, ze jsem tehotna :mrgreen: vedet to, tak se urcite vic setrim. Od 6tt si ale davam pauzu, snazim se byt po tech potratech na sebe trochu opatrnejsi. Ale jak pujdu v 10tt na tu prvni kontrolu, tak se poradim s doktorkou, jestli se muzu v nejakem lehcim rezimu k behani vratit, hrozne mi to totiz chybi a citim, ze bych to zvladla. Jinak ale normalne jezdim na kole, doma na rotopedu, chodim plavat a na vyslapy, ale u tech vyslapu si ted davam max 10km, fakt se snazim setrit, at si to pak nemusim vycitat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
16.7.21 17:45

Holky mě je dneska snad zatím nejhůř ze všech dní na zvracení mi je sice nezvracim ale nic bolí mě hlava fakt děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
16.7.21 17:46
@lovean píše:
Holky mě je dneska snad zatím nejhůř ze všech dní na zvracení mi je sice nezvracim ale nic bolí mě hlava fakt děs

Fakt? To mě zase začíná být až moc dobře, jako by mi nic nebylo. Tak se opatruj.. Odpocivej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
16.7.21 17:58

@Luucka123 jo no ale já jsem dneska podle měsíčků 7+2 takže asi přichází to nejhorší období

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
16.7.21 18:35
@Luucka123 píše:
Fakt? To mě zase začíná být až moc dobře, jako by mi nic nebylo. Tak se opatruj.. Odpocivej

Mne se ted udelalo celkem dobre na dva dny, az jsem se trosku zacala bat, ze to zase brzo skonci, protoze mi u tech potratu vzdy tyden pred vymizely vsechny priznaky. Ale dneska se mnou zamaval obed, hlavne teda asi ta majoneza k pecenym bramboram, a rozdychavala jsem to cely odpoledne. Takze to, ze ti ted nic neni, neznamena, ze ti zitra nebude ouvej jako me :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
16.7.21 18:36
@Ernais píše:
Mne se ted udelalo celkem dobre na dva dny, az jsem se trosku zacala bat, ze to zase brzo skonci, protoze mi u tech potratu vzdy tyden pred vymizely vsechny priznaky. Ale dneska se mnou zamaval obed, hlavne teda asi ta majoneza k pecenym bramboram, a rozdychavala jsem to cely odpoledne. Takze to, ze ti ted nic neni, neznamena, ze ti zitra nebude ouvej jako me :mrgreen:

Ježíš, nestras mě 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
16.7.21 18:37
@lovean píše:
@Luucka123 jo no ale já jsem dneska podle měsíčků 7+2 takže asi přichází to nejhorší období
Že by to pak přišlo, nevím. Já si vybavuju na konci tehu tak pálení žáhy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
16.7.21 19:19

@Luucka123 tak já vždycky kolem toho 8 týdne mi začalo být zle a skočilo to kolem 12 tt plus mínus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
16.7.21 19:32
@lovean píše:
@Luucka123 tak já vždycky kolem toho 8 týdne mi začalo být zle a skočilo to kolem 12 tt plus mínus

Já si právě nevybavuju, že by mi něco nějak bylo. Max asi ta únava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
16.7.21 19:36

@Luucka123 tak každýmu nebývá zle mě u těch mojech tři bylo děsně zle víc než teď jsem zvracela od rána do večera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
16.7.21 19:37
@lovean píše:
@Luucka123 tak každýmu nebývá zle mě u těch mojech tři bylo děsně zle víc než teď jsem zvracela od rána do večera

Já vím. Musí to být hrozný.. Jsem ráda, že dohromady nic nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí