Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Luucka123 v kočárku už začíná naštěstí spát, to je v pohodě a doma nosím no, ale na rukách
a to většinou neřve jen když se pořád pochoduje po místnosti, ale to ji taky nebaví dlouho. Zkoušeli jsme hračky a pokud jí to nesebral starší, tak mi stejně přišlo, že se jich spíš bála
, ale zlobí nás očko - zánět, tak trochu doufám že jak se vyřeší tak se snad i zklidní..
@Luucka123 uvidíš jak to bude u vás můj to s ním umí no zítra by měl jet na celý den pryč a já vzhledem k počasí budu asi s malým sama doma tak to mě asi za celý den odvezou
@lovean
můj měl mít dovolenou, ale vyšla mu taky směna takže mě čeká den a noc se řvoucím miminkem a malým divochem
snad budou zlatíčka bez táty
![]()
@Sedmikráskakrásná tak mě by malá měla jet s mojim ale já asi kvůli dešti zůstávám doma protože nevím jak by se to udělalo starší kluci jedou zítra odpoledne k mojí mamce takže bych s tím urvancem měla být odpoledne sama a jak píšu můj to s ním umí v noci krmil protože mám nějaké problémy s břichem a on mu po krmení usnul a mě to za boha nejde ho uspat
@lovean Ono je to asi tím, že nás miminka mají spojené s mlékem.. taky to muži jde líp..
@Sedmikráskakrásná nakonec sama doma nejsem a ja nekojim tak nevím s čím mě malý má spojenou
@lovean píše:
@Sedmikráskakrásná nakonec sama doma nejsem a ja nekojim tak nevím s čím mě malý má spojenou
A dáváš vigantol nebo jiné d?
Holky a co prvni sex po porodu? Ja jsem z toho popravde dost zklamana? ![]()
@Ernais píše:
Holky a co prvni sex po porodu? Ja jsem z toho popravde dost zklamana?
A já se ho bojím… Moc sucho?
@Ernais no já se popravdě přiznám že i když ještě v šestinedělí jsem tak už sex byl a ne jednou a docela dobrý teda první asi dva to jsme museli použít lubrikant ale pak už dobrý
Kdy se může koupat po porodu? Se sexem čekám až po šestinedělí, ale taky si pamatuji u prvního, že to bylo dost nanic ten první týden..
@Sedmikráskakrásná já jsem se už jednou koupala jen ve vodě bez pěny
@Luucka123 určitě! Malá má 6 tydnu a taky mi porad skoro jen spí.
@Megosek píše:
@Luucka123 určitě! Malá má 6 tydnu a taky mi porad skoro jen spí.
Tak třeba i nám to vydrží ![]()