Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Myska1994 mi v úterý taky byli zítra má malý 7 týdnů a máme to podobně 3900g a taky 57cm a taky jdeme za tři týdny na očkování s jinak jsme byli včera na kyčlích a dobrý
@Myska1994 no u nás si myslel pan doktor že už mu jsou 4 měsíce prý tam má to co má mít 4 měsíční dítě tak jsem na něho hleděla jak puk
Tady je nějaký klidek, snad vám ty ratolesti nedávají tak zabrat ![]()
@Myska1994 to ani ne, ale asi jedeme vsechny na tak stereotypni vlne, ze neni ani co probirat ![]()
Ahoj, uz nejakou dobu vas sleduju ale neprispivam
ted resime otazku křtin, nebudete taky nekdo resit?? Nevim co malemu oblect?
@Myska1994 mě malý jak kdy někdy je hodný a někdy to stojí za to včera jsme byli v zoo tak to prospal celý den v kočárku a dneska zase celý den řev a usnul až teď konečně nejlepší je když jezdíme autem nebo v kočárku a noci naštěstí taky dobrý
@Myska1994 píše:
Tady je nějaký klidek, snad vám ty ratolesti nedávají tak zabrat
Dávají
alespoň u nás je to teď doma kolotoč
@Ditu566 my jsme měli Křtiny dneska
ale já mám holčičku. Když jsem krtila syna, koupila jsem mu overal, který vypadal jak oblek ![]()
U nás jak kdy.. Někdy má den, kdy nechce spát přes den.. A někdy prospi klidně celý den.. Naštěstí v noci spí dobře
jinak ji teď týden už dávám do hrazdičky, tak se tam vyblbne jak buší do těch hraček
já jdu dnes na gyndu po sestinedeli.. Takže si udělám rovnou nákupní den, hlídají mi rodiče
zjistila jsem že jsem ujetá na oblečení pro malou, má věci co nemůže nikdy unosit ale stejně ji zase něco pořídím
![]()
@Myska1994 ja pro maleho nekoupila jeste vubec nic
podedili jsme toho tolik, ze mi moje duse kolenovrta nedovoli koupit nic dalsiho, kdyz ani nestiha nosit to darovane. Ale uz se celkem tesim, az mu budou treba 2 roky a zacnu taky neco nakupovat podle sebe ![]()
Jinak nam maly doma uz moc nespi, to zabere max na hodinku, kdyz dobre. Ale zase mu to jde v kocarku, tam spi klidne 3 hodiny tahem.
Holky já dneska byla na kontlrolu na gynde pořád krvácím a mám nějaké lehčí bolesti v podbřišku sice nic dramatického ale mám no tak vevnitř žádný problém nenašla akorát mi ještě vzala krev jestli nemám zánět za týden mi bude volat jak to dopadlo tak snad to bude ok
Jinak holky já se budu vdávat konečně asi nejspíš 6.8 pokud na radnici bude volný termín za týden chceme jít na matriku to domluvit
@lovean moc gratuluji
ja se chci vdavat pristi leto nejspis, aby nam maly prinesl prstynky, mozna az to prespristi ![]()
@Nikca7 já tohle neřeším mi budeme mít malou svatbu na radnici jen svědci rodiče a děti naše a pak půjdeme jen na oběd takže mě nesejde na tom jak je prcek velký kdyby tam náhodou brečel tak tu chvíli se to nějak udělá a na obědě kdyžtak po vezmeme kočárek a povozime a to už by nemusel trpět na prdy tak by to mělo být lepší
@Myska1994 S hadříkama to máme stejně, taky jsem úchyl a furt něco kupuju, jen mě pak mrzí, když z toho tak brzo vyroste
Máš nějaké oblíbené značky?
Holky frčíte někam s prckama na dovču?