Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
25.4.22 13:24

@an-na jo mi jedeme na začátku července na Pálavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
25.4.22 13:34

@an-na u nas s hadram to stejne, nejvic ujizdim na Lindexu a potom H&M, Gap..
A jedeme nejspíš na Balaton, 6hodin cesty, takze se to da:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XLe
220
25.4.22 13:50

Tak já mám dost hadříků ještě po první a něco i poděděné od sester, ale stejně jsem něco hezkého musela dokoupit ;). Značky preferuji Lindex, H&M a Marks & Spencer, občas něco vemu v Tchibu.
A na dovolenou se chystáme na sever Chorvatska, ať to není nějak extra daleko. Teď jsme pár let byly v Polsku u moře, ale poslední dva roky jsme chytli docela chladno, tak zkusíme raději jih.
S malou se cestuje stejně dobře jako s první. Teď jsme byly na Velikonoce na Slovensku za rodinou a 8h cesty úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
25.4.22 14:10
@Nikca7 píše:
A jedeme nejspíš na Balaton, 6hodin cesty, takze se to da:)

Aaaa tak to máme oblíbené stejné značky a dokonce i stejný nápad na dovolenou :lol: Máte nějaký vyhlídnutý hotel na Balatonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
25.4.22 14:15
@lovean píše:
Holky já dneska byla na kontlrolu na gynde pořád krvácím a mám nějaké lehčí bolesti v podbřišku sice nic dramatického ale mám no tak vevnitř žádný problém nenašla akorát mi ještě vzala krev jestli nemám zánět za týden mi bude volat jak to dopadlo tak snad to bude ok
Jinak holky já se budu vdávat konečně asi nejspíš 6.8 pokud na radnici bude volný termín za týden chceme jít na matriku to domluvit

Gratuluji. Me nikdo nechce 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
25.4.22 14:16
@Nikca7 píše:
A jedeme nejspíš na Balaton, 6hodin cesty, takze se to da:)

Jee, my taky jedeme na Balaton letos. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
25.4.22 14:26

@XLe Nemáš strach z Chorvatska? Já než z té cesty mám strach z toho vedra, jak by ho malá snášela. Byla jsem s první dcerou poprvé u moře v roce a kousek a byl to očistec. Ale je fakt, že jsme byli bez klimatizace. Přes den to bylo fajn, ale přišel večer a to bylo zlo, večer nemohla usnout, v noci se pořád budila. A ani si teda s mimčem neumím představit ten den, když ještě pravděpodobně nebude sedět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
25.4.22 14:27
@an-na píše:
@Myska1994 S hadříkama to máme stejně, taky jsem úchyl a furt něco kupuju, jen mě pak mrzí, když z toho tak brzo vyroste :lol: Máš nějaké oblíbené značky?Holky frčíte někam s prckama na dovču?

My se pres leto chystame jen na par vikendu po CR. Nas totiz v hlavni sezone more nebavi, je tam mrak lidi a hezke pocasi je i tady, takze do tepla poletime zase az na podzim, jak jsme zvykli. Popravde me laka si nekam zaletet uz ted, jen tak na 4 dny, ale prcek nema jeste ockovani, tak z toho mam obavy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
25.4.22 14:31

@lovean Taky se přidávám ke gratulacím. A tiše závidím, já bych se vdávala až bych brečela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
25.4.22 14:34

@Ernais Hodíš nějakej tip kam po ČR pojedete? Taky mám raději moře mimo prázdniny, ale teď už je to mizérie, když malá chodí do školy. Ale letěla bych někam hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.4.22 15:12

@Ernais my toho taky právě hrozně podedili, ale když mě to tak baví nakupovat :lol: už nakupují i větší hadříky třeba na rok :mrgreen:
@lovean já byla dnes také a u mě dobre, prý to vypadá jak kdybych vůbec nerodila :mrgreen: :mrgreen: a mockrát gratuluji ke svatbě, u nás bude pravděpodobně příští léto :)
@an-na oblíbené ani ne, nakupují vše co se líbí :mrgreen: mám obyc hadříky z lidlu, pepca a Kiku, ale i next, hm, sinsay. Spíš už nemám obchod kde bych nakupovala :lol: jinak na dovcu letos nejedeme, stavíme baracek, takže budeme v létě na baráku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
25.4.22 15:28
@an-na píše:
@Ernais Hodíš nějakej tip kam po ČR pojedete? Taky mám raději moře mimo prázdniny, ale teď už je to mizérie, když malá chodí do školy. Ale letěla bych někam hned :)

My moc dopredu neplanujeme, rozhodujeme se spis momentalne. Co ale zatim vim, tak nas cekaji Jeseniky, Znojmo a pak okoli Hodonina, tam budeme bydlet na Slovensku v Holici, byli jsme tam pred 3 lety v moc peknem hotelu, takze se tam chystame znovu. Jeste bych chtela na vikend na Jested, tak doufam, ze to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
25.4.22 15:30
@Luucka123 píše:
Gratuluji. Me nikdo nechce 😂 😂
@an-na píše:
@lovean Taky se přidávám ke gratulacím. A tiše závidím, já bych se vdávala až bych brečela :lol:

Si musite holky doma dupnout a rict chlapovi kdy se kam ma dostavit s prstynkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
25.4.22 15:31

Holky děkuji ale taky to dalo zabrat než se chlap rozhoupal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
25.4.22 15:54

Všem, co se budou vdávat, moc gratuluju! :*
Jinak naše ubrečený miminko se pomalu uklidňuje. Díky doktorce jsme totiž zjistili intoleranci laktózy a tedy pravděpodobnou příčinu toho záchvatovitého pláče. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí