Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@an-na u nas s hadram to stejne, nejvic ujizdim na Lindexu a potom H&M, Gap..
A jedeme nejspíš na Balaton, 6hodin cesty, takze se to da:)
Tak já mám dost hadříků ještě po první a něco i poděděné od sester, ale stejně jsem něco hezkého musela dokoupit
. Značky preferuji Lindex, H&M a Marks & Spencer, občas něco vemu v Tchibu.
A na dovolenou se chystáme na sever Chorvatska, ať to není nějak extra daleko. Teď jsme pár let byly v Polsku u moře, ale poslední dva roky jsme chytli docela chladno, tak zkusíme raději jih.
S malou se cestuje stejně dobře jako s první. Teď jsme byly na Velikonoce na Slovensku za rodinou a 8h cesty úplně v pohodě.
@Nikca7 píše:
Aaaa tak to máme oblíbené stejné značky a dokonce i stejný nápad na dovolenou
Máte nějaký vyhlídnutý hotel na Balatonu?
@lovean píše:
Holky já dneska byla na kontlrolu na gynde pořád krvácím a mám nějaké lehčí bolesti v podbřišku sice nic dramatického ale mám no tak vevnitř žádný problém nenašla akorát mi ještě vzala krev jestli nemám zánět za týden mi bude volat jak to dopadlo tak snad to bude ok
Jinak holky já se budu vdávat konečně asi nejspíš 6.8 pokud na radnici bude volný termín za týden chceme jít na matriku to domluvit
Gratuluji. Me nikdo nechce 😂 😂
@Nikca7 píše:
Jee, my taky jedeme na Balaton letos. ![]()
@XLe Nemáš strach z Chorvatska? Já než z té cesty mám strach z toho vedra, jak by ho malá snášela. Byla jsem s první dcerou poprvé u moře v roce a kousek a byl to očistec. Ale je fakt, že jsme byli bez klimatizace. Přes den to bylo fajn, ale přišel večer a to bylo zlo, večer nemohla usnout, v noci se pořád budila. A ani si teda s mimčem neumím představit ten den, když ještě pravděpodobně nebude sedět ![]()
@an-na píše:
@Myska1994 S hadříkama to máme stejně, taky jsem úchyl a furt něco kupuju, jen mě pak mrzí, když z toho tak brzo vyrosteMáš nějaké oblíbené značky?Holky frčíte někam s prckama na dovču?
My se pres leto chystame jen na par vikendu po CR. Nas totiz v hlavni sezone more nebavi, je tam mrak lidi a hezke pocasi je i tady, takze do tepla poletime zase az na podzim, jak jsme zvykli. Popravde me laka si nekam zaletet uz ted, jen tak na 4 dny, ale prcek nema jeste ockovani, tak z toho mam obavy ![]()
@lovean Taky se přidávám ke gratulacím. A tiše závidím, já bych se vdávala až bych brečela ![]()
@Ernais Hodíš nějakej tip kam po ČR pojedete? Taky mám raději moře mimo prázdniny, ale teď už je to mizérie, když malá chodí do školy. Ale letěla bych někam hned ![]()
@Ernais my toho taky právě hrozně podedili, ale když mě to tak baví nakupovat
už nakupují i větší hadříky třeba na rok ![]()
@lovean já byla dnes také a u mě dobre, prý to vypadá jak kdybych vůbec nerodila
a mockrát gratuluji ke svatbě, u nás bude pravděpodobně příští léto ![]()
@an-na oblíbené ani ne, nakupují vše co se líbí
mám obyc hadříky z lidlu, pepca a Kiku, ale i next, hm, sinsay. Spíš už nemám obchod kde bych nakupovala
jinak na dovcu letos nejedeme, stavíme baracek, takže budeme v létě na baráku ![]()
@an-na píše:
@Ernais Hodíš nějakej tip kam po ČR pojedete? Taky mám raději moře mimo prázdniny, ale teď už je to mizérie, když malá chodí do školy. Ale letěla bych někam hned
My moc dopredu neplanujeme, rozhodujeme se spis momentalne. Co ale zatim vim, tak nas cekaji Jeseniky, Znojmo a pak okoli Hodonina, tam budeme bydlet na Slovensku v Holici, byli jsme tam pred 3 lety v moc peknem hotelu, takze se tam chystame znovu. Jeste bych chtela na vikend na Jested, tak doufam, ze to klapne.
@Luucka123 píše:
Gratuluji. Me nikdo nechce 😂 😂
@an-na píše:
@lovean Taky se přidávám ke gratulacím. A tiše závidím, já bych se vdávala až bych brečela
Si musite holky doma dupnout a rict chlapovi kdy se kam ma dostavit s prstynkama ![]()
Všem, co se budou vdávat, moc gratuluju! ![]()
Jinak naše ubrečený miminko se pomalu uklidňuje. Díky doktorce jsme totiž zjistili intoleranci laktózy a tedy pravděpodobnou příčinu toho záchvatovitého pláče. ![]()