Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6654
15.6.22 14:11

@an-na ja davam uz asi mesic vodu, kdyz jsou vetsi tepla, protoze mel maly i pres plne kojeni nazelenalou stolici. Ale prikrmy zatim ne, sice ma ted ukonceny 4 mesic a o jidlo jevi velky zajem, ale jeste par tydnu pockam, protoze nabira hezky i z kojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
15.6.22 14:14

@an-na maly mel vcera ukonceny 5mesic a nedavam nic, semtam vodu ve vedrech ale moc tomu neda, je plne na UM. Dnes jsem koupila ovocny caj nejaky bio, tak jeste zkusim ten. Každopádně do nej ted neco narvat je kumst, uz ma skoro prodranou jednicku dole a vse odmita, dudlik, flasku, jen to hryze jak sileny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
18.6.22 09:33

Ahojte holky tak mi držte palce od pondělí mě čeká to že můj odjede pryč tento týden se vrátí ve čtvrtek v noci takže zatím jenom takto ale mám strach jak to zvládnu jak fyzicky tak hlavně psychicky jak už tu zaznělo bude mi smutno no a v pátek odjíždíme poprvé na celý víkend pryč tak snad to nejmladší prdola zvládne takže celkem nabité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
20.6.22 09:08

Holky, co jen kojíte, dáváte vodu?
U starších jsem to neřešila, až s příkrmy. Ale malá mi poslední týdny u kojení dělá scény. Prvně se jen děsně kroutila, propinala. A teď se i stává, že prso nechce a strašně se vzteká, když je dám k puse. Asi nějaký ten bojkot nebo co…tak si říkám, že bych začala vodu, aby v těch teplech měla dost alespoň tekutin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
20.6.22 09:37

Holky, tak my mame prvni jednicku vlevo dole venki. Cely tyden byl peklo, dnesni noc ocistec ale snad bude zase chvili klid :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
20.6.22 10:08

@MajakS já sice už nekojim, ale teprve přestávám a ještě když jsem kojila tak jsem vodu taky dávala když byli tepla. Doktorka mi to řekla že můžu. Jen teda malý mi ji moc nechtěl, ne chutnala mu, asi bude po mě :mrgreen: ale z nouze se trochu napil :D od 4. Měsíce jsem mu dělala takový ty granulovany Sunar nápoje a ty mu chutnají hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
20.6.22 10:58

@MajakS ja vodu davam i pri plnem kojeni. Kdyz jsou tepla, tak maly kolikrat ani prso nechce a chce jen vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
20.6.22 11:47

@Ernais A jakou máš flašku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
20.6.22 13:41

@MajakS pouzivam tu, co byla pribalena k odsavacce Nuk Jolie. Malemu nejvic vyhovuje. Mame jeste nejakou Chicco a tu vubec nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
20.6.22 14:03

@MajakS u nás i když jsem jen kojila měla největší úspěch láhev twistshake a Philips avent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
20.6.22 18:52

@MajakS Každý den teď ve vedrech dělám fenyklový čaj do Philips Agentu. Vypije max. 125 ml, záleží na něm, jen mu to přikládám k puse a sám si to reguluje - že přestane sát a už to jen žužlá. Začalo to asi 2 týdny zpět, kdy řval v postýlce, bylo horko, měl po jídle a švagrová mi řekla, že má určitě žízeň. Zkusila jsem mu dát a najednou byl v klidu a pil jak o život 😃 Od té doby dávám denně, když jsme třeba ve městě, je doba kojení a trvá nám nějakou chvilku, než se dostaneme do nějakého prostoru. Prostě nejsem ten typ maminky, která by vytáhla prso na náměstí, jestli mě chápete a taky nejsem ten typ, která by ho v dnešních 30 stupních nechala v kočárku nahého jen v plence (jak jsme některé potkaly), ale zároveň bych nechtěla, aby žíznil. Fakt se mi zdá s tím čajem spokojenější. Ale to je jen moje zkušenost a omlouvám se, jestli jsem se někoho dotkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
21.6.22 11:00

Já plně kojím, zatím bez příkrmů a naše doktorka říkala, že dávat vodu je zbytečné, stačí víc kojit v horku. No a když už, tak přes stříkačku a to se mi teda nechce, takže já nedávám nic :nevim:

Příspěvek upraven 21.06.22 v 13:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
21.6.22 11:47

@Terez 111 mě doktorka říkala že je na mě jestli víc kojit mebo vodu a já dávala radši vodu protože malý měl problém se kojit venku když bylo horko. Pod plentou mu bylo ještě větší horko. Ale já tu flašku moc neřešila protože jsem používala kloboučky, takže to měl pořád na stejný způsob :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
21.6.22 13:40

@kaleinad jen ze zvědavosti, co je spatneho na tom nechat miminko v takovem horku nahate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
21.6.22 17:10

@Ernais Včera bylo sice horko, ale dost foukalo. Vozila jsem malého a potkala jsem dvě mamky, které měly miminko jen v jednorázové plínce - ani tu látkovou přes sebe neměli. Půl hodiny nato se spustila bouřka. My to akorát stihli k prarodičům. Asi bych nechtěla mít nastydlé miminko nebo rychle ho oblékat, ale každá to máme jinak a určitě všechny děláme co můžeme, aby bylo naše miminko spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí