Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, můžu se k vám připojit? Sice mě TP čeká až někdy kolem 18.3.,snad vám to nebude vadit. Pozitivní test jsem měla 9.7. Tímto zde zdravím i @lovean, jestli si mě pamatuješ, byli jsme spolu ve skupince při posledním těhotenství TP duben 2020.
@libo jo pamatuju tak se zase scházíme no já zase spinim a před půl rokem jsem potratila takže mám nervy teď sedím v čekárně u doktorky a modlím se aby tentokrát bylo vše v pořádku a jak se ti jinak vede?
@lovean držím palce, aby bylo všecko v pořádku. My se máme fajn, jen už jsem s těhotenstvím opravdu nepočítala. Mám strach, abych s tolika dětmi vše zvládla.
@libo a ty vlastně čekáš kolikáté?
Jinak na gynde zatím dobré pod miminkem je hematom tak proto spinim ale jako moc nejasam prý se uvidí jak to bude dál prý za dva týdny to jdu na další kontrolu
@lovean Čekám šesté 🤣.
Tak snad to u tebe bude v pořádku. Divím se, že když máš hematom, že tě nechce vidět dřív. Ještě po té, co jsi naposledy potratila
.
@libo tak já čtvrté takže taky dost ale ty to máš ještě lepší a asi jste neplánovali že? No říkala za dva týdny ono stejně se moc dělat nedá když je něco špatně tak člověk se může stavět na hlavu dostala jsem Ascorutin a utrogestan tak snad bude prcek ok tentokrát ale vylezla jsem z tama nějaká zaražena nevím moc si nic nepřipouštím
Ahojte holky, tak se přidávám do skupinky maminek. Jsem 8tt+2 a zítra se jdu na to naše vytoužené první dítko podívat. Mám 29 a taky je to něco nového. Občas bylo malinko špinění, neustále mám žaludek na vodě, občasné zvracení, únava, do toho máme letět do Egypta (a doktorka mi to naopak doporučila, ať letíme). No je to směs různých pocitů, ale i strachu z toho, jaké to je. Máte to také někdo tak?
@kaleinad ahoj vítám tě no o tom strachu něco vím před půl rokem jsem potratila ale miminko se nevyvyjelo jak má tak když jsem začala teď špinit tak jsem dostala strach i když jsem Spinola i v těch co to bylo ok
Ahoj holky chtěla bych se přidat. Minuly týden jsem byla u dr a měla jsem potvrzené těhotenství v 5tt.. tuto středu jdu zase na kontrolu tak bych měla byt v 6tt a termín Cca v březnu. Je to moje druhé rainowbaby. Moje dcera je narozena taky v březnu tak se nám historie opakuje.
@Krisstuus vítej já mám dceru taky v březnu ale až na konci takže teď by to bylo na začátku
@lovean moje dcera se narodila 18.3. 2020 tak to hezké a jsem zvědavá na termín porodu toho miminka :smiling_face_with3_hearts:
Chtěla bych se zeoitat, v jakém termínu je to nejlepší říct rodině?
@Krisstuus moje dcera 23.3 2020 tak to máme kousek od sebe @Luucka123 po prvním trimestru po screeningu je to nejlepší ale moje tchýně už to ví teď
@lovean píše:
@Krisstuus moje dcera 23.3 2020 tak to máme kousek od sebe @Luucka123 po prvním trimestru po screeningu je to nejlepší ale moje tchýně už to ví teď
Já právě nevím, jestli to tak dlouho držíme tajit. 😁 Nikdy jsem s těhotenstvím problém neměla, zítra jdu na gyndu, tak když bude vše v pořádku, tak jestli už to ne říct aspon nejbližším 😁
@Luucka123 já mamce mojí určitě ne protože ona nadšená nebude a já po minulé zkušenosti s potratem to nechám až to bude víc jisté ale samozřejmě je to na tobě jak chceš ty