Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.10.22 16:21

@an-na nám se taky budí v noci, ale nechce jíst příkrmy a budí se tak or narození.. co chvilku. Teď k tomu přidala že přes den usíná vždy na půlhodinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
6.10.22 17:35

Mi začali chodit na rehabilitace takže cvičíme i doma a já jsem byla v pondělí na odběrech jak jsem měla tohotensokou cukrovku od té doby mám v háji ruku bolí mě jako by mi poranila něco v ty ruce fakt nevím a pak mi ještě brala z druhé a tam mám zase obřího monokla takže si myslím že to moc neuměla no pak mám s tou rukou problém brát malého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
10.10.22 23:44

Holky co mate děti na um. Jaké dáváte? Ctu recenze a nejlépe mi vychází beba expert pro nebo kendamil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
11.10.22 12:36

@an-na já bebu comfort ale každému sedí něco jiného zbytek mích děti bylo na sunaru a jedinému maly tomu nesedl zkoušela pak jsme přešli na bebu sensitive kvůli bříšku a teď máme tu comfort ale malý je hodně jiný dlouho jsem do něho nemohla dostat nic jiného než mléko teď už je to v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
12.10.22 21:47

@an-na ja davam Bebu sensitive, kvuli obitizm briska co maly mel. Kzadopadne ted uz je to ok a zrovna jsem vyhrala tady na miminu 6baleni Beba Comfort 2 :D Takze na to asi zkusim prejit, protoze bych stejne prechazela v lednu, jelikoz ta co mame ted, je do 12mesicu, tak snad to sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XLe
220
18.10.22 09:16

@an-na Já dávám Bebu supreme pro. Já jsem alergik tak jsem raději dala rovnou HA mléko, jelikož u první jsme na něj stejně nakonec museli projít. A tohle je jedno z mála HA co není hnusně hořké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XLe
220
18.10.22 21:20

Co vás tak čtu, tak jsem ráda, že ta naše je úplně klidná. Nespokojená je jen když je unavená nebo když se někde šprajcne. Teď přes odpoledne fňuká trochu častěji, odbourává třetí denní spánek tak než si zvykne.
Jinak je úplně pohodová. Hraje si, prohlíží vše kolem… Nejdou jí číst knížky, to jsem si zvykla se starší a bylo to super, ale tahle by mi knížku klidně snědla. Zatím se tedy pouze plazí a kutálí, ale v posledních dnech již víc plazí, než valí sudy a občas i podsune kolínka.
Co se týče jídla tak jí vše. Po hrušce má průjem tak tu zkusím opět za 1-2 měsíce, ale vše jí chutná. Porce cca 120-140g. Jídelníček má mléko 200ml, ovoce, masozeleninu, zeleninu, kaši a hned po ní koupel a mléko cca 150ml. Za mě jí docela dost, dle Dr mám nabízet i častěji. Občas nabízím křupku, ale pořád nesedí, tak to moc nechci dávat.
Akorát spinkání již přesunula hlavně na noc. Přes den dá jednou tak 20minut a jednou cca 40minut, toť vše. V noci spí 20-6:30, jelikož to vstává starší a ta nejde potichu vyhnat z postele.
Teď má čerstvě 8 měsíců, 7kg a pořád cvičíme vojtovku :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
19.10.22 13:10

@XLe mi jsme byli na cvičení jednou měli jsme jít zítra po třetí ale minule byla nemocná paní a teď mám nemocného malého má nějakou vyrozu s horečkama včera už jsem s ním šla k doktorovi jinak teď už papa víceméně vše teď máme problém s nočním spaním pořád se nám budi a brečí takže už jsem dlouho nevyspala to dřív tak nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
19.10.22 13:11

@XLe mi jsme byli na cvičení jednou měli jsme jít zítra po třetí ale minule byla nemocná paní a teď mám nemocného malého má nějakou vyrozu s horečkama včera už jsem s ním šla k doktorovi jinak teď už papa víceméně vše teď máme problém s nočním spaním pořád se nám budi a brečí takže už jsem dlouho nevyspala to dřív tak nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
19.10.22 13:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
19.10.22 15:40

@XLe Máme to dost podobně. 8 měsíců za pár dní, od května cvičíme Vojtovku, řešíme helmičku. Válí sudy, za ruce se o něco přitáhne dopředu. Peruje na 4. Už dlouho je furt v šikmým sedu a chybí ji jen kousíček do úplného, ale to se pustila jen jednou. Jí hezky všechno m před pár dny jsem zavedla už i jogurt, mohl by pomoct se zácpou. Přes den to se spaním jde, ale v noci je to mazec. Už dlouho. Vzhůru každou hodinu a i mezitím to není žádná sláva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
22.10.22 07:09

Tak koukám, ze tak nějak všichni teď bojujete se spánkem. U nás je to taky pořad mazeeec. Slíbila jsem si, ze nebudu říkat věty typu UŽ ABY… ale s tím spaním to jinak nejde :think:
Mají uz vaše děti zájem o nějaké hračky typu vkládání kroužku a tak? Nebo s čím si tak hrajete? Krom teda nehračkových věci jako hrnce a tak, ty u nás taky jedou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
22.10.22 08:28

@an-na U nas se spanek zlepšil na 3× za noc buzeni na kojeni, nevim jak dlouho to bude jeste trvat, nez zacne spat skoro celou noc. Co se tyce hracek, u nas frci kulickovy bazenek a hracky co vydavaji zvuky, pak ruzny snurky a cedulky. Ted si ale zacal stoupat, tak ho spis zajima objevovani sveta z nove perspektivy a hracky sly ted stranou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
22.10.22 09:11

My jsme holky skončili na pár dní na JIPce s laryngitidou. Takže nás spánek (nespanek) ani nekomentuju. Jen se prostě vždycky těším, až bude ráno.
Taky jsem teď přemýšlela, jakou jinou hračku pořídit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XLe
220
22.10.22 22:28

@MajakS tak ať je brzy líp

@an-na Z hraček teď malá asi nejvíce času dává hrabání se v hračkách a boření komínků z kostek (zatím tedy jen plastových, dřevěné se jí bojím dát). Má v pokojíčku krabice s kostkami, legem, plyšáky, kousátky… připlazí se ke krabici a vyhází vše ven a pak se v tom prohrabuje a když ji přestane bavit jedna připlazí se ke druhé a zase vše vyhází. Takhle si vystačí i sama klidně hodinu. A pak samozřejmě kabely, zásuvky, koberce za vše tahá a vše strká do pusy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí