Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean to souhlasím, co tak slyším okolo, někteří dělníci to je na pěst 🙈 to já bych mu s prací asi moc nepomohla 😂 on dělá na cnc strojích 😁 my máme i takovou myšlenku časem si třeba udělat takovou rodinnou firmu. Mě totiž začalo bavit ruční vypalování do dřeva a budu to teď i dělat jako přivýdělek a pritelovo brácha se našel v truhlařině a přítele by to taky celkem bavilo. Tak že by jsme spolu spolupracovali 😂 ale to je jen taková myšlenka do budoucna 😂
@Ernais no to jsme měli rychle ty jo 😁 a od hudbě mi ani nemluv…te se děsím už teď, vůbec nevíme co dát. Protože máme nás a pritelovo rodice který snesene i třeba rap a pak jsou tu naši který by chtěli nejradši nějaký starý klasiky a my na to úplně nejsme a hlavne máme trsba jednu „naši“ písničku od Pil C a chceme ji tam mít, ale bojíme a se co na to řeknou naši. Oni jsou hodně takový, že mi hodně kecaji do života
@Ronnie.M jestli ti muzu poradit, tak jim o svatbe sdel minimum informaci, pak nebudou mit do ceho kecat. Neni nic horsiho, nez ustupovat z vlastnich predstav svatby. My tohle resili s tchyni, ona je hodna zenska, ale nejak nedokazala pochopit nasi podobu svatby, takze jsme ji o svatbe rekli, az bylo v podstate vse zarizene a nebylo s cim „pomahat“. I tak jsme resili, ze chtela zarizovat vysluzku, ac jsme o to nestali, resila kde bude podium na prvni tanec, ktery jsme nechteli mit, jestli by se nemela pozvat teta Maruna, ac se s ni manzel nestyka, apod.. Jsem rada, ze jsme v nicem neustoupili a na vse razne rekli, my to chceme takto a hotovo. Doporucuju to stejne, udelejte si to takove, jake chcete vy a na ostatni neberte vubec ohled, je to vas den, oni uz si ten svuj prozili.
@Ernais no my si určitě chceme zaplatit koordinátora a určitě si do toho nechci nechat kecat. To samé se jim. Nelíbilo že máme variantu hodinu a půl daleko ve stáji i s ubytováním. Ale já jim na to kašlu, jen s tou hudbou máme největší obavy. Ostatní si prostě okecame, že to bude podle nás, ale s tou hudbou jsme právě na vazkach. Mě dokonce napadlo si i zaplatit DJ, mám kamaráda co to dělá. Nejhorší je to, že my jsme prostě na tu moderní hudbu, ale naši vůbec a nevíme jestli nejí blbý si to tam pouštět taky
@Ernais A dáváš kaše? Já dcerám dávala piškot do ovoce, ale teď ještě nedávám právě. Dala jsem včera aspoň rohlík a kůrku ozuzlat.
@Ernais Ty blaho, všechno zařídit za tři týdny, to jsi dobra
Kde jste měli svatbu?
@Ronnie.M Gratuluji k žádosti, je z tebe cítit, ze teď tím budeš žít, zařizováním a tak a to je fajn
Tak ať se vše zadari hlavně dle tvých představ, na ostatní se vyprdni, je to vás den a podle toho jedinej/ jednejte. Nikdy se nezavdečíš všem, tak se o to radši ani nesnaz
![]()
@an-na děkuju ❤️️ mám z toho hroznou radost a hrozně se na to těším 😍 hlavně na vybírání šatů, účesu a takový ty ženský hezký věci. Hlavně jsem ráda že i přítel je myšlením stejně jak já, že mám jeho plnou podporu ve všem.
Holky vy dáváte klasicky piškoty? Se zeptam úplně blbě, ale nevadí ten cukr?
Naše pinďa prošla covidem a od té doby mi nechce baštit obědy. Teda vlastně nevim jestli je to covidem nebo tím, ze si zvykla na sladkou chuť ovoce, páč presnidavku soupne jako malinu. Tak se bojím všech “pochutinek”, aby pak nechtěla pořad jen to
Ona tak krasne baštila a teď je to taková bída.
@Ronnie.M Tak to je super, my v tomhle máme s partnerem lehce odlišný názory. On by to sfoukl nejraději na zahradě a hlavně aby to stalo par šupů a mě se takovyto velký zařizování, krásný šaty, obrovský prostory se spoustou lidi taky hrozně líbí
Asi to bude muset byt nejakej zlatej střed, pokud to vůbec někdy bude, na zadost stále čekám
Dodelavame barák tak teď myšlenky a hlavně finance jdou úplně jinam no ![]()
@MajakS od ukonceneho 6 mesice jsem zacala davat vecer kase z MM
@an-na to my jsme oba takový, že na tom šetřit nechceme, že to chceme oba hezky. Barák nás čeká další rok 😁 ale jen rekonstrukce podkroví, ale zase já mám v plánu si pořídit koně, takže toho pak bude stejně dost 😁
@an-na my to prave na „zahrade“ meli. Mame rozlehle pozemky, takze obrad jsme meli na louce, kde je pekny vyhled na skaly a na oslavu jsme vyzdobili takovou stodolu, kde je zazemi -voda, odpad, atd.. Ja mam rada velke honosne svatby, ale jen jako svatebcan, ja bych se idealne vdavala jen ve dvou nekde u more a manzel to ma taky tak. Tak jsme zvolili toto jako kompromis, aby maminky neobrecely, ze jsme je nepozvali na svatbu a zaroven to nebylo nic pompezniho, v cem bychom se ani jeden necitili. Jinak co se tyce penez, tak to zase tak low-cost nebylo, sice jsme finance resit nemuseli ani minimalne, ale tim jak na to nejsme tak nam prislo zbytecne v tom utopit statisice, takze jsme pak docela koukali, ze za to odpoledne pri 40 lidech prolitlo 100tis ani jsme nemrkli.
@Ernais Mně se do kaší moc nechce na večer. Zavedu je pak na dopolední svačiny. Čekám, jak nám dozrají na zahradě jabka a začneme dopoledne ovoce ![]()
@an-na Taky mě napadá kus kus. Budu dneska dávat špenát, vařím ho i pri sebe. Ale ještě ho neměla. Myslíte, že ho dát taky trochu a 3 dny? Už máme normálně masozeleninu…