Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ernais No právě ho budu asi využívat plně. Protože náš kočár má sporťák takového toho kolíbkového typu a malá si zvykla v kočáru pravidelně po obědě spát a to se mi uplně moc nelíbí, aby spala pořád v téhle jedné poloze. A pak taky kvůli skladnosti, budeme pořizovat auto s menším kufrem a je nás 5, takže, když někam jedeme třeba i na jednu noc, tak máme co dělat, abysme se poskládali ![]()
@an-na tomu rozumim, my ted cestovali na par dni 2+mimino a byla celkem sranda se poskladat do auta s kocarem a vsemi vecmi. V mladicke nerozvaznoszi jsme si poridili novy Karoq, protoze jsme deti jeste neplanovali a pro 2 je to dostacujici auto a pak jsem zjistila, ze jsem tehotna…
no co uz, prece nebudeme prodavat nove auto, takze ted proste budeme chvili hrat tetris
@Ernais Takže by se ti golfáč taky hodil
Jako to mimino má hrozných krámů
My právě teď jeli na výlet a pár kiláků před cílem nám ruplo něco na poloose, takže jsme museli volat odtahovku, se všema dětma čekali někde u silnice v pdelákově, no docela masakr. Máme Sharana, ale staršího. Takže chceme pořizovat něco nového, to už nebude mít tenhle velký kufr no ![]()
@an-na o těch večer pro ty mimca mi ani nemluv, my skoro každý víkend jsme u pritelovo rodičů nebo u mých rodičů a to vždycky jedeme jak kdyby jsme se stěhovali 😂
@Ernais no my si museli kupovat nové auto když máme mimčo. Naštěstí se to u hodilo, takže máme octavku combi, i když nadšená nejsem 😁 nemám ráda combiky, já radši poradny tanky, radši bych nějakého třeba kodiaqa 😂 nebo se mi líbil u kamiq ale je menší. I to vaše se mi líbí víc, ale je fakt že tyhle auta jsou velká ale kufr nic moc oproti combiku 😁
@an-na to se nedela nic noveho s takto velkym kufrem nebo proc jdete do mensiho?
@Ronnie.M Kodiaq sice vypada veliky, ale kufr je taky celkem bida. Kamiq je pro me takove auto pro duchodce, mame je jako sluzebni auta a to auto je mi silne nesympaticke, snazi se tvarit jako SUV, ale do kufru nenarves ani tydenni nakup z Kauflandu
Kdybych mela volit skodovku s ohledem na rodinu, tak si poridim Superb v combi, do takoveho kufru uz bychom se vesli celkem v pohode. Ale chapu odpor ke combi, taky je moc nemusim
My mame jako druhe auto zanovni Octavku v liftbacku a rekla bych, ze i ta ma kufr vetsi, nez ten Karoq, ale je v nizsi vybave, takze mam isofix umisteny v Karoqu a proste jezdime tim.
@Ernais právě no, ty auta jsou jak tanky sice ale kufr mají bidny 😁 hlavně na kočárek. Ale i tak bych radši to suv tak třeba až si budeme pořizovat nový, to už by kočárek být třeba nemusel tak by to vyšlo 😁 asi jak jsme obě malé tak si kompenzujeme výšku 😂 😂
@Ronnie.M ja kdybych chtela SUV s poradnym kufrem, tak jdu do Volva v rade XC. Auto pusobi jako tank a zaroven uz do toho kufru neco das, ted jsme byli na dovci XC 90 a vesli jsme se s Thulakem aji nekolika kuframa totalne na pohodicku. To uz je trosku jina parada nez Skodovky ![]()
@Ernais jo to u nás kdyby se mohlo koupit auto a nekoukat na cenu tak už máme Mercedes G 😂 to je pritelovo vysněný auto, nebo moje je zase Range rover
@Ernais Protože já chci SUVčko
Mě se ty velký auta nelíbí, nehledě na to, že to parkování na některých místech je masakr. Takže se omezíme ve velikosti kufru i kdybysme měli pořizovat na střechu rakev ![]()
Holky tak se jdu pochlubit v pátek jsme měli svatbu takže jsem zase vdaná
@lovean Jé, gratuluji, krásná nevěsta 😊 Mě to čeká už příští týden, hrozně rychle to letí, že? A s miminkem ty přípravy na svatbu ještě víc. Jak tvůj prcek zvládal svatební den? 🙂
@kaleinad děkuji no dobře v celku všechny děti dobré ale mi měli malinkou svatbu šli jsme na oběd poseděli a kolem 3-4 přesně už nevím byli doma takže to nebylo na celý den
@lovean Taky moc gratuluji. Ať jste šťastní. ![]()
Já mám Panameru a do kufru narvu jen podvozek Cybexu a jednu větší tašku.
Celý sporťák jsem tam ještě dávat teda nezkoušela.
Zatím malou vozím v autosedačce, roztáhnu ji a hodím na podvozek, když jedem na víkend.