Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@an-na já vždycky provarim, rozmixuju, dám do pixliček, co jsem si koupila, nebo používám pytlíky na mléko co mi zbyli a dávám do mrazáku 😁
@an-na Já dávala u starší do mrazáku a teď asi taky něco udělám. Zatím jsem si tam dala meruňky. Povařila, pomixovala a dala do formiček na muffiny, pak vyklepla a do pytlíků. Určitě nesladim. Maximálně bych prvně dala banán a pak přidávala ten.
@Ronnie.M @MajakS A mate někde načteno, co je lepší co se tyče živin - jestli mrazeni nebo uchování ve sklenickach? Nebo to je nemlich to stejný? @MajakS Banán je dobrý nápad, díky ![]()
@an-na Podle mě nastejno, ale taky jsem nezjišťovala. Jen je pro mě jednodušší dát do mrazničky. A pozor, banán by se mrazit neměl. Takže bych přidala až před jídlem.
U nás začíná mrzutost teď. Dává nožky pod sebe a snaží se na 4, jenže má slabý ručky, takže akorát nadává, zaboří hlavičku, odstrčí se a nadává ještě víc. ![]()
Holky, myslíte že by mohlo malému pomoct zkusit jiné značky um? Byli jsme od 4. Měsíce na um Nutrilon AR, klasicky jsme měli týden ale hrozně blinkal. Ar nám pomohl. Teď jsme měli zkusit zase normální a zase bylinka, tak jsme zkusili Bebu a po té je to stejné 🙈 nechci se úplně vracet k Ar, štve mě že ho mají jen v lékárně a dm kde si člověk nemůže udělat pořádně zásoby a nebaví mě pořád řešit že musím do lékárny pro um. Raději bych mu dávala klasické, které by se dalo koupit i v obchodě, tak chci právě zkusit jestli trsba ještě jiná značka nepomůže. Samozřejmě pokud by to nešlo, tak bych se znovu vrátila k Ar
@Ronnie.M s UM sice neporadim, ale Dr.Max vozi pro sve cleny domu zdarma. To by ti situaci neusnadnilo?
@Ronnie.M to si nemyslim, ja mam sice nejblizsi pobocku asi 7km, ale nyslim, ze to posilaji ze skladu pres dopravni spolecnost. Ale radsi se na to mrkni na jejich webu. Ja totiz nesnasim courani po obchodech, takze vsechno objednavam domu, pliny, obleceni, drogerku na mimco, vsechno ![]()
@Ernais já využívám toho že jdu na nehty a tak právě 😂 a co si Budem není nad to koupit to UM občas v akci 😂 když vidím kolik stojí klasický Nutrilon a ar že ten klasický je věčně v akci a je i 100 levnější 😂
@Ronnie.M tak ja kdyz jdu na udrzbu (kadernice, nehty, atd.), tak se vyhecuju tak maximalne k nakupu potravin, sice k nam jezdi Rohlik, ale ten jsem se jeste nenaucila vyuzivat. Ale do jinyho obchodu me nikdo nedostane, to uz vsechno objednavam domu. Letos uz jsem aji bezecky boty zvladla koupit bez navstevy obchodu💪 😂
Ja prave jak kojim, tak vubec nemam predstavu, kolik UM vubec stoji, ale i lekarny mivaji slevovy akce ne?
@Ernais právě že málokdy a třeba v Albertu jsem to UM viděla v akci skoro pořád 😂 u nás je horší to, že k nám takový donasky moc nejezdí, jakmile je to mimo Plzeň už je to horší no. Jinak jakoby já taky všechno kromě potravin nakupuju přes eshop 😁 jako jasný že pokud to nepůjde tak zůstaneme na AR ale když už začala doktorka že to můžeme zkusit tak jsem si řekla, proč nezkusit jestli by nebyla jiná varianta 😁
Proc si nemuzes udelat v lekarne zasoby? Pokud tolik kusu nemaji skladem, urcite ti objednaji.
Ano, dr max má dopravu zdarma. Stačí když se přihlásíte na eshopu klientským číslem, objednávám tam taky nutrilon a nikam nemusím ![]()