Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
XLe
220
11.8.22 11:42

Tak my máme Citroen C4 Spacetourer, jenom ten kratší 5ti místní a malou skládací rakev na špinavější věci na cestu a zabalíme se ve 4 v pohodě. Včera jsem se vrátili po dvou týdnech z Chorvatska a úplně bez problémů. Vše zabaleno v kufru nebo rakvi. Starší mela u ruky jen deku a polštářek. Já zase na MPV nedám dopustit.
V práci máme Dustery, Octavie a Passaty a ani do jednoho neposadím dozadu 6ti-leté dítě v sedačce tak, abych já pohodlně seděla vepředu a dítě zezadu nedosáhlo nohama kopat do sedačky před sebou. A v tom Dusteru ne jenom, že dosáhne dopředu, ale tam se jí ty nohy mezi sedadla ani nevejdou. Fakt nechápu pro koho tam ta druhá řada sedadel je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XLe
220
11.8.22 11:47

Jinak naše se na dovolené krásně rozjedla. Teď dává tu malou skleničku na jedno jídlo celou.
A taky začla válet sudy na jednu stranu. Druhá strana zatím nic, ani na bříško. I když již měsíc cvičíme vojtovku. Jsem zvědavá co na to řekne Dr na fyzio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
11.8.22 11:49

@XLe tak s místem já nemám problém 😂 já mám sedáku u volantu úplně na doraz u volantu takže za mnou je místa hromadu 😂 tak jako Dacie jsou auta na dvě věci co si Budem 😂 my se do Citroënu c4 sotva vešli ve 2 a teď ve 3 i s kočárem to byl masakr, ale my měli klasickou c4😂 ten v Octavii je to lazo plazo, jezdíme s poloprazdnym kufrem 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
11.8.22 12:18

@StepMom @XLe děkujeme holky

Jinak ještě mám oficiální fotky posílám jen nějaké nejhezčí a jako celá rodina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
11.8.22 15:05

@lovean parada! Velka gratulace :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
11.8.22 15:20

@Ernais děkujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
11.8.22 20:40

@lovean Přidávám se ke gratulacim :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
11.8.22 20:41

@an-na děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
11.8.22 20:45

Holky jak vypadá denní jídelníček vašich děti? A kolik tekutin za den vypiji? Moje malá nechce vůbec pít, sní v poledne cca 100g masozeleninoveho prikrmu a pak uz nechce ani vodu, ani čaj ani MM, to stejně po dopolední presnidavce. Pije MM pouze ráno, pak až k odpoledni svacine a trosku si cucne po večerní kaši. Přijde mi, ze pije hrozně málo :think: A dáváte uz něco zuzlat? Myslím jako krupky, rohlík, chleba? Já zatím jen okurky, rajče, meloun, meruňku. Těch krupek se nějak bojím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
11.8.22 20:46

A pořad všechno mixujete na kaši? Nebo už nechavate nějaké kousky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
11.8.22 20:51

@an-na u nás to je tak že pije na dávku 150ml UM, kolem oběda má místo UM příkrm cca 100g a pak až další UM za 3 hodiny. A pít pijeme granulované nápoje od Sunaru nebo od Hippu šťávy a to mi malý vypije tak 200-300ml za den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
11.8.22 21:00

@Ronnie.M A dáváš něco i žužlat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
11.8.22 21:01

@an-na dávám z většiny krupky, nebo ovoce do dudlíku. Sem tam dostal okurku 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
11.8.22 21:17

No to máte šikovné prcky u mě má malý zatím problém s jídlem celkově mi ještě nesmíme ani celý masozeleninovy příkrm sní mi jenom trošku a jinak je pořád na um mleku a když někam jedeme tak dávám jen mléko protože zatím mi příkrm nezvládá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
11.8.22 21:53

@an-na nas maly se rozjedl teprv pred par dny, ze sni k obedu zhruba 100g zeleninoveho pyre, ale jinak je porad plne kojeny a kojim zhruba co hodinu a pul a v noci tak po 2-2,5h. Obcas dostane kukuricnou krupku, nebo do kousatka meloun, ale to je spis vyjimecne. A tim, ze je porad tolik kojeny, tak dalsi tekutiny nedavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí