Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ronnie.M první se kojil až než vytuhl
no a druhá prostě řve a zklidní se jen v určité poloze kdy ji u sebe musím nechat usnout.. před spaním to beru, ale ona nám řve jakoby jí furt bolelo bříško, antialrgenní mlíko má problém pít a já jsem vyřadila z jídelníčku snad všechno.. je fakt že se zklidní jakmile je s bráškou tak nevím
@Sedmikráskakrásná píše:
A jak to máte s pláčem? první nám už od třech měsíců plakalo fakt jen párkrát za den, tady ta nám řve nonstop dokud není u brášky nebo u táty..
Nam maly breci jen kdyz je pretazeny, to pak zvladne fest, ale jinak je pohodar.
@Sedmikráskakrásná Naše nebrečí skoro ani na rehabce, když ji tam různě,,roztahuje,,. Nebrečí ani před spaním. Ještě jsem ji nikdy nemusela uspávat! To taky u starších neznám-uspáváme ještě teď, ve 4 letech ![]()
@Ernais A kojíš pak ještě? Taky mi sni něco přes 100g oběd. Ovoce bych řekla, že sní víc. Napadlo mě místo kaše zkusit večer nějaký UM, ale starší mi žádný nechtěli…
@MajakS kojit uz pak nechce, az treba za hodinu. U nas je 100g fakt strop, vic mi nesni, naopak by snedl i min, ale snazim se to do nej nejak nenasilne nacpat, protoze je na svou delku vahove spis podmiru
@Ernais kolik měří a váží?
Taky si pak vyžádá kojení za hodku, někdy i dřív, ale když třeba jedeme hned pak do školy, tak vydrží. Po ovoci jí dávám hned, protože pak jde spát.
@Ernais mě pokud malý ani víc jak 100g příkrmu nebo presnidavky tak hodně zvrací, že už je to na něj moc, takže já si myslím že v pohodě. Já malému už potom nedám ani um a vydrží do dalšího krmení.
@Ernais My jsme byli v 6 a půl měsících a měla 68 cm a 6400g. Zítra má 7 měsíců.
@Ronnie.M Myslím, že by mi to taky vydržela. Kdyz jedeme pro dcery hned po obědě a vím, že do dvou hodin jsme zpátky, tak jí taky dám až pak a je v pohodě. V neděli toho snědla fakt hodně, jeli jsme na návštěvu a i po těch 2 hodinách kojit nepotřebovala. Spíš jde o ten kontakt a že mě vidí…
@MajakS i to je možný no, já už od 4. Měsíce nekojim, takže to je trochu jiné 😁
Ale když vidím ty vaše váhy tak náš malý je pořád nějaký prcek 😂
Teď mi třeba jak nic snědla tu malou skleničku přesnídávky, takže 125g. A kojila jsem v 7. Takže poprvý zkusím nekojit po ovoci ![]()
@MajakS to u nás se ještě spí 😂 byl výjimečně budíček v půl 5, tak si dám mléko a ještě spí 😁
@Ronnie.M U nás už se skoro spí znovu. Musíme ráno odvozit do školy a školky, takže mi to, že vstává brzo ani tak nevadí. Dneska nás výjimečně vzbudil až budík v 6:15.
@MajakS no já se na to vstávání do školky neřeším 😂 myslím, že já to budu snášet hůř jak malej 😂 ale tak ještě mám necelé 3 roky na přípravu 😂 ale já nikdy nebyla na brzké vstávání z povinnosti 😁 když to bylo z vlastní vůle jako dneska, tak ještě jo, ale z povinnosti to bylo vždycky peklo