Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
22.9.22 11:40

@Ronnie.M já to mám s jídlem u malého dost podobné ale zjistila jsem že si vybírá co sní dávám kupované příkrmy a něco mi dám a sotva sní dvě lžičky a něco mi sní celé a přesnídávky to je to samé ovocné kaši jsem zatím nezkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
22.9.22 11:47

@lovean to mě ani všechno 😁 co mu dám ti sní s tím on problém nemá. On je víc vybíravý na pití 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
22.9.22 12:09

@Ronnie.M mě to žádné dítě nedělalo jen malý začali jsme s příkrmy asi ve 4 a půl měsících a nacpat do něho něco byl hodně velký boj teď něco sní ale jak píšu vybírá si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
23.9.22 08:11

Chtěla bych se zeptat. Nedávno jsem v DM koupila malému takový pudink a napadla mě jedna myšlenka… Máme doma hodně pidinku (nějak jsem se nedostala k tomu si ho udělat jako těhotná)
Od kdy bych malému mohla takový pudink udělat? Ten z dm mu moc chutnal, ale ten byl přímo pro mimca, ale nevím jak ten normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
23.9.22 18:22

Ještě mám jeden dotaz… Ve středu mi skončila ms a dneska mě překvapilo spineni… Stalo se vám to některé někdy? Nevíte čím by to mohlo být? 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
29.9.22 18:17

Děláte kaše doma? Chtěla bych začít na dopolední svačinu. Můžu jen vařit třeba vločky nebo rýží ve vodě a rozmixovat? Bez UM i MM? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
3.10.22 09:35

@Ronnie.M já bych se toho pudingu asi tolik nebála, obsahuej kukuřičný škrob, aromata a barvina no ale pokud nejsi žádná eko, bio, tak asi cajk. Pokud máte zavedený lepek a mléčné výrobky. A taky pokud ti nevadí, že v tom je cukr. Díky za nápad, já už totiž zkouším úplně ale úplně vše. První jsem měla vše od Salvestu, Goout, Knedamil, drahé věci. Malý nejí vůbec nic. Když semtam na něco narazím tak je to zázrak. Takže toto vyzkouším, třeba zase bude o jednu položku co jí navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
3.10.22 09:35

@MajakS určitě můžeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
3.10.22 09:43

@Nikca7 já právě, že bych ho aspoň zdelala :lol: normálně my ho tolik právě nejime, ale malý je jedlik že ji vše, lepek už máme zavedený v podobě kuskusu a kaše s lepkem a mléčné výrobky už taky dostal… Třeba lipanka a tvarohacka, i když já z toho nadšená nebyla, ale mamka mu to dala a můj názor ji nezajímal 🙈 ale zrovna ten pudink i když tam cukr je tak mi to nepřijde zase tak Strašný když to nebude jist pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
3.10.22 09:55

@Ronnie.M a já zjistila, že tady mám 6sáčků :D Tak dnes udělám :D Hele, s cukrem je to jako se solí, v přiměřeném množství úplně na pohodu. Když malému vařím, tak mu už trošičku soli dávám a aspon na pár lžic teda otevře pusu, to se u ostatních kupovaných říct nedá. A vlastně se ani nedivím, ono jako rozmixovany květak s bramobrem naředěný vodou je pěkný humus. Já tak jako celkově jedu podle svého selského rozumu a hlavně podle IvyKrcmarove z IG, má skvělé recepty! Muffinky, lívanečky, různé placičky, šulance, chleby, omáčky apod.. Ne, že by to u nás mělo úpspěch ale strašně moc miminek se díky ní rozjedlo. U nás je problém, že malý odmítá lžičku a prostě ho to nebaví, nudí se. Sní nadšeně 6lžiček a konec. Když ho pak ještě trohchu krmim ze svého prstu, tak ještě trochu tomu dá. Ale na vícjak 50gr se rozhodně nikdy s ničím nedostaneme. No a mléko nepije, jen před spaním a jedno v noci, takže je stále protivný, žužo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
3.10.22 09:59

@Nikca7 no jasný no, v přiměřeným množství :D jako jo, neříkám, taky dáme malému ochutnat třeba z našeho jídla :D u nás naštěstí problém s jídlem není, malý sní fakt skoro všechno. Já mu příkrmy kupuju, nebaví mě to dělat doma, jsem ráda že uvařím pro nás 😂 a kupuju mu už ty od 8 měsíců, tam už jsou větší kousky, takže i musí trochu kousat. Hlavně jsem teď i zjistila, že malému vadí mléko a vesměs prostě tekutý jídla. Malej mi vždycky hrozně zvracel a co má ty krikrmy s kousky tak po nich mi nezvraci vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
3.10.22 10:17

@Ronnie.M tak malý bude mít 9měsíců, kousky zvládá úplně v klidu, chleba a tak ale prostě se mu nechce. Nejradši se v tom patle ale do pusy to nedá, když už zkouším BLW. Jinak s tekutou stravou to samé, ale ted jak už obchází nábytek, tak je to v pohodě, vlastně už jak sedí a leze tak se to dost zlepšilo, ale semtam ublinkne i tak, když je řídší přesnídavka. Jo, tak to já zase malému dělám vše :D Mám zavařených kolem 100různých přesnídávek, stále mu vařím obědy, dělám domácí zákysku či lučinu plus ty odpo sváče jako třeba placičky, muffiny apod. :D Ted je to ale složitější když stojí, protože musím hlídat at nespadne:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
3.10.22 10:21

@Nikca7 já právě nikdy nebyla nějak na vaření a pečení se mi zmechutilo ve škole 😂 musím se nutit abych uvařila aspoň pro nás, vážně extrémně mě to nebaví 😂 paradox je, že mám oba rodiče kichare 😂 😂
Mě už si malý tsky žáci stoupat, ale jsou to spíš zatím takové ty první pokusy, Kd přichází na to jak se postavit 😁lézt se mu moc nechce, to nám jen couva, protože dopředu mu to klouže po podlaze 😂 ale i tak se dokáže přemístit na druhý konec místnosti, takže už je taky všude a uvažuji o pořízení ohrádky na chvíle když u něj nemůžu být a hlídat ho 😁a aby ho pes v mojí nepřítomnosti nesejmul packou 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
3.10.22 11:41

@Ronnie.M tak tpo más super, ze ti tak hezky papa, zavidim. S varenim rozumim, bud te to musi bavit nebo ne, my s chlapem varime radi. :) S ti m stoupanim no je to sranda, hlavne jak neumi jeste dolu :D A kolik veci ti nedojde ze musis schovat :D
U nas ohradka nehrozi, maly mi rve skoro cely den bez ni, natoz v ni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
3.10.22 11:49

@Nikca7 to já jsem ráda, že náš malý je hodně samostatný. Dokáže si hrát sám, nebreci, nedozaduje se pozornosti, vystačí si sám, občas se na nás zaculi a hraje si dal 😁 takže jsem za to hrozně ráda, že nemusím běhat jen kolem něj a můžu si dělat u svoje věci a aspoň mám více času se věnovat rozbehnuti svého podnikání, abych potom nemusela do práce a mohla dělat doma 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí