Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ronnie.M moc zavidim, ja uz jsem psychicky fakt na dne. Posledni dny uvazuju, ze snad vyhledam nejakeho odbornika, protoze se uplne hroutim. Maly rve vucemene od tretiho mesice, ne ze by rval brekem, vzteka se a krici ale porad. Vsichni rikali, ze se to zlepsi, jak se nauci lezt, protoze se dostane kam ma, no, vzdy se nejakou dobednosti zlepsil tak na dva dny a potom zase sileny rev. Zjisti, ze mu neco nejde (naopr ted ten sed ze stoje ) a porad rev. Nejde si s nim hrat, nic ho nebavi, kdyz zjisti, ze vedle nej nesedim tak leze zamnou a u toho rve mama mama. Chapu, ze ma asi separacni uzkost a je na me silene fixovany ale toto je fakt mazec. Porad se snazim neco vymyslet ale neuspesne. Do troho to jidlo, ze mi nechce jist. Kdyz nekde jedeme tak nemuzeme ani 5minut sedet, okamzite vztekani a rev. No, je to masakr. Nechapu, proc je takovy.
@Nikca7 ty kraso, to je vážně šílený. To si vůbec nedokážu představit, kdyby mě tohle malý dělal. Já jsem vážně vděčná za to jaký je. U nás není problém ho nechat i přes víkend na hlídání. Vůbec nad nějak nepostrádá. Jako když nasnoak vidí, tak se usmívá, ale když tam nejsme je úplně stejný jako s námi. Bereme ho s sebou i do restaurací a tak a on to buď prospi mého je zvědaví a dívá se okolo. Nedokážu si představit, že by byl na mě tak fixovany, že bych nikam nemohla 🙈 bych se asi zbláznila.
@Ronnie.M no,bohuzel. Hlidani jako pripada v uvahu tak na chvilku, treba ze jedu k doktorovi apod, jinak vubec. A to jsme si rikali, ze v listopadu mame vyroci, tak bychom poprve jeli na noc. No uplne banan. Maximalne kdyz ho na noc uspim, ze si zajdeme na veceri a tchyne se kterou bydlime ho bude mit na chuvicce
Z toho jsem taky celkem deprimovana, ze si ani nikam nezajdeme no, ale to bych ozelela, kdyby porad tolik nerval. :/ Porad si rikam, ze je to treba tim jaky byl hrozny zacatek, ze se v nem projevuje nejake trauma a proto je na me ted tolik fixovany.
Ono se to urcite zlomi, musi!!:D
@Nikca7 ty kraso, tak to tě vážně obdivuji. Já už bych se zbláznila. Zbláznila bych se bez toho odjet si na koně, pročistit si hlavu na vyjizdce, skočit si na nehty, ke kadeřnici, vklidu pracovat 🙈
@Nikca7 a já jsem si říkala, že jste nějak daleko..9 měsíců… no my budeme mít 7 a nechce ani tu lžičku od doby co byla nemocná nám nejí… k doktorce na půlroční prohlídku teprve jdeme, protože byla taky mimo.. ještě se musíme objednat..
@Nikca7 nám malá taky nonstop řve… ale od narození…teď už teda řve jen když ji nemáme u sebe.. a to u malého jsme říkali jak je uplakaný, oproti tomu je to teda jiné kafe a taky celkem trpíme
..
@Sedmikráskakrásná a nepomaha ani zmena prostredi, nositko a tak? Ja zjistila, ze nas maly totiz knoura z nudy, takze chodime po navstevach, chodime koukat na zvirata, jak jezdi auta, na lidi v obchodech a je razem klid ![]()
@Ernais vim, ze na to ses me ptala posledně, ted jsem si vzpomela a zapomela odepsat. Zmena prostredi je super, napr ve sportaku se mu zacalo hodne libit ale byli jsme skrz nemoci zavreni cely mesic doma. Cely meic jsme nevytahli paty z baraku a proto jsem tak na zrala na psychinu
A ted kdyz muzeme, tak chcije a chcije
Na navsteve je to jinak stejne, chvilicku je klid nez se rozkouka a pakm to rozbali:D @Sedmikráskakrásná ano, maly se narodil predcasne v lednu. Je to opruz s tim jidlem, nemam mu co dat protoze nic neji a zaroven nechce ani mleko :/ Je to na palici s tim revem, kdo nezazije nikdy nepochopi.
Tak nečetla jsem si vše ale co jsem si četla malý má dneska 7 měsíců co se týká jídla tak to už se zlepšilo nechtěl mi jíst jen mléko teď už má mléko min a už má jak příkrm tak přesnídávku a kaši jak už jsem tu četla taky hodně řve ale já asi přišla na to čím to je buď teda když je unavený to už vím delší dobu to nemůžu zabrat tak je řev ale přišla jsem na to že jak tu není můj postižený syn tak je víc v klidu dneska už tu není a je víc klidný takže asi je na něho moc hr ale vzhledem k tomu že ten postižený půjde už na operaci s nohami tak to bude zase asi horší od příštího týdne ho budu mít doma protože příští neděli má nástup a pondělí operace takže ho nechám týden předtím doma abych zamezila riziku nemoci
@lovean preju hodne stesti synovi na operaci a tobe pevne nervy! ![]()
@Nikca7 děkuji moje mamka s ním bude v nemocnici takže aspoň něco se mi ulevi protože mám ještě další tři děti a nedovedu si představit teď od nich odejít kór když manžel má teď sezónu v práci a je od rána do večera v práci i v sobotu a teď jde na jednu zakázku i v neděli
@Nikca7 Vydrž. Musí to byt maso. A obdivuji tě, ze i přesto, ze ti malý pláče zvladas mu takhle vyvarovat. Malá mi řvala taky hrozně, měla jsem ji cele dny na rukou, teď jak už leze, staví se a zkouší chodit tak je to o moc lepší. Zabavi se tím, i když ne na moc dlouhou dobu, takže musíme střídat prostředí. Ale je to o dost lepší. Věřím, ze u vás se to taky brzo prolomi. Možná je jen zpruzeny, jak jste byli zavření doma.
Zato ty noci! Ty začínají bejt totální očistec. Chodí mi spát cca o půl 8. Do půlnoci se budi po dvou hodinách a od půl noci třeba každou půl hodinu. Posledních 14 dni má do toho ještě bdela okna, takže třeba od 2-4 je vzhůru a v 6 už vstavačka natvrdo
Takze ač se zlepšili dny, noci jsou čím dal horší. Holky nevíte co s tím? Stále kojena - stále na koze ![]()
@Ernais na návštěvách nám brečí, nesnáší změnu prostředí ještě víc než být doma
Holky nestalo se některé, že u ukládání po houpání miminka v náručí vás bolí předloktí tak, že sotva miminko položíte a musíte počkat až to odezní abyste mohli fungovat? Kojím druhé dítě v řadě a přičítám si to tomu, u prvního to ještě šlo