Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
713
29.7.22 07:53

@Myska1994 ale to musím mít u nich kartu ne? Já právě do Maxe moc nechodím, takže tu nemám. Já když tak objednávám z pilulky 😁 a tam ty um mají dražší oproti jiným, což moc nechápu :nevim: takže zrovna um tam neobjednavam 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
29.7.22 08:21

@Ronnie.M tak si ji akorát založ, urcite to jde během chvilky na netu a máš vystaráno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
29.7.22 08:26

@Ditu566 s tím vztekanim buď ráda, že je to až ted.. já tady kdysi psala, že mám toto už od druhého měsíce cca a momentálně už jsem tak zralá na psychiatrii. Když se přetočil na břicho někdy ve 4mesici tak byly asi 3dny klidové, objevil něco nového. A od té doby pak jen řev doteď, malý má 6,5m a vše je špatně. Že se neumí pořádně doplazit někde, staví se na čtyři ale to je taky fyzicky náročné takže zase vztek, hračky ho nezajímají, na zádech být nechce. Čistý masakr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
29.7.22 08:46
@Ronnie.M píše:
@Myska1994 ale to musím mít u nich kartu ne? Já právě do Maxe moc nechodím, takže tu nemám. Já když tak objednávám z pilulky 😁 a tam ty um mají dražší oproti jiným, což moc nechápu :nevim: takže zrovna um tam neobjednavam 😁

Mme prijde pilulka draha snad uplne ve vsem. Divala jsem se na jejich eshop uz mockrat, muzeme tam totiz nakupovat za firemni benefity, ale nakonec jsem krom prebalovaci podlozky nikdy nic neobjednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
29.7.22 09:36

@Ronnie.M já nakupukju na vitalmixu a Beba Sensitive co stojí v lékárně 569 stojí tam 439,což už je fakt rozdíl, tak zkus kouknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
29.7.22 10:04

@Ernais já tam objednávam hlavně plenky a pipety pro psa

@Nikca7 zkusím se podívat 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
29.7.22 23:26

@Nikca7 Čauky, a co prdíky? Už je to u vás lepší?… U nás je to pořád téma i v 6 měsících. Teď ho to hlavně budí v noci ze spaní. Jee, když si vzpomenu, jak jsem vyhlížela konec třetího měsíce, že to tam skončí, haha :mrgreen: Já mám taky řvounka. Někdy je lepší období a někdy je to na mašli, soucítím. Ale určitě i u vás jsou hezký chvilky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
30.7.22 09:51

@Terez 111 no taky máme někdy problém s prdama mi budeme mít příští týden ve čtvrtek 5 měsíců takže to znám urvanec to bývá taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
30.7.22 10:26

@Terez 111 @lovean tak to u nás už je od 3. Měsíce klid nastesti 🙏 máme 6 měsíců a za ty 3 měsíce jsme na měli prdíky ani jednou 🙏 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
30.7.22 15:28

Taky už se těším, až to někdy přejde, ale nějak už ani nedoufám kdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.22 13:18

A od jakého měsíce teda dáváte příkrmy, my budeme mít brzy 5, ale zatím čekám :).. nemáme zahrádku v blízkosti, nemáme vlastní a nechci moc chemie z obchodu, ikdyž se té kupované zelenině nevyhneme… já bych nemrazila, ničí se tím spoustu živit a ono i to rozmražené nechutná už tak dobře.. když už tak zavařit, ale čerstvé je čerstvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
1.8.22 13:23

@Sedmikráskakrásná Já začala těsně po 5.mesici. a mrazím. Samozřejmě, čerstvé je čerstvé, ale tu trochu, co sní vařit každý den? A co s tím zbytkem? S těmi živinami to není taková hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
1.8.22 13:25
@Sedmikráskakrásná
@MajakS píše:
@Sedmikráskakrásná Já začala těsně po 5.mesici. a mrazím. Samozřejmě, čerstvé je čerstvé, ale tu trochu, co sní vařit každý den? A co s tím zbytkem? S těmi živinami to není taková hrůza.

Mrkev a brambory jsem teda dělala každý den čerstvé samozřejmě, protože jsem uvařila vždycky jednu mrkev a bylo. Ale dneska jsem dělala dýni, nechala na zitra a zbytek mám v mrazáku. A takhle to udělám se vším větším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
1.8.22 13:26

@Sedmikráskakrásná já začala od 4. Měsíce, přestalo nám stačit kojení a přecházeli jsme na um tak nám doktorka řekla že už můžeme začít s příkrmy. Já kupuju zeleninu když dělám doma, nemám zahradu a i kdybych měla nejsem moc na domácí zeleninu. Jinak já je mrazim, nechci je dělat tak často je to pro mě pohodlnější ale nejradši příkrmy kupuju hotové 😁 nejsem moc na vaření, takže ani to dělání příkrmu není moc pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
1.8.22 13:37

Tak jsem nakonec něco zavařila a něco zamrazila, ještě se chystám na další várku, máme toho teď na zahradě hrozně mooooc a nestíhám zpracovávat :lol: Ale je to paráda - nastrouhala jsem si i další zeleninu, šupla jen tak do mrazáku a budu z toho čerpat snad dlouho :lol:
A milost paní se nám začala plazit :dance: :lol: :srdce: Škoda, že to trénuje jen hodinu po ranním probuzení, po zbytek dne má práci s tím, aby mě vysírala řvaním :lol: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí