Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean snad ne, aspoň tomu zatím nic nenasvědčuje… Já se snažím kovidem vůbec nezabyvat a nestresovat se dopredu co bude nebo ne… To stejne neovlivníme
@el.leanor21 to já taky ne hlavně aby mohl být u porodu jednou už mi stačilo že tam být nemohl po druhé už to zažít nechci ale jak říkáš snad bude vše v pohodě a covid už nic kazit nebude
Ahoj holky, muzu se k Vam přidat? Ja mam termin na Valentýna, tak uvidim jak to jeste upřesni screening 10.8. Momentalne jsem 11+2 a dneska mam za sebou odbery krve, 5ampuli uff
To cekani na dalsj kontrolu je uplne nekonecne ![]()
@lovean neboj podruhé takový Pech mít nemůžeš
a kdyby jo tak se nedá nic dělat, je to nepříjemné a taky bych tam nechtěla být sama, ale bohužel by se nedalo nic dělat no…
@Mala A. Ještě ne, čekáme na pohlaví… Mám akorát Dudel a kousátko
to sem prostě musela
jinak nic…
@el.leanor21 no jako doufám že takovou smůlu už mít nebudu dost špatně jsem to psychicky nesla druhou noc po porodu jsem jim tam kvůli tomu skolabovala jako nic vážného ale i tak to nebylo příjemné
@Nikca7 ahoj taky mám termín na Valentýna 14.2.2022 a jdu na screening taky 10.8. ![]()
@lovean no to bylo asi i téma hormonama atd, prostě toho na tebe bylo moc… Já se snažím všechno brát nějak racionálně, prostě pokud vyloženě nejde o život… Ale taky se mi to někdy nedaří ![]()
@Nikca7 to je náhoda.
je mi každý den dopoledne špatně ale Teda nezvracim a v noci mi je špatně budí mě to je to nepříjemný no ale musi se to vydržet
co ty jak tobě je?
@el.leanor21 jo tak já jsem velká cíťa pro mě je problém i vydržet bez chlapa v porodnici a vím že teď i bez dcery to bude boj ještě jsme bez sebe krom toho když jsem šla k doktorovi nebyli a ona je taková moje princezna po dvou klucích
@lovean ja sem zas tvrdak, ale co je moc to je moc i na mě
i když je fakt že já sem byla od mala zvyklá být sama. A vlastně celý život do té doby než sem si našla manžela… A taky co jsme spolu tak jsme od sebe byli nejdyl jednu noc
chápu tě, ono to není příjemné když si na někom fixovana kor když je to malé dítě…