Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
17.8.21 15:02

@el.leanor21 mě jenom řekla že tam vidí páteř a že pupečník tepe a že důležitý bude screening takže mi nezbývá nezbývá než čekat do příštího pátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
17.8.21 15:27

@lovean to čekání je na prd… Ani mi to nepripominej :lol: já sem tak ráda že to máme zasebou… Docela dost mi musela tlačit na břicho a furt mi s ním trepala protože bobik spal a moc se mu nechtělo spolupracovat, tak teď mě to všude tahá… Ale to je maličkost, oproti tomu co přijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
17.8.21 16:06

@el.leanor21 no to si piš že to je to nejmenší někdy ty miminka spí jsme zvědavá na to moje protože včera na utz ukazovalo pěknou rozcvičku teď jsem si byla pro ten anglesounds u paní abych mohla poslouchat srdíčko miminka asi zkusím ke konci týdne jestli už něco zachytím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
17.8.21 16:50

@lovean ja bych asi panikarila kdybych to srdíčko nezachytila nebo bylo něco jinak než sem si představovala takže z bezpečnostních důvodů to nebudu riskovat :lol:… Bo se znám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
17.8.21 16:53

@el.leanor21 no já to chápu ale měla jsem to i u dcery a vždycky našla spíš mě to uklidnilo že je v pořádku jako poslouchala jsem tak jednou týdně a celkem než jsem pořádně začala cítit pohyby pomohlo jak jsem pořádně cítila už jsem pak ani jednou nepoužila protože pak už mě uklidnilo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
17.8.21 16:57

@el.leanor21 jo a ještě mám jednu takovou srandu od 13 týdne takový test pohlaví zkoušela jsem to už u malé jedlá soda a moč smíchat a když to šumí je to kluk myslím a když to neudělá nic holka zkoušela jsem to a normálně to sedělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
17.8.21 19:18
@lovean píše:
@el.leanor21 jo a ještě mám jednu takovou srandu od 13 týdne takový test pohlaví zkoušela jsem to už u malé jedlá soda a moč smíchat a když to šumí je to kluk myslím a když to neudělá nic holka zkoušela jsem to a normálně to sedělo

To je nejaka blbost ne? :lol: vubec si neumim vysvetlit, jak by to mohlo fungovat. Ale asi to ze srandy zkusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
17.8.21 19:49

@lovean @Ernais no tak to je taková absurdita že to snad taky zkusím :lol: :mrgreen: :lol: jako furt je šance 50 na 50 že :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
17.8.21 20:54

@el.leanor21 @Ernais ono možná se to zdá jako absorudita ale moč je prý podle pohlaví buď nějak kyselá a nebo ne teď přesně nevím jak jsem to četla proto když čekáš kluka tak šumí proto ta reakce takže možná na tom něco bude přesně nevím jak to je ale tak nějak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
18.8.21 06:40
@Ernais píše:
Tak se hlasim po kontrole. Tak uz jsem dostala prukazku, tvorecek se ma cile k svetu a uz ma pres 6 cm :srdce: Muz byl uz na kontrole se mnou a vypadal, ze se kazdou chvili dojetim rozbreci. Jinak pohlavi zatim pani doktorka nevidela, ac se snazila, ale rikala ze pristi tyden v Brne uz by ho videt mohli, pokud se prcek lepe natoci. Zbezne i prohlidla mozne vyvojove vady a rikala, ze vse vypada naprosto v poradku, ale screening samozrejme ukaze vic. Tak se mi celkem ulevilo a mozna uz z tehotenstvi zacnu mit radost :palec:

Gratuluji moc ❤️️ já věděla, že to bude v pořádku. No takže pohlaví už poznat jde a ty si byla teď v jakém týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
18.8.21 06:58

@Luucka123 byla jsem 12+2, ale pani doktorka od prvni kontroly rika, ze je prcek o neco vetsi, tak asi byla driv ovulace, nevim. A podle doktorky uz se asi v tomto tydnu pohlavi poznat da, ale mrne melo zkrizene nohy a i kdyz do neh dloubala, tak se ne a ne natocit dobre :mrgreen: Uvidime ten pristi tyden, my jsme ale presvedceni, ze to je jasnej kluk. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
18.8.21 07:00
@Ernais píše:
@Luucka123 byla jsem 12+2, ale pani doktorka od prvni kontroly rika, ze je prcek o neco vetsi, tak asi byla driv ovulace, nevim. A podle doktorky uz se asi v tomto tydnu pohlavi poznat da, ale mrne melo zkrizene nohy a i kdyz do neh dloubala, tak se ne a ne natocit dobre :mrgreen: Uvidime ten pristi tyden, my jsme ale presvedceni, ze to je jasnej kluk. :lol:

Tak to je super, tak to se těším na překvápko 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
18.8.21 08:28

Zdravím po delší době :mavam: Jsme zpět z dovolené, všem děkuji za názory ohledně sluníčka :) Čtu, že u vás je vše v pořádku, fotečky krásný, všem velká gratulace :)

Já jsem včera byla na druhé krvi, příští týden kontrola u doktora. Zítra frčím na hematologii (musím jezdit každý měsíc na kontrolní odběry), jedu tam na lačno, mám to 30 kiláků, to je vždycky úmor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
18.8.21 08:29
@an-na píše:
Zdravím po delší době :mavam: Jsme zpět z dovolené, všem děkuji za názory ohledně sluníčka :) Čtu, že u vás je vše v pořádku, fotečky krásný, všem velká gratulace :)Já jsem včera byla na druhé krvi, příští týden kontrola u doktora. Zítra frčím na hematologii (musím jezdit každý měsíc na kontrolní odběry), jedu tam na lačno, mám to 30 kiláků, to je vždycky úmor :roll:

Ahoj, a jak jsi si užila dovcu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
18.8.21 09:03

@Luucka123 Dovču jsem si užila náramně, hlavně jsem si užívala to, že mi tam nebylo vůbec špatně :lol: Hned po příjezdu se mi zase začalo navalovat.. Asi budu muset dovolenkovat častěji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí