Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Motyna píše:
Hmm tak nic, BT u mě nelze. Tak mám smolik 😁
A kablik tam neni? Tak to uz zbyva jen nahrat na mobil pres aplikaci zaznamnik /diktafon
@Tarena bohužel jsem ho někde ztratila. 🙈 😅Zkusím pohledat. Ale děkuji za tip 😘
@Tarena píše:
Mas Angelsound? Ten ma svoji apku. Pak propojit kablikem s telefonem a je tam nahravani.Jo koukam, ze to jde i pres bluetooth
Děkuji moc, vyzkouším. ![]()
Holky dneska jsem byla u mamky když jsem tam šla říkala jsem si že ji to řeknu o těhotenství ale nějak jsem se k tomu neodvážila asi budu muset po tom screeningu nějak ji to říct
Jinak holky uz i ja mam za sebou screening, vse dopadlo dobre, prcek odpovida 13+4tt, ale pohlavi nam jeste nerekli, protoze vubec nespolupracoval
tak snad za 14 dni na kontrole bude ke spolupraci ochotnejsi
Hele oznamovala ste to uz nektera v praci? Ja uz asi musim s pravdou ven, protoze uz je to na me proste videt a po firme uz koluji drby ![]()
@Ernais ja to musela rict hned, jelikoz jsem od zacatku na nemocenske. Řekla bych, ze na tom nic neni. Minimalne po 1screnningu je nejvyssi cas asi ![]()
Jinak gratuluji ke screeningu, to bylo cekani co? ![]()
Ja mam za sebou dnes poradnu, mam byt 15 +3 ale odpovídám 16+0. Dle doktorky tam mame pekne vrtitko
Uz se nemuzu dockat prvních pohybu. Jelikoz mam ale placentu vepředu tak si asi minimálně mesic pockam.
@Ernais píše:
Hele oznamovala ste to uz nektera v praci? Ja uz asi musim s pravdou ven, protoze uz je to na me proste videt a po firme uz koluji drby
Já zítra, ale někdo to už ví, jen vedení ne.
@Nikca7 píše:
@Ernais ja to musela rict hned, jelikoz jsem od zacatku na nemocenske. Řekla bych, ze na tom nic neni. Minimalne po 1screnningu je nejvyssi cas asi
Jinak gratuluji ke screeningu, to bylo cekani co?
Ja mam za sebou dnes poradnu, mam byt 15 +3 ale odpovídám 16+0. Dle doktorky tam mame pekne vrtitkoUz se nemuzu dockat prvních pohybu. Jelikoz mam ale placentu vepředu tak si asi minimálně mesic pockam.
Ach jo, tak takovou krásnou fotku nemám
taky jsme starší. 😁
@Ernais protože u nás je moje rodina proti tomu aby jsme měli další dítě už u dcery to byl boj takže čím dýl nemusím tím líp třeba já mám sestru teda já mám tři ale ta druhá po mě tak tam je to bohužel problém doteď
Ahoj ženy ![]()
Tak já jsem dnes 11+4, už jsem byla 2× na krvi a příští týden konečně na velký UZ, už se nemůžu dočkat výsledků, ty nervy jestli je miminko v pořádku jsou děsný. Poslední ultrazvuk byl v pondělí, mimčo bylo přímo otočené k nám, viděli jsme tedy jeho hororový obličejík. 😂 Kopalo nožičkama, máchalo rukama, dělalo tam fakt kraviny, bude to aktivní človíček. 😂 Paní doktorka byla hotová z toho, jak je velký. V 11+2 měřilo 11cm. Takže budu mít obra (má být po kom). 🤔 😀 Ženy, také už máte břicha? Já už nezapnu žádné moje džíny. Jak zvládáte čekání na screening?
@Katrin2626 píše:
Ahoj ženyTak já jsem dnes 11+4, už jsem byla 2× na krvi a příští týden konečně na velký UZ, už se nemůžu dočkat výsledků, ty nervy jestli je miminko v pořádku jsou děsný. Poslední ultrazvuk byl v pondělí, mimčo bylo přímo otočené k nám, viděli jsme tedy jeho hororový obličejík. 😂 Kopalo nožičkama, máchalo rukama, dělalo tam fakt kraviny, bude to aktivní človíček. 😂 Paní doktorka byla hotová z toho, jak je velký. V 11+2 měřilo 11cm. Takže budu mít obra (má být po kom). 🤔 😀 Ženy, také už máte břicha? Já už nezapnu žádné moje džíny. Jak zvládáte čekání na screening?
Ahoj, tak to je mazec, gratuluji, já jsem teď 10+2 a ma 4cm, zadnyho obra nechceme 😁 😁byl jsem dnes na screeningu a odberech, další kontrola za měsíc. Jsem v pohodě, už tak normálně natesena. ![]()
Holky, tak jsem se dnes u dr ptala na to, kdy pozná pohlaví a řekl mi, že on ho asi nepozná, že budu muset čekat na genetiku ve 20tt a to když budu mít štěstí, tak nevím, jestli si ze mě dělá prcu 😂
@Katrin2626 Mne doted prislo ze moc bricho nemam porad nosim stejny veci a jsem 13+5, ale okoli me vyvedlo z miry, ze uz to videt fakt je ![]()
Jinak holky uz nektera nekupujete? Ja nemam vubec nic a ani jsem nad tim jeste ani nezacla premyslet, ale vsichni kolem me vcetne manzela zacinaji blaznit, ze je potreba zacit vybirat vybavicku, ze kdy to jako chci delat ![]()