Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11081
22.8.21 12:38
@Motyna píše:
Hmm tak nic, BT u mě nelze. Tak mám smolik 😁

A kablik tam neni? Tak to uz zbyva jen nahrat na mobil pres aplikaci zaznamnik /diktafon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
22.8.21 13:02

@Tarena bohužel jsem ho někde ztratila. 🙈 😅Zkusím pohledat. Ale děkuji za tip 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
22.8.21 21:13
@Tarena píše:
Mas Angelsound? Ten ma svoji apku. Pak propojit kablikem s telefonem a je tam nahravani.Jo koukam, ze to jde i pres bluetooth

Děkuji moc, vyzkouším. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
24.8.21 19:32

Holky dneska jsem byla u mamky když jsem tam šla říkala jsem si že ji to řeknu o těhotenství ale nějak jsem se k tomu neodvážila asi budu muset po tom screeningu nějak ji to říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
24.8.21 20:27

@lovean A z jakeho duvodu mas strach ji to rict?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
24.8.21 20:39

Jinak holky uz i ja mam za sebou screening, vse dopadlo dobre, prcek odpovida 13+4tt, ale pohlavi nam jeste nerekli, protoze vubec nespolupracoval :mrgreen: tak snad za 14 dni na kontrole bude ke spolupraci ochotnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
24.8.21 20:58

Hele oznamovala ste to uz nektera v praci? Ja uz asi musim s pravdou ven, protoze uz je to na me proste videt a po firme uz koluji drby :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
24.8.21 21:40

@Ernais ja to musela rict hned, jelikoz jsem od zacatku na nemocenske. Řekla bych, ze na tom nic neni. Minimalne po 1screnningu je nejvyssi cas asi :)
Jinak gratuluji ke screeningu, to bylo cekani co? :lol:
Ja mam za sebou dnes poradnu, mam byt 15 +3 ale odpovídám 16+0. Dle doktorky tam mame pekne vrtitko :mrgreen: Uz se nemuzu dockat prvních pohybu. Jelikoz mam ale placentu vepředu tak si asi minimálně mesic pockam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
25.8.21 08:54
@Ernais píše:
Hele oznamovala ste to uz nektera v praci? Ja uz asi musim s pravdou ven, protoze uz je to na me proste videt a po firme uz koluji drby :roll:

Já zítra, ale někdo to už ví, jen vedení ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
25.8.21 08:55
@Nikca7 píše:
@Ernais ja to musela rict hned, jelikoz jsem od zacatku na nemocenske. Řekla bych, ze na tom nic neni. Minimalne po 1screnningu je nejvyssi cas asi :)
Jinak gratuluji ke screeningu, to bylo cekani co? :lol:
Ja mam za sebou dnes poradnu, mam byt 15 +3 ale odpovídám 16+0. Dle doktorky tam mame pekne vrtitko :mrgreen: Uz se nemuzu dockat prvních pohybu. Jelikoz mam ale placentu vepředu tak si asi minimálně mesic pockam.

Ach jo, tak takovou krásnou fotku nemám :( taky jsme starší. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
25.8.21 10:41

@Ernais protože u nás je moje rodina proti tomu aby jsme měli další dítě už u dcery to byl boj takže čím dýl nemusím tím líp třeba já mám sestru teda já mám tři ale ta druhá po mě tak tam je to bohužel problém doteď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
25.8.21 11:21

Ahoj ženy :-)

Tak já jsem dnes 11+4, už jsem byla 2× na krvi a příští týden konečně na velký UZ, už se nemůžu dočkat výsledků, ty nervy jestli je miminko v pořádku jsou děsný. Poslední ultrazvuk byl v pondělí, mimčo bylo přímo otočené k nám, viděli jsme tedy jeho hororový obličejík. 😂 Kopalo nožičkama, máchalo rukama, dělalo tam fakt kraviny, bude to aktivní človíček. 😂 Paní doktorka byla hotová z toho, jak je velký. V 11+2 měřilo 11cm. Takže budu mít obra (má být po kom). 🤔 😀 Ženy, také už máte břicha? Já už nezapnu žádné moje džíny. Jak zvládáte čekání na screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
25.8.21 12:03
@Katrin2626 píše:
Ahoj ženy :-)Tak já jsem dnes 11+4, už jsem byla 2× na krvi a příští týden konečně na velký UZ, už se nemůžu dočkat výsledků, ty nervy jestli je miminko v pořádku jsou děsný. Poslední ultrazvuk byl v pondělí, mimčo bylo přímo otočené k nám, viděli jsme tedy jeho hororový obličejík. 😂 Kopalo nožičkama, máchalo rukama, dělalo tam fakt kraviny, bude to aktivní človíček. 😂 Paní doktorka byla hotová z toho, jak je velký. V 11+2 měřilo 11cm. Takže budu mít obra (má být po kom). 🤔 😀 Ženy, také už máte břicha? Já už nezapnu žádné moje džíny. Jak zvládáte čekání na screening?

Ahoj, tak to je mazec, gratuluji, já jsem teď 10+2 a ma 4cm, zadnyho obra nechceme 😁 😁byl jsem dnes na screeningu a odberech, další kontrola za měsíc. Jsem v pohodě, už tak normálně natesena. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
25.8.21 12:05

Holky, tak jsem se dnes u dr ptala na to, kdy pozná pohlaví a řekl mi, že on ho asi nepozná, že budu muset čekat na genetiku ve 20tt a to když budu mít štěstí, tak nevím, jestli si ze mě dělá prcu 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
25.8.21 12:13

@Katrin2626 Mne doted prislo ze moc bricho nemam porad nosim stejny veci a jsem 13+5, ale okoli me vyvedlo z miry, ze uz to videt fakt je :mrgreen:

Jinak holky uz nektera nekupujete? Ja nemam vubec nic a ani jsem nad tim jeste ani nezacla premyslet, ale vsichni kolem me vcetne manzela zacinaji blaznit, ze je potreba zacit vybirat vybavicku, ze kdy to jako chci delat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí