Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@pet p tak ono to bude všechno asi trochu jinak, budou to ty zoubky, psala jsem v obsáhlejší odpovědi @Secado. Nicméně si tenhle postup ukládám, může se hodit později. Ještě jednou díky.
@Vovo01 Tak ho nejspis neco stve a budi, nejspis ty zuby, ale ta rada ty doktorky, to je sileny teda! To mi nekdo rict, svihnu ho po hlave!
Coz zkusit neco tisicoho zuby na pokus? Nebo nema nejak moc zazitku na zpracovani? Podobna vec se deje ted nam, taky presne od pul roka, spal po pulhodinach v noci, mlel sebou, nevyspali jsme byli…mel moc zazitku…a zuby nejspis k tomu nekdy taky…
Navic detsky spanek se casto meni, to ze uz spal hezky vubec nic neznamena a nicim ho nedonutis, aby se to vratilo, nez se to bude met vratit…
@JezinkaBezinka ano psala jsem v odpovědi tady ve vlákně uživatelce Secado. Viburcol pomáhá, ale jen na chvíli. Stejně to dopadne jako vždycky- počkat až to přejde - jako u prdíků. Tam vše pomohlo jen na chvíli a skutečnou pomocí bylo, že z toho vyrostl.
@Vovo01 Předám radu, která nejvíc pomohla mně : Dělej to tak, jak to cítíš. Pak bude dobře tobě i miminku. Nám na zuby pomáhají Krizové kapky pro děti (od té doby spíme skoro celou noc), když je nejhůř klidně pouziju i Panadol nebo Nurofen.. Vono je to musí chudinky děsně bolet.
Zavádění příkrmů u nás prdy zhoršilo. A občas byly noci, kdy jsme si nebyli jistý, co malyho vlastně trápí (asi kombinace prdy, zuby, možná děsy). V ty dobe jsem kojila v noci skoro nonstop (okolí na mě taky tlačilo, abych dostavila). Jenže já budu radši ležet a kojit než celou noc nosit.. Jsem líná
Držím palce, neboj, přejde to.
@Secado bachovky? Fakt to pomáhá? Už jsem na to koukala. Taky raději zvolím kojení, chození mi sice nevadí, ale chlapec je obřík, takže se fakt pronese.
@Vovo01 píše:
@Secado bachovky? Fakt to pomáhá? Už jsem na to koukala. Taky raději zvolím kojení, chození mi sice nevadí, ale chlapec je obřík, takže se fakt pronese.
Jj, já to koupila spíš z legrace, protože jsme fakt v krizi byli. A pak jsem čuměla jak puk, protože jsme se vyspali poprvé od narození syna (po cca 8 měsících) ![]()
Jinak jsem nikdy bachovky nepoužila, jen homeopatika, ale tohle je pro mě malej zázrak ![]()
@Secado jdu do nich. Zkusit se má všechno. Aplikovat pod jazyk prý, to mi asi nevyjde, budu ráda když se trefím NA jazyk. Díky a dobrou noc ![]()
Dobrý den tak já jsem musela dnes odstavit malou a dostala jsem prášky na zastavení ze zdravotních problémů. Bohuuel dcera byla zvyklá usínat u prsa.Je jí 11 měsíců. Dnes to byl boj aby si šla lehnout po obědě uz jsem myslela že ji tu kozu dám jak brečela, bylo mi jí líto, ale nevím co by se stalo kdybych jí dala cucnout když beru léky na zastavení. ted mi usla v kočárku. Ted nás čeká noc
vůbec nevím jaká bude, jelikož dcera rve i když ji chovám i když si s ní lehnu a vyžaduje cicinku.
@Ala 2020 já s tímto co popisujete zkušenost nemám, ale u nás pomohly homeo cipky Viburcol a před spaním pokud je hysteráček a neklid Rescue kids bachovky.
@Vovo01 píše:
@Secado jdu do nich. Zkusit se má všechno. Aplikovat pod jazyk prý, to mi asi nevyjde, budu ráda když se trefím NA jazyk. Díky a dobrou noc
Fungují, díky! ![]()
@Vovo01 děkuji za radu a co to je to rescue Kiss bachovky? předem děkuji
@Ala 2020 pardon asi autocorrect. Kapky Rescue Kids Bachovky - krizove kapky pro děti. Najdete na netu.