Mírná výchova, protože nemlátím děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
21.7.15 23:43

@mirecekblbecek :hug: chudák

• Citovat
  • Upravit
3436
21.7.15 23:44

@lucenka nestalo se mu nic, jen byl v šoku, naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.7.15 23:47
@MagdaSara píše:
Te asi zklamu:-) :-) :-) to nebylo prozo, ze dostal po zadku, ale neprojel jim ten impuls,,musis tam..

Jistě, spadlý míč, oblíbený plysak, to nejsou dodatečné impulzy

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.7.15 23:49

@mirecekblbecek taky bych byla v pořádným šoku, kdyby se mi něco takového stalo

• Citovat
  • Upravit
1957
21.7.15 23:55

@lucenka dodatecne impulsy a spol. nechapu…ale to nic. Dobrou noc preji, lasku, cas a trpelivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.7.15 23:58
@MagdaSara píše:
@lucenka dodatecne impulsy a spol. nechapu…ale to nic. Dobrou noc preji, lasku, cas a trpelivost

Mělo tam být „dostatečný“. Stačilo by trochu zapojit mozek a došlo by ti to ;)

• Citovat
  • Upravit
1957
22.7.15 00:11

@lucenka no ja se polepsim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
22.7.15 07:07
@mirecekblbecek píše:
Mám tetu, matku bratrance, ta nikdy na něho ani nezvýšila hlas, když byl malý, byl to pořádný výlupek. pamatuji si dodnes situaci-bratranec, rozežranec na mě hodil, přímo do hlavy baterii, nebyla to náhoda, ještě dnes si vybavuju, že jsem brečela hodně dlouho a šla za tetou, ona ho omlouvala, nic mu neudělala. mám v sobě ještě pořád pocit křivdy a hořkosti a to už je opravdu hodně let, bratranec je jen málo mladší než já a nebyli jsme mimina. já bych mu ubalila, to by viděl.

:mrgreen: Tak si to s ním srovnej dneska ne, vzdyt jednu ubalit mu můžeš kdykoliv. Ne promin, to snad nemyslíš vážně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
22.7.15 07:11
@lucenka píše:
Cestování, ježdění na hrady a zámky. Pro mě by třeba to, že by trvalo několik týdnů než by kluk pochopil, že se ve vlaku okolí neobtěžuje hlukem a běháním, znamenalo to, že bych tu dobu byla uveznena na vesnici, kde bych se ukousala nudou.

Hele, zase tvoje hrady a zámky 8o Myslíš, že jiní lidé nemají koníčky a necestují s dětmi? Ty musíš mít nějaký obrovský komplex pokud máš pocit že dítě „hlukem“ a BĚHÁNÍM obtěžuje svět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.7.15 07:31
@marmelada78 píše:
Hele, zase tvoje hrady a zámky 8o Myslíš, že jiní lidé nemají koníčky a necestují s dětmi? Ty musíš mít nějaký obrovský komplex pokud máš pocit že dítě „hlukem“ a BĚHÁNÍM obtěžuje svět :roll:

Tak na prohlídce zámku dítě obtěžuje okolí hlukem a běháním. Stejně tak v zajezdovem autobusu, mhd, vlaku. Ale to některé matky neřeší

• Citovat
  • Upravit
3436
22.7.15 07:48
@marmelada78 píše: :mrgreen: Tak si to s ním srovnej dneska ne, vzdyt jednu ubalit mu můžeš kdykoliv. Ne promin, to snad nemyslíš vážně 8o

proč s ním? vina je teta. Proti němu nemám nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
22.7.15 07:54
@lucenka
@lucenka píše:
Tak na prohlídce zámku dítě obtěžuje okolí hlukem a běháním. Stejně tak v zajezdovem autobusu, mhd, vlaku. Ale to některé matky neřeší

jistěže neřeší, vždyť jejich mazánci jsou „dokonalí“ :lol: připomí ná mi to situaci-syn si krásně hrál na písku, přišlo další dítě, syn si postavil hrad, ten další mu to začal bořit, matka jen tupě zírala, upozornila jsem ho proč to dělá, nic, tak jsem zhurta, překvapeně přestal, sfinga jen hleděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
22.7.15 08:44
AAle tak to máš problém ty, já bych dítě do vlaku brala téměř za všech okolností, taktéž na hrady-pokud by, jak píšeš, rušilo, jezdili bychom méně, příp. bych upravila program dle dítěte-místo zámku muzeum hraček nebo třeba zoo, pokud by to i tak bylo neúnosné jak pro dítě tak pro okolí, tak bych z toho pochopila, ze na to není ještě zralé. Kromě toho to dítě nemůže za to, ze já mám holt takový a makovy koníček. A popravdě by me ten koníček ani netěšil, pokud by to byl už předem souboj o to, zda se dítě bude chovat slušné nebo ne.
@lucenka píše:
Cestování, ježdění na hrady a zámky. Pro mě by třeba to, že by trvalo několik týdnů než by kluk pochopil, že se ve vlaku okolí neobtěžuje hlukem a běháním, znamenalo to, že bych tu dobu byla uveznena na vesnici, kde bych se ukousala nudou.
  • Citovat
  • Upravit
lucenka
22.7.15 08:50
@brko píše:
AAle tak to máš problém ty, já bych dítě do vlaku brala téměř za všech okolností, taktéž na hrady-pokud by, jak píšeš, rušilo, jezdili bychom méně, příp. bych upravila program dle dítěte-místo zámku muzeum hraček nebo třeba zoo, pokud by to i tak bylo neúnosné jak pro dítě tak pro okolí, tak bych z toho pochopila, ze na to není ještě zralé. Kromě toho to dítě nemůže za to, ze já mám holt takový a makovy koníček. A popravdě by me ten koníček ani netěšil, pokud by to byl už předem souboj o to, zda se dítě bude chovat slušné nebo ne.

když jsem jezdila vlakem do školy, tak jsem milovala rodiče, kteří dítě do vlaku brali za všech okolností a to tam dělalo bordel. A cestování máme s klukem jako společný koníček, jenom se musel naučit se chovat. A myslíš, že nechodíme do zoo, do přírody? To víš že jo. Ale zároveň se chceme i něco zajímavého dozvědět(což se v muzeu hraček moc nestane, stejně tak jako při 150. návštěvě zoo). A hlavně i do té zoo jsme se museli dostat veřejnou dopravou, kde by se dítě mělo umět chovat.

• Citovat
  • Upravit
3436
22.7.15 08:52

Baví vás vést žabomyší války? mi je naprosto jasné, že se neshodnete, proč si kazit tak nádherný den, vždyť u nás má být pouhých 37 stupnů(nevidím stupně na klávesnici, vy jo? Pořád čekám, že pojedem k baltu, ono tam má být kolem 20 a tu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí