Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Zdravím, jdu si sem pro radyMám problém s vlasy. I přes to, že pravidelně stříhám konečky (podle toho, jak jsou poničené) vlasy mi ke konci nějak opadají. Do půlky délek dobrý a pak posledních 10 cm, vysloveně chmýří. Vlasy rostou za rok kolem 10 cm. Měla jsem vždy dlouhé. Jednou jsem ostříhala a za tři roky skoro 90 cm. A to nežehlím, suším opatrně, vždy použiji balzám a myju přírodním šamponem pak ještě dám na konečky olej, ale nepomáhá to očividně. Mátě někdo podobný problém?
Problém nemám, protože s takovou kvalitu vlasů mám krátký účes.
Nemám tento problém. Mám totiž chmiri na celé hlavě. Asi nejhorší vlasy že všech lidí, co znám. Horší je asi jen ples
jsem ráda za krátké mikádo, co bych dala za roztřepené konce vlasů ![]()
Já jsem přišla zhruba o polovinu vlasů. U mě jsou asi hlavní příčina hormony. Rozhodila jsem si štítnou žlázu špatným užíváním léků, které na ni beru + jsem přestala brat hormonální antikoncepci. + hoooodně stresu a špatný psychický stav.
Zkus si nechat vyšetřit tu štítnou žlázu, jestli tam nemůže být problém. Je to jeden z projevů.
Zkus prestat pouzivat olejicky a misto toho koupit poradnou masku na vlasy a co dve tri myti misto kondicioneru dat masku…dost to tem vlasum pomaha.
@Mango_Lassi píše:
Problém nemám, protože s takovou kvalitu vlasů mám krátký účes.
Ty máš ty vlasy nic moc, poté, co jsi vložila svoji fotku.
Jit ke kadernici, dala bych olaplex (da se i koupit v lekarne).A jinak ja osobne jsem zastance prirodnich domacich masek, treba kvasnicova s medem, bilkova, kofeinova, olejovy zabal (olivovy, kokosovy atd)atd.Taky moc zalezi na strave a psychice, zdravi celkove.
Budeš mít možná nějaký vnitřní problém - stresy, špatná životospráva, málo tekutin - zašla bych k lékaři
Jak spíš, jak jíš, jak to má se stresem/úzkostí?
Svědí tě pokožka hlavy, když si někdy nestihneš umýt vlasy?
POkud odpověď na jak jíš zní snažím se jíst zdravě, tak co všechno vynecháváš? Máš dostatek tuků? Máš dostatek železa (z rostlinné stravy se vstřebává opravdu špatně a vegani musí suplmentovat)?
Kdy ti dělali naposeldy testy na štítnou žlázu a jak dopadly?
Zdravím, jdu si sem pro rady
Mám problém s vlasy. I přes to, že pravidelně stříhám konečky (podle toho, jak jsou poničené) vlasy mi ke konci nějak opadají. Do půlky délek dobrý a pak posledních 10 cm, vysloveně chmýří. Vlasy rostou za rok kolem 10 cm. Měla jsem vždy dlouhé. Jednou jsem ostříhala a za tři roky skoro 90 cm. A to nežehlím, suším opatrně, vždy použiji balzám a myju přírodním šamponem pak ještě dám na konečky olej, ale nepomáhá to očividně. Mátě někdo podobný problém?