Prima hubnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
154
7.2.20 12:50

Prima hubnuti

Ahoj holky, předem hlásím, že nejde o nějakou reklamu. Máte někdo zkušenosti s touhle firmou?
Přítel tam šel na vyšetření metabolismu, co koupil na slevovým portálu za 200 Kč. Na místě ho samozřejmě přesvědčili, ať si od nich zakoupí jídelníček na míru, za kterej dal 4 200 Kč. Když mi to říkal, myslela sem, že mě omejou :pocitac: :zed: Každopádně jídelníček měl být do 14 dní, po nekolikerem urgovani ho teda poslali a přišla kuchařka v PDF formátu. Chápete to? Kuchařka za takový prachy… Na začátku jsou vypsaná doporučení zdravé výživy, vypočítan jeho bazální metabolismus a všude v záhlaví je napsáno jeho jméno. Pak už je jen přehled doporučených jídel s obrázkem a receptem. Přítel tam dneska píše mail, že chce vrátit peníze. Ale upřímně nevěřím, že se z toho nevykroutej. Máte někdo podobnou zkušenost? Dostali jste peníze zpátky? Pomohlo by třeba pohrozit ČOI? Na stránkách nic není, smlouvu žádnou nepodepsal a na účtence má jídelníček na míru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7673
7.2.20 12:52

Snad jsou tam aspon chutné recepty… minimálně bude přítel poučen do budoucna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
7.2.20 12:56

@Veru1987
Jo recepty nejsou tak špatný. To je jediná útěcha :mrgreen:
Taky doufám, že se poučí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.20 13:33

Tak to je teda něco. Doporučuji dát na ČOI, čím více lidí to nahlásí tím větší je pravěbodnost, že to začnou řešit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
7.2.20 13:43

Já se jednou také přihlásila za 200 Kč na takové měření plus posezení s lékařkou a cenu mi vypocitala na 10tis a to jsem vážila 70kg a chtěla shodit 5kg :D dala by mi stejnou kuchařku, jak vám, co jsem pochopila a co měsíc bych se chodila vážít… Jediné co, takmi poradila nějaké zásady, které dodržují a zhubla jsem. Tu cenu jsem odmítla s tím, že to zkusím sama. Holt chlapi většinou vše odkejvou, můj chlap to dělá taky, většinou už radši chodím s nim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková