Míváte erotické sny?

Anonymní
17.4.19 08:53

Míváte erotické sny?

Ahoj. Tohle téma mě napadlo, protože se mi dnes zdál jeden takový, ovšem kdo byl v tom snu mým partnerem byste nečekali :mrgreen: herec Jan Přeučil 8o :lol: vůbec nechápu, proč on.Asi každý vi o koho jde. A zajímavé je, že v tom snu mi jeho věk jaksi moc nevadil. Popíšu ten sen. Leželi jsme spolu a on si lehl na mě a říká mi, jestli se chci milovat :oops: já jsem nic neřekla ale dráždila jsem ho tam a on pak začal a já ho odstrčila. On si lehl na gauč vedle a já jsem ho pozorovala a dělalo mi hrozně dobře že…jak to popsat…že tam leží nadržený a odmítnutý, tak nějak :oops: šílenost no. Jaké erotické sny míváte? se svým chlapem nebo cizím a vyrajcuje vás někdy sen až k…? Mě občas.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.4.19 08:56

Já nad ránem, když si můj chlap ke mně lehne a většinou to už v reálu dokončíme :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.19 09:16

Každou chvíli :mrgreen:. Někdy v něm figuruje přítel, jindy bývalý, někdy nějaký herec, občas moje matka :poblion:, jindy zase nějaký cizí člověk. Kolikrát mi přítel ráno řekne, že jsem sebou házela a funěla, bůhví co se mi zdálo :lol:.

• Citovat
  • Upravit
850
17.4.19 10:00

Ja vetsinou toho dotyčneho vidim od krku po stehna… vic neni treba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.19 10:03

Mám je celkem často… většinou je tam manžel… občas nějaký kamarád… a poslední dobou čím dál víc soused :-D (nedávno jsem s ním trochu flirtovala… a od té doby se mi to děje :oops: )

• Citovat
  • Upravit
2844
17.4.19 10:30

Já je měla pravidelně v těhotenství, bylo to super 8) od porodu zas ani tuk :roll: škoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.19 10:40

Mne hodne casto.. 8) :lol: :oops: nekdy az do konce :pankac: ale dost casto me tesne pred tim vzbudi budik nebo nejaka dobra duse :zed: a casto se tam objevuji spis znami, herci, zpevaci obcas nejaka zenska.. Muj chlap jen obcas.. Musim říct, že mě ty sny strasne bavi.. Vetsinou mi motylci z nich vydrzi cely den 8)

• Citovat
  • Upravit
701
17.4.19 10:59

Anonymní - a měl u toho Přeučil svůj pověstný klobouk? :mrgreen:erotické sny se mi zdaj tak 5× do roka, a vždycky v nich figuruje manžel!! To je k vzteku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
17.4.19 11:03

To víš, že mám. Několikrát denně..

• Citovat
  • Upravit
454
17.4.19 12:33

Bohužel velmi zřídka a když už, tak většinou se současným nebo s bývalými partnery. Většinou mě chce někdo zabit nebo mi jinak ublížit. Jo a nebo mě tam straší duchové a to ze spaní křičím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
17.4.19 17:30
@Jessie_james píše:
To víš, že mám. Několikrát denně..

Koukej přestat spát v práci a začni makat! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
17.4.19 17:32

Já nikdy!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.19 18:43
@Mirčulka píše:
Anonymní - a měl u toho Přeučil svůj pověstný klobouk? :mrgreen:erotické sny se mi zdaj tak 5× do roka, a vždycky v nich figuruje manžel!! To je k vzteku :)

Právě jo, i při našem sexu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jessie_james
17.4.19 19:35
@Prof. Farnsworth píše:
Koukej přestat spát v práci a začni makat! :mrgreen:

Od kdy důchodci musí pracovat..

• Citovat
  • Upravit
Jessie_james
17.4.19 19:37
@Jeseterka píše:
Bohužel velmi zřídka a když už, tak většinou se současným nebo s bývalými partnery. Většinou mě chce někdo zabit nebo mi jinak ublížit. Jo a nebo mě tam straší duchové a to ze spaní křičím.

Na to ale existuje lék přece

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová