Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nad ránem, když si můj chlap ke mně lehne a většinou to už v reálu dokončíme ![]()
Každou chvíli
. Někdy v něm figuruje přítel, jindy bývalý, někdy nějaký herec, občas moje matka
, jindy zase nějaký cizí člověk. Kolikrát mi přítel ráno řekne, že jsem sebou házela a funěla, bůhví co se mi zdálo
.
Ja vetsinou toho dotyčneho vidim od krku po stehna… vic neni treba ![]()
Mám je celkem často… většinou je tam manžel… občas nějaký kamarád… a poslední dobou čím dál víc soused
(nedávno jsem s ním trochu flirtovala… a od té doby se mi to děje
)
Já je měla pravidelně v těhotenství, bylo to super
od porodu zas ani tuk
škoda…
Mne hodne casto..
nekdy az do konce
ale dost casto me tesne pred tim vzbudi budik nebo nejaka dobra duse
a casto se tam objevuji spis znami, herci, zpevaci obcas nejaka zenska.. Muj chlap jen obcas.. Musim říct, že mě ty sny strasne bavi.. Vetsinou mi motylci z nich vydrzi cely den ![]()
Anonymní - a měl u toho Přeučil svůj pověstný klobouk?
erotické sny se mi zdaj tak 5× do roka, a vždycky v nich figuruje manžel!! To je k vzteku ![]()
Bohužel velmi zřídka a když už, tak většinou se současným nebo s bývalými partnery. Většinou mě chce někdo zabit nebo mi jinak ublížit. Jo a nebo mě tam straší duchové a to ze spaní křičím.
@Jessie_james píše:
To víš, že mám. Několikrát denně..
Koukej přestat spát v práci a začni makat! ![]()
@Mirčulka píše:
Anonymní - a měl u toho Přeučil svůj pověstný klobouk?erotické sny se mi zdaj tak 5× do roka, a vždycky v nich figuruje manžel!! To je k vzteku
Právě jo, i při našem sexu ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Koukej přestat spát v práci a začni makat!
Od kdy důchodci musí pracovat..
@Jeseterka píše:
Bohužel velmi zřídka a když už, tak většinou se současným nebo s bývalými partnery. Většinou mě chce někdo zabit nebo mi jinak ublížit. Jo a nebo mě tam straší duchové a to ze spaní křičím.
Na to ale existuje lék přece
Ahoj. Tohle téma mě napadlo, protože se mi dnes zdál jeden takový, ovšem kdo byl v tom snu mým partnerem byste nečekali
herec Jan Přeučil
vůbec nechápu, proč on.Asi každý vi o koho jde. A zajímavé je, že v tom snu mi jeho věk jaksi moc nevadil. Popíšu ten sen. Leželi jsme spolu a on si lehl na mě a říká mi, jestli se chci milovat
já jsem nic neřekla ale dráždila jsem ho tam a on pak začal a já ho odstrčila. On si lehl na gauč vedle a já jsem ho pozorovala a dělalo mi hrozně dobře že…jak to popsat…že tam leží nadržený a odmítnutý, tak nějak
šílenost no. Jaké erotické sny míváte? se svým chlapem nebo cizím a vyrajcuje vás někdy sen až k…? Mě občas.