Mizí text napsaný perem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
10.5.11 16:52
Jura007 píše:
A je to způsobené materiálem pera nebo tím inkoustem..... Vždycky ve vývoji inkoustů byla naopak snaha o co největší trvanlivost.

To moje mizelo jakýmkoliv teplem, dělala jsem s tím tehdy experimenty. Stačilo to šudlat čímkoliv, nejen tím druhým koncem samotného pera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
10.5.11 17:31

jo, to je pero, ježiš, prodává se i v tesku… nevím jestli to tu někdo psal, ale já si teď nevzpomenu na značku :zed: :zed: :zed: Ale my ho kupovaly s manželem na vánoce v tesku, stojí asi 200,– :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.5.11 19:30

Monny: není to PILOT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
10.5.11 19:48
Jura007 píše:
Monny: není to PILOT?

Jojo, teď jsem přišla domů z Teska,a schválně jsem se na něj koukala, je to PILOT a stojí 129,– :palec: Najdu odkaz… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
10.5.11 19:49

tohle je on http://www.pilotpen.cz/Zbozi.aspx?… A rovnou jsme si jeden koupili domů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.5.11 20:37
Monny89 píše:
tohle je on http://www.pilotpen.cz/Zbozi.aspx?… A rovnou jsme si jeden koupili domů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Týjo, koukám, že jsem si to spletla, to moje bylo toto! :lol: Tam to druhé divné jsem měla taky, ale to se zmizíkovalo normálním zmizíkem. No takže ať kluk zkusí strčit sešit do mrazáku a snad se to zas objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
14.5.11 08:23
Nainuva píše:
no právě :palec: by mě zajímalo kdo a proč si takové pero pořídí

Mizící pero milují moje holky - první stupeň základky. Píší si s ním tajné vzkazy :lol: V zimě jsme doma věčně měli nějaké dopisy hned na topení, hned zas v mrazáku…

Koupit si ho omylem, to by asi bylo docela blbý… ale zas já ho v obchodě nikdy neviděla prodávat „jen tak“, vždycky ho měli vystavené s popiskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
10.12.21 15:26

Bombičkové pero

Nechci zakládat novou diskuzi, tak se zkusím zeptat tady.. Nevíte jak dlouho vydrží poznámky psané klasickým inkoustovým bombičkovým perem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9750
10.12.21 16:05
@spiritt píše:
Nechci zakládat novou diskuzi, tak se zkusím zeptat tady.. Nevíte jak dlouho vydrží poznámky psané klasickým inkoustovým bombičkovým perem?

Nedávno jsem viděla svoje sešity ze ZŠ a písmo nezmizelo. Už tam drží minimálně 30 let :mrgreen: Klasické plnicí inkoustové pero, ale myslím, že s bombičkovým to bude to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová