Mladá maminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
984
11.4.14 16:00

@Cuddy To je pravda v 21 jsem neviděla to co vidím teď, ale kvůli tomu být na někoho, kdo ještě nedošel tak daleko jako já ty nebo jiné, škaredá není hezké. Je na sebe pyšná a tu situaci zvládla, tak nač vědět víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
11.4.14 16:11
@Anonymní píše:
@želvice Že ty by sis to nedovolila říct je čistě tvoje věc. Já si to teda s pardonem dovoluju říct a budu si za tím stát, že jsem to zvládla. Kdybych to měla brát jako ty, tak si to můžu říct možná tak až budu ležet v rakvi…jo, hurá zvládla jsem to a k čemu mi to potom bude, když budu ležet pod kytkama :nevim:.

A zvládla jsi to tedy JAK? 8o Peníze našetřené z brigád… hm, víš, některé z nás dokonce i pravidelně pracují, nikoli jen brigádně… tomu se říká zvládnout život. Kolik sis asi tak mohla vydělat na takové brigádě? Hm?

A ano, já si řeknu, že jsem všechno zvládla, až moje děti budou stát na svých nohách, dokáží se o sebe postarat, budou slušné, zodpovědné, pak ano, pak na sebe budu pyšná. Teď jsem pyšná taky, ale co jsem zvládla? Otěhotnět (sexuju už dlouho, tak by bylo divné, kdybych to nezvládla, ačkoli jsem měla poměrně velké zdravotní komplikace), že jsem porodila? No, šlo to dovnitř, musí to jít i ven… že syn jí, chodí, začíná mluvit? Ano, částečně je to má zásluha, na svůj věk je vážně šikovný, ale je to hlavně vývoj… zvládám zatím to, že má oblečení, je čistý, má jídlo, plínky… ale zatím nevím o moc věcech, které jsem teda zvládla. To se vážně ukáže časem. 8o Jenže to vážně možná ani nikdy nepochopíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
11.4.14 16:13
@Cuddy píše:
Je bezva, ze jsi zvladla rozchod s byvalym pritelem a neprijeti rodinou. Ano, opravdu nikdo nevime, jak se ten druhy vyvrbi. Ale se vzrustajici delkou vztahu a troufam si tvrdit, ze i s vekem partnera se to da lepe odhadnout a rozhodne by se mel clovek poucit ze svych chyb. Coz pro me mimco po rocnim vztahu s pritelem neni. Ale mozna po tom, co opravdu napises to, jak jsi to zvladla, i toto pouceni muze byt zrejmejsi.

Znovu se potkáváme, a znovu souhlasím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.14 16:17

@želvice Dost na to, abych uživila sebe a mé dítě a zajistila nám bydlení a dále pak na další výdaje spojené s malým mimčem ;). Ty mi chceš říct, že si měla při škole normální stálou práci? To asi ne a pokud ti není známo, tak při studiju tě asi horko těžko někdo zaměstná, takže jiná možnost než brigáda není, tak nevím, co se tady oháníš prací :roll:.

Víš co paní dokonalá, žij si svůj úžasnej život a když se ti to nelíbí, tak tě nikdo nenutí to číst ;).

• Citovat
  • Upravit
1332
11.4.14 16:28
@Anonymní píše:
@želvice Dost na to, abych uživila sebe a mé dítě a zajistila nám bydlení a dále pak na další výdaje spojené s malým mimčem ;). Ty mi chceš říct, že si měla při škole normální stálou práci? To asi ne a pokud ti není známo, tak při studiju tě asi horko těžko někdo zaměstná, takže jiná možnost než brigáda není, tak nevím, co se tady oháníš prací :roll:.Víš co paní dokonalá, žij si svůj úžasnej život a když se ti to nelíbí, tak tě nikdo nenutí to číst ;).

Tak proč neodpovíš JAK jsi to zvládla?

Já při škole nepotřebovala práci na plný úvazek, na poloviční, čili zkrácený jsem měla :mrgreen:

Já bych i ráda nečetla, jen mě děsí, kdyby tuhle tvojí pohádku tu četla případně nějaká má dcera v pubertě, a nedej bože si z toho odvodila, že občasná brugáda, a kdo ví, jestli dokončená střední škola (nebo učňák), ji stačí k uživení sebe a zabezpečení rodiny. No, kdyby se tak stalo, tak si řeknu, že jsem to nezvládla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.14 16:31

@želvice Kdyby si četla pozorněji, tak by si se to dočetla na druhé stránce, kde jsem to totiž napsala ;). To je přesně ono. Člověk něco dělá, má našetřené případné rezervy a vyhrabe se z nějaké situace a hned je to pohádka…boha můj, zbytečná jsou slova má :).

• Citovat
  • Upravit
4214
11.4.14 16:36
@Anonymní píše:
@želvice Dost na to, abych uživila sebe a mé dítě a zajistila nám bydlení a dále pak na další výdaje spojené s malým mimčem ;). Ty mi chceš říct, že si měla při škole normální stálou práci? To asi ne a pokud ti není známo, tak při studiju tě asi horko těžko někdo zaměstná, takže jiná možnost než brigáda není, tak nevím, co se tady oháníš prací :roll:.Víš co paní dokonalá, žij si svůj úžasnej život a když se ti to nelíbí, tak tě nikdo nenutí to číst ;).

mě přijde, že ty tímto svým celkově jednáním máš nějaký komplex. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
11.4.14 16:40
@Anonymní píše:

počkej ted mě ještě napadá. Bývalý ti musí platit alimenty a nejen na to dítě ale i výživné na tebe, ne? Kde si měla dítě, když si chodila na brigády a ještě si neměla přítele? Kdo ti dítko hlídal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.14 16:41

:D :D Takže jsem se o sobě díky emiminu dozvěděla, že jsem zakomplexovaná spisovatelka pohádek. Že já se tady vůbec ještě něčemu divím.

Asi tě zklamu, ale žádný komplex opravdu nemám :lol:.

• Citovat
  • Upravit
1332
11.4.14 16:42
@Anonymní píše:
@želvice Kdyby si četla pozorněji, tak by si se to dočetla na druhé stránce, kde jsem to totiž napsala ;). To je přesně ono. Člověk něco dělá, má našetřené případné rezervy a vyhrabe se z nějaké situace a hned je to pohádka…boha můj, zbytečná jsou slova má :).

Ach jo… tak ještě jednou - spořící účet - to sis naspořila sama (ok, tak to jsi šikovná, místo prasátka dneska u dětí funguje účet, žijeme ve virtuálním světě, no), brigádně - kolikpak těch brigád tak asi mohlo být a za kolik a jaké? Přeci jen těhotná, mladá, pravděpodobně nevzdělaná… a jak jsem psala, ono dokonce existují lidi, co mají pravidelnou práci :think: Jenže to jako jednadvacetiletá holka s dvěma dětmi, bez praxe, o škole jsi stále nenapsala (z čehož usuzuju, že ji skončenou nemáš, proto se nechlubíš) tu pravidelnou práci budeš mít hooodně těžké vůbec najít…

Ale jasně, zvládla jsi to! :palec: :hug: Počkej, až ti jedno dítko nastoupí do školy, povíme si, jak moc jsi to zvládla… nebo se holt necháš živit chlapem? Tak to jsi to zvládla dvojnásob :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
11.4.14 16:43
@Janiiska píše:
mě přijde, že ty tímto svým celkově jednáním máš nějaký komplex. :think:

Mně to spíš připadá, že komplexy tady mají jiné. Některé se naprosto zbytečně do zakladatelky navážíte, jen abyste daly najevo, jak jste chytré a moudré a máte všechno pod dokonalou kontrolou. Podle mě to ona zvládla. V devatenácti se dokázala postavit na vlastní nohy, postarat o dítě, teď má partnera a čeká druhé ( s tím druhým bych já osobně teda počkala, ale to mi nepřísluší nijak hodnotit). Nějak mi není jasné, proč se tady do ní navážíte, že měla jenom brigády atd. atd. Ona prostě dělala, co jí okolnosti a možnosti dovolily a teď je spokojená. Proč jí tu radost máte potřebu za každou cenu kazit? To fakt nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
11.4.14 16:43
@Anonymní píše: :D :D Takže jsem se o sobě díky emiminu dozvěděla, že jsem zakomplexovaná spisovatelka pohádek. Že já se tady vůbec ještě něčemu divím.Asi tě zklamu, ale žádný komplex opravdu nemám :lol:.

To mít nemusíš, jen máš trošku delší pubertu, hrozně si o sobě myslíš, jak jsi dospělá, ostatní mluví z cesty, jen ty jsi letadlo. Prostě příznaky pozdní puberty, třeba se tomu za deset let zasměješ, až si uvědomíš, jak jsi přemýšlela a co sis o sobě myslela. A nebo taky ne (a to je asi i ta reálnější varianta :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
11.4.14 16:44

Jinak píšeš, že jsi otěhotněla v 19ti letech, takže jsi měla asi tak nějak po škole, nebo jsi končila školu. Ono zase každá není v takové situaci jako ty a nebyla, tak to se lehko píše no. Pokud by si těžce zháněla brigádu, bývalý přítel nepracoval tak nevím. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
11.4.14 16:45
@Anonymní píše: :D :D Takže jsem se o sobě díky emiminu dozvěděla, že jsem zakomplexovaná spisovatelka pohádek. Že já se tady vůbec ještě něčemu divím.Asi tě zklamu, ale žádný komplex opravdu nemám :lol:.

mě to přijde podle tvého chování jak se tady na některé oháníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
11.4.14 16:45
@Denisa56 píše:
Mně to spíš připadá, že komplexy tady mají jiné. Některé se naprosto zbytečně do zakladatelky navážíte, jen abyste daly najevo, jak jste chytré a moudré a máte všechno pod dokonalou kontrolou. Podle mě to ona zvládla. V devatenácti se dokázala postavit na vlastní nohy, postarat o dítě, teď má partnera a čeká druhé ( s tím druhým bych já osobně teda počkala, ale to mi nepřísluší nijak hodnotit). Nějak mi není jasné, proč se tady do ní navážíte, že měla jenom brigády atd. atd. Ona prostě dělala, co jí okolnosti a možnosti dovolily a teď je spokojená. Proč jí tu radost máte potřebu za každou cenu kazit? To fakt nechápu.

Kdyby napsala, jak je hrdá, že se odráží ode dna, pak jí zatleskám, ale že to zvládla? A co zvládla? Brigády? To má dost dětí, o škole nemluví (a já tipuju, že nemá), sexovat zvládnou zvířata, lidi… porodit - když otěhotní, donosí, tak prostě i porodí. Našla si chlapa a při první příležitosti do toho zase vlítla. Tak co zvládla? 8o Co z ní za pět let může být? Jaké má vyhlídky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí