Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aneta100 píše:
Holky nešťastný. Buďte rády, že nemáte takového chlapa jako já. Ten můj shání ženský, kde se dá a vůbec mu nevadí, že tím rozkládá rodinu.
To si delas srandu? Tak to bych nevydrzela. Ale pokud nemas kam jit, tak chapu, ze je to tezke :/
@mrňousek88 píše:
Ježíš to je hrozný… To ho chytla druhá míza nebo co??
Asi jo, jinak to nevidím. Přitom malou zbožnuje, dělá pro ní hodně. ![]()
@Mellinka píše:
To si delas srandu? Tak to bych nevydrzela. Ale pokud nemas kam jit, tak chapu, ze je to tezke :/
Je to těžký, ale stím nic neudělám. A ještě mi říká, že stejně za to můžu já, že spí s jinýma
![]()
@Aneta100 píše:
Je to těžký, ale stím nic neudělám. A ještě mi říká, že stejně za to můžu já, že spí s jinýma![]()
Jo tak to ja slycham neco podobneho, ze se urcite schazim s nejakejma chlapama…kdy asi?
maleho mi za cele 3 mesice nikdo nepohlidal ani na hodinu, takze nevim, jak bych to udelala ![]()
Ty jo, ale to je mi fakt lito, ze musis todle snaset.Sice to vyzni blbe, ale treba casem poznas chlapa co se o vas postara a tohodle budes moct poslat nekam
@Aneta100 zjistit, ze muj lita za jinejma, tak leti ani nevi jak.
@Mellinka píše:
Jo tak to ja slycham neco podobneho, ze se urcite schazim s nejakejma chlapama…kdy asi?maleho mi za cele 3 mesice nikdo nepohlidal ani na hodinu, takze nevim, jak bych to udelala
Ty jo, ale to je mi fakt lito, ze musis todle snaset.Sice to vyzni blbe, ale treba casem poznas chlapa co se o vas postara a tohodle budes moct poslat nekam
To slyším denně. Hele za toho chlapa se modlím, kéžby se takový našel. Ale je ještě brzo a já ani nemám čas lítat po chlapech ![]()
Holky vidím to, že bude za chvilku zase pršet a né málo
Už tu máme pěkně černý mraky a foukáááá
![]()
@Aneta100 píše:
To slyším denně. Hele za toho chlapa se modlím, kéžby se takový našel. Ale je ještě brzo a já ani nemám čas lítat po chlapech
No to se ani nedivim, jaka mama mimina na to cas ma, ze jo
Ale ono to za cas prijde snad
…ja si proste porad rikam, ze kdyz s pritelem nehci byt (jiste obcas je to leps, jindy horsi), ale ze je asi lepsi to ukoncit drivnez pozdeji, jen me stve, ze malemu vezmu tatu
Joo u nas krasne sprchlo
paraaaada… ale v baraku furt vedro
a do toho nam nejde elektrika
burka jedna ![]()
@Mellinka Tak tátu nahradí jiný a určitě mnohem lepší
Uvidíme za pár let ![]()
@Aneta100 tak to ja tatu nahrazovat nechci, chci aby to cp nejlepe klapalo s timto..ale to se uvidi casem
@Mellinka tak pokud ho nemiluješ tak to asi neklapne, to by se u vás muselo vše otočit o 100 stupnů. Ani nevíš jak já sem ráda, že sem malému tatínka nahradila a ex ho dávat nemusím
@Kacenka020 tak ja uz ted vim, ue chlap o kontakt s malym bude stat a to hodne. Budu doufam, ze se dohodnem i bez soudu, protoze aby si ho bral na vikend jednou za 14 dnu mi prijde malo, aby meli mezi sebou nejaky vztah, takze zatim to mam tak nastavene, ze pokazde kdyz by si rekl, tal bych se mu snazila vyhovet, ale neumim si predstavit byt bez maleho jako :/
@Kacenka020 jasne ze az nastane ta situace, tak to mozna budu videt jinak no
@Mellinka zatím je hodně malej, nikdo mu ho na celý víkend ani nedá. Bude muset chodit na návštěvu k tobě. Tvůj přístup chválím, já takový nikdy neměla. Ex měl malého dvakrát jednou pod mým dohledem a jednou sám na hodinu v kočáře. Ale oni spolu nikdy vztah neměli. On ho nikdy nepřebaloval, nekoupal, nakrmil fakt jen když už věděl že chci odejít, jinak nic. Hospoda byla přednější