Mladé maminky Praha 4, 10

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
22.8.13 23:37

mladé maminky praha 4, 10

Ahoj mamky, me je necelych 20 a jsem se 4 mesicnim synkem Jakoubkem sama (14 dni po narozeni se na nas tatinek vykaslal). Hledame nejakou maminku s podobne starym ditetem. Hledam kamaradku i na diskuze o zivote, nejen o miminkach. Prijd si hrozne sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2090
23.8.13 00:33

Ahoj, mě je 23 a mam 11měsíčního Daniela a 2,5letého Lukáška. Jsme také bez tatínka, vykašlal se na nás kolem 5. měsíce čekání na Danielka. Take se radi seznamime, jestli mas zajem. :). Jsme z Prahy 10,Kolovraty. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
23.8.13 07:25

Ahoj, rada se seznamim, je mi 23 a mam tedy 11. Mesicni dvojcata kluky, bydlime na Praze 4 - kousek od Vysehradu. :-) Tak kdyby si chtela, radi se seznamime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.14 16:46

Ahoj mam 4 mesicni malou holcicku a rada bych se seznamila s nejakou fajn maminou :) jsem z prahy 4 nusle mezi zastavkami vysehrad a prazskeho povstani… A brzo se budu stehovat a budu bydlet mezi zastavkami pankrac a budejovicka, kdyby tu byla nejaka maminka, ktera taky hleda kamaradku na pokec a prochazky s kocarkem, tak napiste :) me je 20 a mail michaela. nemcova@centrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
4.2.14 17:53

@Michaela.93 Ahojky, my bydlime na Vysehrade, kousek. Tak se na nekdy muzeme treba domluvit. Ted toho mam vic a kluci dobiraji antibiotika. Ale rada se seznamim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.14 18:01

Tak super :) ja jsem v ulici marie cibulkove :) tak at se ti miminka uzdravi a vyrazime s kocarkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
4.2.14 18:03

To je kousicek ;-) urcite. Ja mam dvojcatka 16. Mesicni, snad to nevadi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.14 18:05

Nevadi :) napis treba mail nebo mi napis nejakou zpravu na ten mail michaela. nemcova@centrum.cz nebo si muzem dat cisla :) jak budes chtit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.2.14 13:04

Ahoj, muzu se pridat? Mam 4 mesicni holcicku a 2 letoho kluka, bydlim kousek od metra Budejovicka a taky hledam kamosku na prochazky s kocarkem :) Betty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.2.14 07:40

Ahoj Bety, ja mam 9 m chlapecka, klidne bych nekam zasla, mame to kousek na pankrac. Nemas dneska cas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.2.14 09:45

Ahoj, super - muzes byt tak cca v 10,30 hod u hlavniho vchodu do Arkad. Bude nas trosku vic - co ty na to? posilam na sebe mobil 774 343 193 pro lepsi komunikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová