Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj mamky, me je necelych 20 a jsem se 4 mesicnim synkem Jakoubkem sama (14 dni po narozeni se na nas tatinek vykaslal). Hledame nejakou maminku s podobne starym ditetem. Hledam kamaradku i na diskuze o zivote, nejen o miminkach. Prijd si hrozne sami.
Ahoj, mě je 23 a mam 11měsíčního Daniela a 2,5letého Lukáška. Jsme také bez tatínka, vykašlal se na nás kolem 5. měsíce čekání na Danielka. Take se radi seznamime, jestli mas zajem.
. Jsme z Prahy 10,Kolovraty. ![]()
Ahoj, rada se seznamim, je mi 23 a mam tedy 11. Mesicni dvojcata kluky, bydlime na Praze 4 - kousek od Vysehradu.
Tak kdyby si chtela, radi se seznamime ![]()
Ahoj mam 4 mesicni malou holcicku a rada bych se seznamila s nejakou fajn maminou
jsem z prahy 4 nusle mezi zastavkami vysehrad a prazskeho povstani… A brzo se budu stehovat a budu bydlet mezi zastavkami pankrac a budejovicka, kdyby tu byla nejaka maminka, ktera taky hleda kamaradku na pokec a prochazky s kocarkem, tak napiste
me je 20 a mail michaela. nemcova@centrum.cz
@Michaela.93 Ahojky, my bydlime na Vysehrade, kousek. Tak se na nekdy muzeme treba domluvit. Ted toho mam vic a kluci dobiraji antibiotika. Ale rada se seznamim ![]()
Tak super
ja jsem v ulici marie cibulkove
tak at se ti miminka uzdravi a vyrazime s kocarkama ![]()
To je kousicek
urcite. Ja mam dvojcatka 16. Mesicni, snad to nevadi ![]()
Nevadi
napis treba mail nebo mi napis nejakou zpravu na ten mail michaela. nemcova@centrum.cz nebo si muzem dat cisla
jak budes chtit ![]()
Ahoj, muzu se pridat? Mam 4 mesicni holcicku a 2 letoho kluka, bydlim kousek od metra Budejovicka a taky hledam kamosku na prochazky s kocarkem
Betty
Ahoj Bety, ja mam 9 m chlapecka, klidne bych nekam zasla, mame to kousek na pankrac. Nemas dneska cas?
Ahoj, super - muzes byt tak cca v 10,30 hod u hlavniho vchodu do Arkad. Bude nas trosku vic - co ty na to? posilam na sebe mobil 774 343 193 pro lepsi komunikaci.