Mluví sprostě před dcerkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kacik1988
21.6.13 09:03
@darushka píše:
Tý jo, jak to čtu, úplně vidím mojeho chlapa :nevim: co já mu se navykládám ať tak nemluví, že to malá pochytí a je to jak házet hrách na zeď :pocitac: taky vůbec nevím jak ho to odnaučit, snad ho to naučí až s tím přijde malá nebo ta učitelka ve školce, že ho bude hamba fackovat

Docela se mi ulevilo že v tom nejsem sama :) taky si myslím, že až malá řekne například do prd… že mu to konečně docvakne… i když kdo ví :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Kacik1988
21.6.13 09:04
@evick2 píše:
@Kacik1988 :mrgreen: nebo bude mít malá slušně vyděláno na pořádnou vysokou školu :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
5635
21.6.13 09:19

Tak dcerka zatim rika jen tu truhliku apod..Ale ze skolky uz prisla s ku.rvou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
21.6.13 09:30

Mám kamarádku, manžel vysoce postavený úředník na městském úřadě…syn 2 roky, spadla mu hračka v plné čekárně u dr…ty pi. č@ mně spadly klíííče :jazyk:

Dneska je klukovi 10, druhému 8, nemluví sprostě ani jeden a táta časem pochopil, zastyděl se, když mu kluci řekli, že se tak nemluví, ale stejně mu to občas ujede.

Já bych upozorňovala, upozorňovala a pořád dokola vysvětlovala, časem na to přijde sám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
21.6.13 09:52

Když se to nenaučí doma, naučí se to ve školce, když ne ve školce, tak na základce stoprocentně a střední to je vyloženě líheň sprostých slov a drog… :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
21.6.13 10:18
@peggy.sl píše:
Když se to nenaučí doma, naučí se to ve školce, když ne ve školce, tak na základce stoprocentně a střední to je vyloženě líheň sprostých slov a drog… :pankac: :mrgreen:

S tím nesouhlasím. Samozřejmě, že se tam s těmi slovy setká, ale důležitý je, jak se mluví doma. Fakt, věř mi! ;) Rodiče jsou vzory, ono je sice roztomilý, když malý dítě, co sotva mluví, pošle někoho do pr.., ale když tak mluví běžně, je to prostě ostuda celé rodiny. Prostě její selhání.
Máme sousedy, celkem slušní lidé, podnikatel a učitelka v MŠ a to byste nevěřili, čím tady oblažují okolí. Mámě nadávají do pitomých krav, sourozenci jeden druhému do čur..ů. Sousedi si před nimi zavírají okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
21.6.13 10:26

@peggy.sl Mám 11-letého syna a nemluví tak, ani ze školky nikdy takové slovo nedonesl. Samozřejmě, že to na zš už slyšel, ale to neznamená, že tak budeme mluvit doma. Tohle je alibismus-když se to nenaučí doma, tak jinde. To abysme i doma začli kouřit a rovnou s ním ne? Časem by s tím stejně přišel do styku :roll:

• Citovat
  • Upravit
16694
21.6.13 10:33

Já většinou opravuji. Nemám tedy problém s manželem, ale mí bratři…ta jejich mluva, to je fatk žumpa. Takže pi. o opravím na paní z jeskyně, když zazní kráva, tak se hned ptám „a jak dělá kráva?“, když deb.le tak říkám Emile…většinou to bráchům hned dojde a pak se trošku snaží, ale jak to mají zafixované a mluví tak VŽDYCKY, tak je to boj. My jsme taky občas vypustili nějaké sprosté slovo, ale už v těhotenství jsme to nahrazovali rýží :lol: ( hláška z filmu "říká se rejže ty č. raku)…takže když mě někdo nas.al, tak mě narejžoval :lol: Bylo to vlastně formou hry, dost jsme se při vymýšlení rýžových alternativ zasmáli.

Tak to zkus ještě takhle, vymyslet nějaká slova jako alternativu toho, co říká a vnucovat mu je. Snad mu to dojde. Myslím, že prozření přijde s prvními sprostými slovy u holky, ale to už je podle mě pozdě. Ne, že by se to neodnaučila, ale jí za to trestat nemůžeš, ona neví, že se to neříká, když to říká tatínek a navíc nejspíš bude ještě ve věku, kdy se toto vysvětluje ještě dost složitě. Takže vás bude čekat spousta nehumorných zážitků, kdy si na vás ostatní dětní budou ukazovat prstem a házet pohoršené pohledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrnko neprihl
21.6.13 16:31

Moje deti maji taky tatu hodne tezky kalibr. Ale sproste slova nahlas nerikaji. Zatim. Znaji je, a kdyz maji nutkavou potrebu neco sprosteho rict, prijdou mi to poseptat. A pak hned hlasi, ze to znaji od taty. Dcera se pohorsuje i nad slovem blby. Tak snad jim to tak vydrzi. Vidi pred sebou oba poly, tak snad zustanou u toho slusneho. Ja nadavam akorat herdek firdek a bambula/tulda.

• Citovat
  • Upravit
21.6.13 17:46

@Kacik1988

já mám kamaráda a on občas donese flašku a dojde pokecat. Když mluví, za každým druhým slovem řekne VOLE, nevím jak funguje doma, má dvě malé holky a manželku, ale jestli tam taky takto mluví, čert ví. Každopádně mně to děsně vadí a zkraje jsem mu říkala, ať to neříká, že mi to dělá zle a on se hrozně divil, co prej na tom je atd. Když to dělal furt dál, řekla jsem mu, ať za mnou radši nechodí, že na to fakt nejsem zvědavá to poslouchat za každým slovem a hle, nechal toho, semtam mu to ujede, tak mi to ihned řeknu, proč zase to VOLE, že už zase začíná a přestal to říkat úplně. Jde s tím něco dělat, ale chce to CHTÍT :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí